Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Άγριο το γλείψιμο τής εφημερίδος « Αυγή » στη Γιάννα Αγγελοπούλου !!! Σάς τά 'χαμε πει από πέρυσι ότι αυτή χρηματοδοτεί το αμερικανάκι τον Τσίπρα ! Κι εσύ Λαέ (αυτο-) βασανισμένε...




Με τον απίστευτο τίτλο «Δράσεις αλληλεγγύης» δημοσίευσε ηΑυγή στις 27/2, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που διοργάνωσε η … Γιάννα Αγγελοπούλου στο πλαίσιο του«προγράμματος υποτροφιών Αγγελόπουλος Φέλοουσιπ».

Οι υπότροφοι θα σπουδάσουν στο …Κλίντον Γιουνιβέρσιτι και μετά τις σπουδές τους θα κάνουν «δράσεις αλληλεγγύης κοινωφελούς χαρακτήρα». Είναι τραγικό μια αριστερή εφημερίδα να χαρακτηρίζει «αλληλεγγύη» το μάρκετινγκ και την ελεημοσύνη των βιομηχάνων, σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός πεινάει, από την πολιτική που εξυπηρετεί τους βιομήχανους.


Σημειωτέον, στην Αυγή αγνοούν το άλλο …πρόγραμμα των λοιπών μελών της οικογένειας των Αγγελόπουλων. Τη μαζική απόλυση 170 εργατών στην Χαλυβουργική και τη μείωση μισθών κατά 15%.


Πηγή:http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/32364

Δράσεις αλληλεγγύης
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/02/2013

Έπειτα από μακρά διαγωνιστική διαδικασία, ολοκληρώθηκε προχθές η επιλογή των υποψηφίων υπότροφων για το πρόγραμμα Angelopoulos Fellowship στο Clinton Global Initiative University, οι οποίοι, μετά τις σπουδές τους, θα υλοποιήσουν δράσεις αλληλεγγύης κοινωφελούς χαρακτήρα. Τις θέσεις διεκδίκησαν 223 αιτήσεις από ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΕΑΠ όλης της Ελλάδας και επελέγησαν οι 12 φοιτητές. Έξι από τους επιλεγέντες πρότειναν δράσεις καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, τρεις δράσεις στον τομέα της δημόσιας υγείας και τρεις στον τομέα του περιβάλλοντος και της γεωργίας.

Πηγή:  http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=755292



















ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ)

Είναι πλέον φανερό ότι η κυβέρνηση των τριών δωσίλογων εάν κατορθώσει να ψηφίσει τα επικείμενα μέτρα του θανάτου, μόλις τα ψηφίσει θα πέσει, κάτω από το βάρος της λαϊκής οργής που θα ξεχειλίσει μπροστά στην απανθρωπιά και το δωσιλογισμό της.

Τότε λοιπόν, ως "μόνη διέξοδος" εις το αδιέξοδό μας, θα προβάλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ, δια των πάλαι ποτέ μνημονιακών μέσων, που εν τω μεταξύ θα έχουν μετανοήσει (ήδη βλέπουμε τον αγανακτισμένο με την τρόικα Πρετεντέρη) και θα ομνύουν εναντίον των μνημονίων. Έτσι λοιπόν πλανώντας και πλανώμενος ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να κυβερνήσει!




Κορόιδα...
Είναι σύνηθες οι Έλληνες ψηφοφόροι, αυτοί που με τους ληστρικούς εκλογικούς νόμους εκλέγουν τις κυβερνήσεις, προεκλογικά να μην βλέπουν αυτά που είναι ορατά κι από ένα μικρό παιδί! 

Γιατί πως είναι δυνατόν να μην ήξεραν οτι ο...


Η συνέχεια  εδώ


Χε, χε, χε κορόιδα... Χρηματοδοτώ τον άνθρωπο των Αμερικανοσιωνιστών και τής επερχόμενης Τουρκο-ισραηλινής κατοχής στην Ελλάδα ΣΑΣ... Κορόιδα, ε, κορόιδα...





Τις τελευταίες ημέρες έφερες στο φως της δημοσιότητας κυρίως μέσω του διαδικτύου κάποια πρώτα συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τις σχέσεις της οικογένειας Τσίπρα και την περιβόητη ΙσραηλινήMossad. Πες μας αν θέλεις κάποια παραπάνω στοιχεία για το θέμα αυτό.


Το θέμα Τσίπρα, απ’ όπου και να το πιάσεις … «βρωμάει». Όταν πρωτομπήκε ο Τσίπρας στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων, δεν ξέραμε ποιος ήταν. Ανέλαβε στη συνέχεια την ηγεσία του Συνασπισμού από τον Αλαβάνο. Εκείνο που μας κίνησε την περιέργεια, ήταν το πώς γίνεται ένας τόσο νέος άνθρωπος και αναλαμβάνει ένα τέτοιο πόστο. Έτσι, αρχίσαμε την έρευνα γενικώς. 


Τσίπρας. Ο άνθρωπος των Ισραηλινών
Το ένα θέμα, ακολουθούσε το άλλο ώσπου μπήκαν όλα σε μία σειρά, όταν ανακαλύψαμε το σύμπλεγμα Τσίπρα - Βωβού - Λαλιώτη. Εκεί πήραν άλλη τροπή τα πράγματα. Βρήκαμε πρώην υπαλλήλους της «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ» οι οποίοι άρχισαν να μας ξετυλίγουν το «κουβάρι» της οικογένειας Τσίπρα. Με πολλή έρευνα και κόπο, μαζέψαμε πολλά στοιχεία. Υπερκοστολογημένα τιμολόγια, διασυνδέσεις, έργα και πολλά άλλα. Βρήκαμε τις αποδείξεις για το πώς η οικογένεια Τσίπρα φρόντισε να φύγει ο Εμφιετζόγλου από τον Σκαπανέα, το γιατί έβαλαν τον Λαναρά (που όλως «τυχαίως» είναι συγγενής της οικογένειας Τσίπρα), ανακαλύψαμε την καταγωγή της Οικογένειας Τσίπρα (ή πιο σωστά Cipra = εβραϊκό όνομα).


Από τότε που βγήκε η δημοσίευση, εμφανίστηκαν και άλλοι πρώην υπάλληλοι του Σκαπανέα, αλλά και υπάλληλοι της «Αγνάντι ΟΕ» (του Αλέξη Τσίπρα) που προθυμοποιήθηκαν να μας δώσουν και άλλα στοιχεία για...


Περισσότερα  εδ
ώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...