Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η αλήθεια για την Ελλάδα - Το post που σαρώνει στο διαδίκτυο!


Μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια ενός Έλληνα κάνει το γύρο των social media...και του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.Φιλοξενείται μάλιστα και στο 9gag μια από τις δημοφιλέστερες σελίδες παγκοσμίως.
Ο Δημήτρης από την Ελλάδα, όπως συστήνεται στον κόσμο, ετοίμασε στα αγγλικά μια εκτενέστατη δημοσίευση γύρω από τους μύθους και την πραγματικότητα στην Ελλάδα.Θίγοντας έτσι σημαντικά ζητήματα.Το δημοσίευμα εξηγεί τα όσα τα ξένα μέσα συχνά δεν λένε....


The truth about Greece

http://9gag.com/gag/2681884



HELLO 9GAGers!








Το όνομά μου είναι Δημήτρης και είμαι από την Ελλάδα









Η Ελλάδα είναι μία από τις ομορφότερες χώρες στον κόσμο. Έχουμε ένα μπλε της θάλασσας και το μπλε του ουρανού! θαυμάσιο ήλιο και ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μας επισκέπτονται για να απολαύσουν κάθε χρόνο τον όμορφο καιρό μας, την πολύ μεγάλη ιστορία μας, το εξαιρετικό μεσογειακό φαγητό μας και τη φημισμένη φιλοξενία μας!






















Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, η Ελλάδα έχει πρόσφατα πολλά προβλήματα. Η οικονομία μας έχει καταρρεύσει.












Οι ξεπεσμένοι πολιτικοί μας δίνουν συνεχώς ψευδείς υποσχέσεις γεμάτες σκατά και οι μάζες τους πίστεψαν και τους εμπιστεύτηκαν.















Η αστυνομία μας, αντί να προστατεύει εμάς, προστατεύει τους ξεπεσμένους πολιτικούς μας και τα συμφέροντα των τραπεζών και των πλουσίων. Η αστυνομική βία στην Ελλάδα έχει πάρει ακραίες διαστάσεις. Σχεδόν κάθε μέρα μπορείτε να δείτε ΜΑΤ να εκτοξεύουν δακρυγόνα στους πάντες, χωρίς να συγκινούνται. Ακόμη και σε ηλικιωμένους και παιδιά, χωρίς λόγο!













Με την ευκαιρία, ο «γέρος» που βλέπετε είναι ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος είναι φημισμένος για το κατέβασμα της σημαίας με τη σβάστικα από την Ακρόπολη κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Wikipedia λέει συγκεκριμένα:
«Στις 30 Μαΐου 1941, αυτός και ο Απόστολος Σάντας ανέβηκαν στην Ακρόπολη και γκρέμισαν τη σβάστικα, που ήταν εκεί από την 27η Απριλίου του 1941, όταν οι δυνάμεις των Ναζί είχαν εισέλθει στην Αθήνα. Αυτή ήταν η πρώτη πράξη αντίστασης που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Ενέπνευσε όχι μόνο τους Έλληνες, για όλους τους ανθρώπους, να αντισταθεί ενάντια στην κατοχή, και καθιέρωσε και τους δύο ως δύο διεθνείς αντι-ναζιστές ήρωες.»
Αυτός ο «Μπάτσος» που έχει ΧΑΡΑ στο πρόσωπό του, ασεβεί στην χώρα του και στην ιστορία της χώρας του ρίχνοντας δακρυγόνα ειδικά σε αυτό τον ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Και ασεβούν σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ,
Εδώ είναι μια άλλη φωτογραφία του ίδιου «γέρου» που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ:
Κατά τη διάρκεια των ταραχών, είπαν ότι υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που σπάσανε καταστήματα, κατέστρεψαν αυτοκίνητα / ιδιωτικές περιουσίες και έριξαν βόμβες μολότοφ στην Αθήνα.
Κάποιοι άνθρωποι πήραν φωτογραφίες από αυτούς τους ανθρώπους που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα και κρατούσαν ξύλα και έριχναν πέτρες εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών και γενικά «έκαναν φασαρία». Είναι τμήμα της ελληνικής αστυνομίας!
Μυστικοί αστυνομικοί οπλισμένοι με ραβδιά, πέτρες, τούβλα, φορώντας πολιτική περιβολή. Οτιδήποτε τοποθετημένο σε μια όμορφη «συμφωνία ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ» από την κυβέρνηση για αλλαγή της κοινής γνώμης με τη δική τους προπαγάνδα … Εδώ είναι μερικές εικόνες από αυτούς τους ανθρώπους. Μια εικόνα = χίλιες λέξεις:
Έλληνες χάνουν τις δουλειές τους. Χάνουμε τα σπίτια μας. Πολλές φορές διακόπτεται η ηλεκτροδότηση σε μας (που σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ) αν δεν πληρώσει ένα νέο φόρο που έχει ως στόχο να δοθεί στις τράπεζες και στους διεθνείς πιστωτές μας. Η πείνα είναι πάνω από όλα, πολλοί άστεγοι και δεν μπορούμε να καταπολεμήσουμε αυτό το σύγχρονο νέο μοντέλο δικτατορίας.
Εμείς ακούμε τα νέα σας και τα μέσα ενημέρωσης που κάνουν μια ΑΠΑΙΣΙΑ προπαγάνδα για τους Έλληνες και λένε ότι είμαστε τρομεροί άνθρωποι που δεν πληρώνουμε τους φόρους μας, που κλέβουμε και ότι είμαστε τεμπέληδες.
Λοιπόν, σε ό,τι αφορά αυτό, επιτρέψτε μου να αφιερώσω ένα screenshot του Warrel Dane Nevermore του Τ-shirt του:
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΕΥΔΕΤΑΙ!!!
Θέλετε απόδειξη;
Πάμε λοιπόν:
Οι Έλληνες γνωρίζουν τα πάντα γύρω από ΜΥΘΟΥΣ!
Ορισμένοι μύθοι είναι εμπνευσμένοι
Ορισμένοι μύθοι είναι Παραπλανητικοί
Ας αναλύσουμε τον σύγχρονο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΟ
ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ VS ΕΛΛΑΔΑ
Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες
Μέσος όρος ωρών εργασίας ανά έτος σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ
Ναι οι Έλληνες ξόδεψαν τα δάνεια τους όλα σε Σουβλάκι και ΟΥΖΟ!

Ναι, οι Έλληνες δεν παράγουν τίποτα!
Οι εξαγωγές από την Ελλάδα ήταν 31,5% το 2011
(Q1 2011)
Η Ελλάδα παράγει:
Αλουμίνιο
Βωξίτη
Μάρμαρο
Νικέλιο
Χαλκό
Τσιμέντο
Σωλήνες
Μαγνήσιο
Χρυσό
Μπετονίτη
Περλίτη
Όσμιο
Φυσικό αέριο
ΛΑΔΙ
Και φυσικά μεσογειακές γεύσεις!
Οι Έλληνες μολύνουν το Περιβάλλον τους
387 παραλίες έχουν κερδίσει την Γαλάζια Σημαία από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Εκπληρώνοντας 40 εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια!
και άλλες 1000 είναι ΕΝΤΕΛΩΣ παρθένες!
Ναι, μα η Ελλάδα δεν έχει μέλλον!
Αυτός είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ μύθος που έχουμε να ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!
Οι Έλληνες βρίσκαμε πάντα τρόπους για να ξανασηκωθούν από πολέμους, δικτατορίες, υφέσεις και πολλές άλλες φορές δυστυχώς στην τεράστια ιστορία τους!
είμαστε εργατικοί
είμαστε επίμονοι,
είμαστε μαχητές
και είμαστε πάντα ΝΙΚΗΤΕΣ
Μερικά γεγονότα που τα μέσα ενημέρωσης της χώρας σας δεν σας λένε:
- Η Γερμανία οφείλει προς την Ελλάδα: 575 δισεκατομμύρια ευρώ για
α) αποζημίωση για τον πόλεμο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
β) δάνειο πολέμου που πήραν δια της βίας από την Ελλάδα ΚΑΤΑ το Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο
Δεν είναι οποιοσδήποτε Έλληνας αυτός που σας δίνει τα στοιχεία, αυτό ειπώθηκε από τον κ. Jacques Delpla, Οικονομικό Σύμβουλο του Sarkozy, του Πρόεδρου της Γαλλίας!
- Η Ελλάδα δεν είναι υπεύθυνη για την κρίση
Ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες με τα ανεξέλεγκτα τραπεζικά δάνεια για πωλήσεις γης. Ήμασταν πάντα μια μικρή χώρα χωρίς μεγάλες βιομηχανίες, όπως αυτές της Γαλλίας και της Γερμανίας ή της Ολλανδίας. Αντιμετωπίσαμε τόσους πολέμους (κατάληψη από τους Τούρκους για 400 χρόνια μέχρι 1821  - 2 μεγάλοι πόλεμοι) κατά τους οποίους οι Έλληνες σφάχτηκαν σε τεράστιους αριθμούς, πόλεις και χωριά σβήστηκαν από το χάρτη, γυναίκες και παιδιά και άοπλοι άμαχοι, σκοτώθηκαν ή πέθαναν από την πείνα, μετά ακολούθησε ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, μετά ακολούθησε η Δικτατορία της ΧΟΥΝΤΑΣ.
- Οι ξεπεσμένοι πολιτικοί μας σε συνεργασία με τους ξεπεσμένους Γερμανούς πολιτικούς και επιχειρηματίες υπέγραψαν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS, όπου έχουν υπογράψει για την αγορά τεράστιων ποσοτήτων προϊόντων της Siemens (από φώτα τροχαίας, σε κάμερες κυκλοφορίας, τον εξοπλισμό ασφαλείας, για να – το όνομα σας), για δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ χρήματα από ΕΛΛΗΝΕΣ, που έφυγαν χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή μας και πήγαν σε γερμανικές τσέπες.
- Η Ελλάδα αναγκάστηκε από τη Γαλλία και τη Γερμανία να αγοράσει
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ στρατιωτικό εξοπλισμό 10 φορές στην τιμή που θα αγόραζε εξοπλισμό από τους Ρώσσους. Ελληνικά χρήματα που πήγαν σε γαλλικές και γερμανικές τσέπες και πάλι. Όσον αφορά τα νέα παιχνίδια μας αφορούσαν:
- Γερμανικά υποβρύχια όλα ελαττωματικά, πλέοντας διαγωνίως!Ίσως αυτό είναι μια νέα φευγαλέα τεχνική στη θάλασσα!
Όσο για τον υπόλοιπο στρατιωτικό εξοπλισμό που αγοράσαμε; Ήταν όλα τα σκουριασμένα και εκτός λειτουργίας. Λίγα ακόμη ελληνικά δισεκατομμύρια ευρώ που πήγαν στους γερμανικούς και γαλλικούς κάδους απορριμμάτων.
- Το ελληνικό μετρό στην Αθήνα, φτιάχτηκε από μια γερμανική εταιρεία! Και πάλι: δισεκατομμύρια ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΩ πήγαν σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ τσέπες!
Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο και πιο σημαντικό, να θυμάστε:
ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ
ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Μισούμε τους ξεπεσμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ σας (και τους δικούς μας!)
Μισούμε τα MEDIA σας που ψεύδονται! (και τα δικά μας!)
ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ αυτή τη μάχη, οι μεγάλες Τράπεζες θα κερδίσουν τον πόλεμο. Εάν η χώρα μας πέσει στα νύχια τους, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ!
Έτσι, παρακαλώ, σηκωθείτε από τον καναπέ σας και βγείτε στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ και τους ΔΡΟΜΟΥΣ και ΥΨΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ και ΥΨΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΑΣ!
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ για όλα όσα φέρνουν σε αυτόν τον κόσμο ΑΔΙΚΙΑ
Σας αφορά!
Ο κόσμος αλλάζει!
Χώρες υποδουλώνονται στις διεθνείς τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες!
Το ACTA είναι για να κρατήσει το στόμα μας κλειστό!
Η Ελλάδα είναι στη γραμμή, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ για κάτι που δεν είμαστε ένοχοι!
Η χώρα μας έχει υποστεί βλάβη και χρειαζόμαστε την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ σας.
Όχι το μίσος σας!
Ευχαριστώ που το διαβάσατε…
Ευχαριστώ για την ΣΚΕΨΗ!
Από ΕΛΛΑΔΑ με αγάπη!

100 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΗ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους Ελληνα!!!! Το "ακούει" με -ει και όχι -η !! Γι' αυτό δεν μας ακούει κανείς,γιατί ούτε Ελληνικά δεν ξέρουμε να γράψουμε.

      Διαγραφή
    2. και το "πιός" ???? Το σωστό Ελληνα είναι ποιός ακούει πιό καλά !

      Διαγραφή
    3. επιτέλους Έλληνες... σταματήστε να επιτίθεστε σε άλλους επειδή δεν ξέρουν ορθογραφία... βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος...! Εσείς ίσως δε γνωρίζετε κάτι σε κάποιον άλλον τομέα. Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε...

      Πέτρο: Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου. Όλο και κάποιος θα μας ακούσει! Μέχρι στιγμής, στο γνήσιο άρθρο που έγραψα στα αγγλικά, μας άκουσαν πάρα πολλοί! 60.000 κοινοποιήσεις μόνο στο facebook! Ίσως ετοιμάσω και 2ο...

      Ευχαριστώ πολύ και πάλι

      Διαγραφή
    4. Χίλια μπράβο Δημήτρη!!! Είμαι μεν αλλοδαπή αλλά μένω πάνω από 25 χρόνια στην Ελλάδα και αισθάνομαι πλέον Ελληνίδα. Τα ίδια λέω και εγώ σε όποιον θέλει να ακούσει και μην νομίζετε, δεν έχουν όλοι οι Γερμανοι και οι Ολλανδοί τις ίδιες απόψεις... μερικοί σκέφτονται κιόλας!!! Δεν είμαστε μόνοι μας, αλήθεια. Συνεχίστε με ειρηνικό τρόπο να αντιμετωπίζετε τους 'ξένους' και θα βρούμε το δίκιο μας!!!

      By the way, η Αγγλική 'βερσιόν' μπορεί και καλύτερα, αν θες να διορθώσω μερικά σημεία, ευχαρίστως!

      Διαγραφή
  2. Όλοι ακούνε μην φοβάστε ... απλώς δεν θέλουν να μας κάνουν διάσημους.... ένα παράδειγμα είναι η.. οεα .. τα χώνει σε όλους και δεν τούς κάνουν τίποτα για να μην γίνουν αντιληπτοί στο κοινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρυφερό καί πραγματικά αισιόδοξο...αλλά μέ τήν ευγένεια φαίνεται ότι τίποτε δέν αλλάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως, αλλάζουν πολλά! Αντί να βάλεις τους "ξένους" απέναντί σου σαν δακτυλοδεικτούμενους, πάρε τους δίπλα σου παρέα! Απέσπασα πολύ όμορφα σχόλια από όλον τον κόσμο και χάρηκα απίστευτα! Κατάφερα να αλλάξω μερικά μυαλά... έστω και λίγα! Κάτι είναι και αυτό Γιάννη! :)

      Να'σαι καλά, ευχαριστώ για το σχόλιό σου!

      Διαγραφή
  4. Μια χαρά τα είπες....απλά θα πρέπει να προχωρήσουμε και ένα βήμα παρακάτω να τιμωρήσουμε δηλαδή και τους υπεύθυνους από Ελληνικής πλευράς! Αυτό θα δείξει σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η Ελλάδα εκτός από το να αγωνίζεται ξέρει και να τιμωρεί άρα μπρούν να την εμπιστεύονται αλλιώς θα συνεχίσουν οι απόγονοι των δολοπλόκων να κάνουν τα ίδια (αναφερόμενος στα σκάνδαλα Siemens, υποβρύχια, βατοπαίδι κλπ).
    Πρέπει να προσπαθήσουμε να δώσουμε στα παιδιά μας το δικαίωμα στην περηφάνια μέσω της αξιοκρατίας! Όχι άλλα ρουσφέτια, ΟΧΙ στην αντολίτικη λογική "μακριά από τον κ.... και όπου θέλει ας πέσει", εγώ να βολευτώ και τι με νοιάζουν οι άλλοι κλπ Αν όπως δίδασκαν και αρχαίοι φιλόσοφοι όπως ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης εργαστούμε για το γενικό κοινωνικό καλό θα οφεληθούμε και οι ίδιοι ως μονάδες. Αυτό οι Ευρωπαίοι δείχνουν να το έχουν κατανοήσει καλύτερα από εμάς τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, συμφωνώ και επαυξάνω, δυστυχώς οι άχρηστοι Πολιτικοί μας δημιούργησαν την αναξιοκρατία στην Ελλάδα διότι πρώτοι αυτοί δεν έχουν αξίες, και δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους αξιοκρατικά και δεν θα μπορούσαν να σταθούν στην πολιτική παρά μόνο με τα ρουσφέτια!!! τα οποία βέβαια τα πλήρωνε ο Ελληνικός Λαός και συνεχίζει να τα πληρώνει!!!και όχι από τις τσέπες των ανάξιων πολιτικών....βέβαια!!

      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...!
    ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εισαι Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήμαρτον, η μετάφραση είναι για τα μπάζα, με google translator την κάνατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε δεν ντρέπεσαι, η μετάφραση σε πείραξε. Αντί να συγχαρούμε την αξιέπαινη προσπάθεια του Μεγάλου Πατριώτη μας ΔΗΜΉΤΡΗ, που με τον δικό του τρόπο δίνει την Μάχη του για την Ελλάδα, κάθεσαι και κάνεις κριτική για τα Αγγλικά του ή την Μετάφραση.... Εσύ τι μπορείς να κάνεις για την Ελλάδα? Ας σηκωθούν και άλλοι από τον καναπέ τους που βλέπουν τα ΜΜΕ και κλαίνε την μοίρα τους!!!να δώσουν την μάχη τους με τον δικό τους τρόπο, και ίσως από αυτό το κίνημα βγει και κανένας ΗΓΕΤΗΣ!!!!Διότι δυστυχώς όλοι οι πολιτικοί απεδείχθησαν άχρηστοι για να μην τους χαρακτηρίσω ακατονόμαστα....και βέβαια χωρίς καθόλου ηγετικές ικανότητες για να οδηγήσουν αυτόν τον πονεμένο λαό σε καλύτερες μέρες!! Και παρεμπιπτόντως η μετάφραση είναι πάρα πολύ καλή!! Μακάρι όλοι οι Ευρωπαίοι να ήξεραν Αγγλικά όπως τον ΔΗΜΉΤΡΗ!!! Τους έχω ζήση όλους αυτούς χρόνια στο εξωτερικό!! Πες ένα μπράβο στον ΔΗΜΉΤΡΗ δώσε το χέρι σου σ'αυτόν και σε άλλα αδέλφια μας Έλληνες να σώσουμε την Πατρίδα μας!!!

      Διαγραφή
    2. παντα υπαρχει ενας ηλιθιος....εξαιρεση του κανονα..... εσυ φιλε αν εχεις τελειωσει το αμερικανικο κολεγιο..να το χαιρεσε..ομως σου δειχνουνε το δασος και κοιτας το δακτυλο????? μαλλον το δακτυλο λατρευεις..(συγγνωμη απο ολους σας, εκτος απο τον ηλιθιο)

      Διαγραφή
    3. Φίλε και ή δική σου σύνταξη δεν πάει πίσω.Δυστυχώς !
      Οσο γιά τον Δημήτρη ,απο την καρδιά μου, μπράβο του αλλά ας προσέξει λίγο την πληροφόρησή του.Ας ελέγξει άν όλα τα στοιχεία που δίνει είναι σωστά και δεν θα βρεθεί ένας καλά διαβασμένος Γερμανός ή Γάλλος να ακυρώσει την προσπάθειά του.

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητήρια Δημήτρη,αυτά που παρουσίασες είναι πολύ καλά.Όμως πιστεύω ότι ο αγώνας εδώ στην Ελλάδα θα έχει αποτέλεσμα ΜΌΝΟ εάν κάνουμε ειρηνικές (καθιστικές ή και ορθιες διαδηλώσεις) σε όλη την Ελλάδα χωρίς καμία κίνηση επιθετικότητας.Εκεί που θα καθόμαστε να μην σκεπτόμαστε την αδικία που μας προξενούν ή μας προξένησαν οι διοικούντες του εξωτερικού ή του εσωτερικού αλλά να συγκεντρωθούμε και με το μυαλό μας να τους στέλνουμε σκέψεις αγάπης ,ειρήνης και δικαιοσύνης. Οι προθέσεις μας να είναι και να φαίνονται ειρηνικές. Όσο δε για τις παρελάσεις προτείνω να πάμε όλοι. Όμως όλος ο κόσμος να μην πάει κοντά στους επισήμους , αλλά να παραταχθεί στην αρχή των παρελάσεων και προς τα πίσω , και στο τέλος των παρελάσεων και προς τα μπροστά,για να τιμήσουμε τα παιδιά μας που θα παρελάσουν, και να μην δώσουμε σημασία στους διοικούντες,τους οποίους θα φιλάνε τα ΜΑΤ ,και δεν θα αφήσουν τον κόσμο να πλησιάσει στους επίσημους ούτως ή άλλως. Αυτή την τακτική δεν εφάρμωσε και ο Gandi και ανάγκασε τους"φίλους μας" τους Αγγλους να αποχωρήσουν από την Ινδία;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο «Δημήτρη». Θερμά συγχαρητήρια. Εσύ τουλάχιστον είσαι αγωνιστής (ενδεχομένως αγωνίστρια). Όπως και ν’ άχει είναι μια ιδιαίτερα αξιέπαινη ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια, επιτέλους πότε θα κάνει ξαστεριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβο σου! Εξαιρετική δουλειά! Πάω για share..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο ρε συ Δημήτρη! Καμιά προσπάθεια δεν είναι μικρή για την Πατρίδα μας. Όλα βοηθάνε...για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!
    Varis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το μονο που μπορω να κανω, το εστειλα ομαδικο μαιλ σε ολους τους φυλους μου....καντε και εσεις το ιδιο και οσοι εχουμε φαιςμπουκ, ασ το κανουνε αναρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΙΣΤΟΣ , ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ..ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΜΗΜΟΝΙΟΥ ΛΟΓΩ ΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ FACEBOOK (PERSONAL PROFILE - PAGE EN.PSY. - SOCIAL GROUP EN.PSY.) ...Η ΒΟΥΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΣ..ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο Δημήτρη. Αξιέπαινη η προσπάθεια σου. Ξέχασες να αναφέρεις και την διαφθορά σέ όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που έχουν συμβάλλει και αυτοί στην άσχημη εικόνα που έχει δημιουργηθεί για την χώρα μας και ευθύνονται για την κατάντια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και δικαιοσύνη παιδια, δεν ζητάμε αίμα, αλλά χωρίς να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλα τα τρεχοντα σκάνδαλα, δεν πρόκειται τίποτε να αλλάξει. Να γίνουν κατασχέσεις περιουσιών όλων των εμπλεκομένων. Από εκεί ξεκινάει όλη η κατάντεια μας. Ενα όργιο επικρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υποκλίνομαι κι εγώ. Μπράβο σου. Και καλά θα ήταν να γινόταν κάτι να στείλουμε κανέναν απ' αυτούς φυλακή. Η Ιρλανδία πώς το έκανε δηλαδή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ! ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΞΑΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. mpravo file mou
    polu wraio t keimeno sou.elpizw osoi t diavasan n euaisthitopiohthikan kai n mas doun me allo mati.kai dustuxws dn milaw mono g ts ksenous alla kai g ts idious ts ellhnes.polloi einai autoi pou strounthokamhlizoun panw st provlhmata mas kai paramenoun siwphloi.nomizw kai euelpistw panw apola pws t keimeno auto tha kanei pollous sumpatriwtes mas n kseshkwthoun kai n polemhsoun enantia st via,ap' opou kai auth proerxetai!kai pali mpravo sou dhmhtrh!eipes kati polu swsto pou prepei n akoustei....dn misoume ts anthrwpous!misoume ola ekeina t mesa pou ts kanoun upoxeireia tous!euxaristw pou me akousate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι Ελληνας που ζείς στο εξωτερικό και το πληκτρολόγιό σου δέν έχει Ελληνικούς χαρακτήρες δικαιολογείσαι. Αν όχι όμως,είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ φίλε μου. Δεν έχεις θέση ανάμεσα σε Ελληνες.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου είσαι πολύ λάθος... Εγώ ο ίδιος που έγραψα το κείμενο αυτό και με φωνάζουν "Έλληνα" γι'αυτό, γράφω πολλές φορές greeklish. Γιατί έχω συνηθίσει και γράφω πιο γρήγορα! Άσε που σου γράφω ελληνικά εδώ...

      Δώστε σημασία στα πρέποντα και όχι στα ασήμαντα... Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας σε άλλους, σεβαστείτε τον καθένα! Μήπως αυτοί που γράφουν ελληνικά και είναι ανορθόγραφοι είναι -με τη λογική σου πάντα- περισσότερο Έλληνες;

      food for thought ;)

      Διαγραφή
    3. Δεκτό και συγνώμη,πιστεύω ότι πολλοί "ορθογράφοι" "διαβασμένοι" Ελληνες είναι πολύ λιγότερο Ελληνες,για να μην χρησιμοποιήσω άλλη πιό βαριά έκφραση,όμως επι χρόνια δεν δίνουμε σημασία στίς λεπτομέρειες και είμαστε "δεν βαριέσαι".Καί δυστυχώς αυτοί που μας κυβερνούν εδώ και δεκαετίες εκμεταλεύτηκαν ακριβώς αυτήν την αδυναμία. Δεν δίναμε σημασία στίς λεπτομέρειες της "ορθογραφίας" της "σημασίας των λέξεων" των "νόμων" της "Ιστορίας" της "Δημοκρατίας και Ελευθερίας" τού καθημερινού απλού "μόχθου-γέλιου-θλίψης" κ.λ.π προκειμένου να φτάσουμε πιό γρήγορα και εύκολα....και έτσι περνάμε με κόκκινο...και αυτοί περνάνε το "λεφτά υπάρχουν" και πολλά άλλα εδώ και 30,40,...50? χρόνια.
      Κάνοντάς σου αυτή την παρατήρηση δεν επιθυμώ να υποβιβάσω την άριστη προσφορά σου.(Ειλικρινά το πιστεύω αυτό) Αξίζει όμως τον κόπο,πιστεύω, να καθυστερείς λίγο γράφοντας.

      Διαγραφή
    4. Σωστά λέει ο Δημήτρης ...Να μη χάνουμε το δάσος !!!
      Όμως , ας κάνουμε μια προσπάθεια να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες, κι ας κάνουμε λάθος...Δεν είναι τυχαίο , ότι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, έχουν αρχίσει κι ερχονται ακόμα και λογαριασμοί σε greeklish...!!!!!!!

      Διαγραφή
  24. Μπράβο Δημήτρη, ελπίζω ν' ακούσουν σ' όλο τον κόσμο τη δυνατή, καθαρή, Ελληνική φωνή σου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δέξου και τα δικά μου συγχαρητήρια Δημήτρη, για την καταπληκτική ομολογουμένως προσπάθειά σου, που εκτιμώ ότι σκοπό έχει να αλλάξει λίγο το κλίμα που θέλουν τα ΜΜΕ να παρουσιάζουν για την πατρίδα μας. Και πάλι συγχαρητήρια, όσο για εμάς του "καναπέ" ευελπιστώ να πράξουμε το καθήκον μας την ημέρα των εκλογών, γιατί στη συνέχεια μας περιμένει γολγοθάς, αλλά στο τέλος η ελληνική ψυχή θα νικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έναν Δημήτρη θέλουμε για πολιτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο Δημήτρη! Μακάρι η προσπάθειά σου αυτή να βοηθήσει την κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δημήτρη, άλλοι κάνουν πόλεμο με όπλα και σφαίρες κι άλλοι με χαρτί και με μελάνι. Στις μέρες μας με Ιντερνετ και mails. Όπως και να ΄χει είναι πόλεμος και σ΄αυτόν τον πολεμο δεν περισσεύει κανείς. Δεν θα σε παινέσω γι αυτό που δημιούργησες, αλλά θα σε προτρέψω να συνεχίσεις μέχρι να βρεις κι άλλους μιμητές. Μακάρι να γίνει η ίδια δουλειά και στα γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά κλπ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ,γιατί το πρόβλημά μας είναι και δικό τους. Συνέχισε και δείξε το δρόμο και σ΄άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σ' ευχαριστώ, λες όσα μόνη μου δεν μπορώ να φωνάξω με οργή!
    Νιώθω ακυρωμένη, ματαιωμένη, εκμηδενισμένη ως Ελληνίδα. Το μόνο που θάθελα είναι να ξεσκεπαστούν όλοι όσοι τόσα χρόνια βασίζονται σε ξένους ώμους, πελατειακές σχέσεις, βόλεμα, και βλαβερές νοοτροπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΖΩΑ .
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ....... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ 300 "ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ" ΜΑΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΔΙΔΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ...ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ!!! ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Κρήτη μένω Αντώνη! Σ'ευχαριστώ πολύ όμως για τα σχόλιά σου :)

      Διαγραφή
  33. Μπράβο και... θα συμφωνήσω σε Όλα, εκτός από το κομμάτι που αναφέρεται στη "Χούντα" !!!
    Είτε μας Αρέσει, είτε Όχι... Καλώς ή Κακώς... Ευτυχώς ή Δυστυχώς... η "Χούντα" παρέδωσε... άν όχι Μηδενικό Χρέος, τότε... Ελάχιστο (σύμφωνα πάντα με αυτά που έχω διαβάσει Προσωπικά)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. γιατι... τοση υποταγη ??
    γιατι... αυτη η σιωπη ???
    γιατι... αυτος ο φοβος??
    αυτα θα αφησουμε κληρονομια στα παιδια μας ????
    ελληνες ειμαστε...
    και η ελληνες γραφουν ιστορια ...
    ενα μεγαλο μπραβο αδερφε μου !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΥΓΧΑΤΗΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ,

    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΜΙΑ(1) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ .....
    ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ( ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ), ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ? ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
    ΟΥΤΟΠΙΚΟ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μας έχουνε γονατίσει και εξαθλιώσει 300 άτομα "οι πολιτικοί μας" ... ανήκουστο

    καλά μας έκαναν, τα κομματόσκυλα και οι βολεψάκηδες του δημοσίου που ψήφιζαν τόσα χρόνια και κατέστρεψαν τρεις γενιές, τώρα βγαίνουν στους δρόμους και φωνάζουν....τι θα ψηφίσετε τώρα ρε μουρόχαβλοι εεεε?

    δεν θέλω άλλους πολιτικούς και λόγους, βαρέθηκα πρέπει να γίνουν πράξεις, να αποδοθούν ευθύνες και να πληρώσουν όσοι ξεζούμισαν τον Ελληνικό λαό.

    Πάρτε τους τα κεφάλια, 300 γουρούνια λιγότερα, έτσι και αλλιώς ποτέ δεν νοιάστηκαν για εμάς και τα παιδιά μας...

    Ντροπή σας ξευτελισμένοι μαζί με τους αυλικούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πρίν λίγο καιρό για μία μέρα ακούστηκε δυνατά η φωνή ξένων σκεπτόμενων ανθρώπων που είπαν ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Εστω για μια μέρα, πήραμε μια απάντηση, δεν πιστεύουν όλοι στην προπαγάνδα των μέσων. Καλά ώς εδώ, είναι η δική μας υποχρέωση να τους αποδείξουμε (και στους εαυτούς μας και για τα παιδιά όλων των Ελλήνων) ότι αξίζουμε το ένδοξο παρελθόν μας.
    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να αντιστρέψουμε δεκαετίες τυφλής πίστης και φόβου ... σε μιά νέα Ελλάδα που όλοι μας θα αισθανόμαστε περήφανοι, Μεγάλος αγώνας...για ένα θρυλικά μεγάλο λαό όμως... ;)
    Γειά σου Δημήτρη και σε ευχαριστώ θερμά για το ελεύθερο και αδέσμευτο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ελληνικό πνεύμα σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. μπραβο μπραβο μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλό είναι και χρήσιμο.Εχω 2 πολύ σοβαρές παρατηρήσεις.α)Τα υποβρυχια και άρματα από Γερμανία δεν ήταν δεύτερο χέρι,και είναι απο τα τελειότερα που υπάρχουν.Για τούς γνώστες το πρόβλημα του ενός και μόνο από τα 4, υποβρυχίου ειναι σύνηθες για εντελώς νέες σχεδιάσεις και λύθηκε,το δε πρόβλημα με τούς πύργους τών αρμάτων επίσης σύνηθες και παρουσιάζεται σε όλον τον κόσμο.Τα Γαλλικά μιράζ είναι άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα αν όλα αυτά τα πήραμε κάπως ακριβότερα (αρκετά) για να βγάλουν ορισμένοι ,ναι αυτό ειναι αλήθεια (Οχι όμως 10 φορές επάνω,ας μην είμαστε υπερβολικοί Ελληνες)
    και το β) Σε μία αναφορά ,πραγματικά όμορφη για τούς Ελληνες και την πατρίδα μας,τι δουλειά έχει ο μετανάστης με το όπλο-ψωμί? Αυτή η φωτογραφία θα τέριαζε σε μια διαμαρτυρία κατά του ρατσισμού ή του καπιταλισμού παγκόσμια,αλλά όχι εδώ.
    Ας είμαστε ,τουλάχιστον στην πληροφόρησή μας,πιό προσεκτικοί,διότι όλο και κάποιος θα ξέρει κάτι παραπάνω και θα ακυρώνει την προσπάθειά μας.Και καλά αν είναι Ελληνας,αν όμως είναι Γερμανός ή Γάλλος?
    Διορθώστε τις πληροφορίες και συνεχίστε την καλή δουλειά διαδίδοντας το κυρίως στο εξωτερικό.
    Οί πληροφορίες μου για τα όπλα, δυστυχώς ,είναι αληθείς για τούς γνωρίζοντες και όχι για τούς ,απλά, φωνάζοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Subject: "ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΛΑΝΗ" - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ-ΑΠΟΧΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!)
    Ιδού τι συμβαίνει με Λευκά-Άκυρα-Αποχή:
    Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κατρούγκαλος δίνει απάντηση στα μεγάλα ερωτήματα που έχουμε στις εκλογές. (Ακούστε το μετά τα 5')
    Συνοπτικά:
    1) ΔΕΝ ισχύουν τα περί διάλυσης της Βουλής αν τα λευκά ή αποχή είναι πάνω από 50%!
    2) Τα λευκά προσμετρώνται στα άκυρα, με νόμο του 2006!!!!
    3) Με το σύστημα αυτό, αν το πρώτο κόμμα πάρει μόνο το 15% από το σύνολο του εκλογικού σώματος, τότε, με αποχή στο 50%, το ποσοστό του πάει στο...30%! και αν έχουμε και 20% λευκά από αυτούς που ψήφισαν, τότε βγαίνει με αυτοδυναμία!!!
    4) Η ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟ 1ο ΚΟΜΜΑ!!!!


    http://soundcloud.com/elegr/katrougalosapoxiakiraleuka



    Ειδικότερα, για τη Λευκή Ψήφο, δείτε τι λέει η Wikipedia:
    Η λευκή ψήφος ή απλά λευκό (γνωστή και ως ψήφος διαμαρτυρίας) είναι η ψήφος που συχνά εξασκείται με τη χρήση λευκού (κενού) ψηφοδελτίου (εξ ου και η έννοια λευκό) και αποτελεί μορφή διαμαρτυρίας κατά του πολιτικού συστήματος ή των κομμάτων που υπάρχουν, χωρίς συνήθως να θεωρείται και άκυρη ψήφος ή κίνηση αποχής από το εκλογικό δικαίωμα.
    Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο
    Στην Ελλάδα η λευκή ψήφος αποκλείστηκε από το σύστημα κοινοβουλευτικής κατανομής (δεν προσμετράται στο σύνολο και μπαίνει στην ίδια κατηγορία με την άκυρη κατά τον υπολογισμό) με τον νόμο 3434 του 2006, πιθανόν για την διευκόλυνση του σχηματισμού κυβέρνησης πλειοψηφίας. Προηγούμενα, το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο είχε κρίνει αντισυνταγματική μια τέτοια κίνηση με την απόφαση 12/2005, θεωρώντας ότι η ρίψη λευκής ψήφου είναι εξάσκηση του εκλογικού δικαιώματος. Η απόφαση αυτή ήρθε πάντως σε αντίθεση με αποφάσεις του ίδιου του ΑΕΔ αλλά και του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις οποίες η μη προσμέτρηση των λευκών κατά την εξεύρεση του εκλογικού μέτρου είχε κριθεί συνταγματική[1].
    Συνεπώς, προς το παρόν η λευκή ψήφος δεν προσμετράται και αντιμετωπίζεται παρόμοια με την άκυρη κατά την κατανομή κοινοβουλευτικών εδρών. Παρόλα αυτά, στα εκλογικά κέντρα προσμετράται σαν ξεχωριστό στατιστικό στοιχείο.
    http://el.wikipedia.org:80/wiki/Λευκή_ψήφος

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕ E-MAIL, ΜΕ ΚΑΠΝΟ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όλοι εμείς εδώ στο blog τα λέμε πολύ καλά..αλλά δυστυχώς με απογοητεύουν η πλειοψηφία των Ελλήνων..συμμετείχαν την Κυριακή περίπου 200.000 Έλληνες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Πασοκ και στον νέο Πρόεδρο του.Επιπλέον έδωσαν και € 2 για την ενίσχυση του κόμματος (γιατί δεν έχει λεφτά!!!).Δεν ξέρω τι να πω..φοβάμαι ότι την Κυριακή θα ψηφίσουν ή το ένα ή το άλλο κόμμα..(μπρος-πίσω μπρός-πίσω..)Δεν καταλαβαίνει ο Έλληνας ότι το να ψηφίσουμε κάποια κόμματα και μάλιστα νεοσύστατα ψηφίζουμε πάλι τους πολιτικούς που ήταν στις κυβερνήσεις αυτές που μας κατέστρεψαν όλα αυτά τα χρόνια και τώρα μετακινούνται για να μην χάσουν τη θέση τους και μείνουν άνεργοι ..Αν τους ψηφίσουμε τότε δίνουμε την ευκαιρία σε όλα τα νεοσύστατα κόμματα με τους πρώην βουλευτές των 2 κομμάτων να μπουν στη Βουλή..Είναι η μεγάλη ευκαιρία για αυτά τα νέα κόμματα τώρα που οι Έλληνες είναι δυσαρεστημένοι με τα 2 κόμματα.
    Διαβάστε προσεκτικά για το τι ισχύει με τα ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ-ΑΠΟΧΗ που σας παραθέτω πιο πάνω και την ημέρα των εκλογών ψηφίστε τα πιο άγνωστα κόμματα (ψαράδες-κυνηγοί-οικολόγοι κλπ).Δεν πρέπει να δώσουμε ψήφο σε κανένα πολιτικό!!!
    Στη παρέλαση μη τους ρίξετε γιαούρτια ή ότι άλλο..θα τους κάνουμε και ήρωες..αγνοήστε τους..
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ στις ΕΚΛΟΓΕΣ!!(το μαύρο φεύγει δύσκολα και αφήνει λεκέ..ενώ το άσπρο καθαρίζει:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζι σου ειμαι και εγω !!
      Ελπιζω να ερθουν ολοι!!

      Διαγραφή
  42. Beautiful work!! Elpizw kai egw na se diavazoun xiliades atoma. To pira egw edw sto nisaki moy ston eiriniko wkeano, opote yparxei elpida.. Elpida na anoiksoun ta matia toys kai ta aftia toys merikoi. Na stamatoyn na einai probata kai na min pistepsoun oti toys lene stin TV. 15 xronia stin Ellada, mporw na pw oti GREEKS ARE BEAUTIFUL PEOPLE, COURAGEOUS, HARD WORKERS, WITH "LE COEUR SUR LA MAIN" . Kouragio se olous sas.. Sas agapame poly .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ριξτα Μητσακο !! και οχι μονο αυτα αλλα και αλλα που ετοιμαζουμε να ριξουμε εμεις !!
    Αυτα ειναι η ΨΗΦΟΣ μας που θα ειναι ο ΨΟΦΟΣ για αυτους που μας εφεραν εδω που βρισκωμαστε!!
    Στην αντιθετη περιπτωση που θα βγουν παλι τα ιδια ΚΑΘΙΚΙΑ τοτε ολα αυτα που εγραψες δεν ακουστηκαν ουτε διαβαστηκαν απο κανενα!!
    Μπραβο για το post που εφτιαξες.
    Μπραβο για την αποψη που διατυπωσες.
    Μπραβο για την ΑΓΑΠΗ που εχεις για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    Μπραβο για την ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. !!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,, ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ,, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΗ,, ΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ,, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΤΟ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.......??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟΜΟΥ ................ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΗ ΤΩΝΕΠΙΚΙΙΝΔΥΝΩΝΛΑΩΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δημήτρης Πετράκης20 Μαρτίου 2012 στις 9:04 μ.μ.

    Αγαπητοί κύριοι,

    εκτιμώ πολύ τη μετάφραση που κάνατε στο άρθρο μου "The Truth About Greece" το οποίο γνησίως είναι στη διεύθυνση http://9gag.com/gag/2681884 σε αγγλική γλώσσα και εσείς το έχετε στην ελληνική εδώ

    Όμως, έχω παρατηρήσει ότι αυτός που το μετάφρασε και το έχει αναρτήσει σε εσάς, έχει κάνει λάθος μετάφραση. Παρακαλώ πολύ ελέγξτε το σημείο (κοντά στο τέλος) που γράφει "ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ τους πολιτικούς" και για τα media...

    Θα έπρεπε να είναι "Μισούμε όμως..."
    "Μισούμε όμως..."

    Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με για τη διόρθωση! Επίσης, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, ενημερώστε ΚΑΙ την πηγή σας!

    Ευχαριστώ.

    Δημήτρης Πετράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είμαι ευγνώμων που μπορώ να απαντώ στο συγγραφέα και συναγωνιστή Δημήτρη....Η Αποστολή εξετελέστη...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Δημήτρη το αρχικό άρθρο σου είναι πολύ καλό και χρησιμότατο.
      Σέ παρακαλώ έλεγξε τίς πηγές σου όσον αφορά την αγορά όπλων από Γερμανία-Γαλλία.Δυστυχώς αυτά πού γράφεις για τα όπλα είναι 100% λάθος και ανακριβή.Το ότι βέβαια κάποιοι πατριώτες Ελληνες και βεβαίως Γερμανοί και Γάλλοι χόρτασαν γενναία είναι γεγονός.
      Το αναφέρω διότι αν πέσει στα χέρια ενημερωμένου Ελληνα δεν έγινε και τίποτα,άν όμως πέσει σε ενημερωμένο Ευρωπαίο αυτοακυρώνεται σαν άρθρο.
      Επίσης άστοχη ή παράθεση τού αλλοδαπού (μάλλον) με το όπλο-ψωμί. Θα ταίριαζε θαυμάσια σε άρθρο εναντίον τού ρατσισμού ή τού διεθνούς καπιταλισμού.(αυτό κατά την προσωπική μου άποψη βέβαια)

      Σε ευχαριστούμε όμως για την άριστη προσπάθειά σου.

      Διαγραφή
    3. Φίλε Κώστα. Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα στο θέμα των όπλων στο οποίο μας έχουν κατά συρροήν εξαναγκάσει οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να αγοράσουμε από αυτούς, "αλλιώς...". Αλλιώς θα υπάρχουν κυρώσεις σε πολιτικό κόστος... Πες το υποστήριξη σε εθνικά θέματα με Σκόπια ή Τουρκία, πες το όπως θες...
      Όσον αφορά τα παραδείγματα αυτά καθεαυτά, θα σου θυμίσω τα τραίνα που είχαμε πάρει και δεν... ταίριαζαν με τις ράγες μας! Άχρηστα και πήγαν για πέταμα...
      Έχουμε λάβει πάμπολλα μεταχειρισμένα άρματα σε άθλια κατάσταση.
      Όσον αφορά τα υποβρύχια με τη διαγώνια πλεύση, το θέμα από όσο έμαθα αργότερα "διορθώθηκε", βάσει κάποιων πηγών που ανακάλυψα. Το ερώτημα παραμένει όμως κατά πόσο πράγματι διορθώθηκε ή όχι, κατά πόσο διορθώθηκε "Δωρεάν" κλπ. Και εν συγκρίσει με τις τιμές που λαμβάναμε από τους Ρώσους, ήταν υπερπολλαπλάσια τα κόστη.

      Σημειώνω το ερώτημά σου και κάποια στιγμή σκοπεύω να φτιάξω ένα Νο2. Θα ελέγξω εκτενέστερα και θα κοιτάξω να αναφερθώ σε αυτό, σαν ερώτημα με απάντηση.

      Ευχαριστώ πολύ!

      Δημήτρης

      Διαγραφή
    4. Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Κυρίως σε ευχαριστώ για την προσπάθειά σου, η οποία είναι ανεκτίμητη και ας έχει κάποια μικρά -ανθρώπινα- λάθη.
      Τα υποβρύχια : Τα καλύτερα παγκοσμίως ,μη πυρηνικά, νέα κλάση εντελώς με αποτέλεσμα να υπάρχουν στο πρώτο "Παπανικολής" κάποιες αστοχίες οι οποίες όντως διορθώθηκαν (μην ακούμε τις σειρήνες με πολιτικά οφέλη πού λένε ότι τούς βολεύει, αριστεροί-δεξιοί αλλά όχι ειλικρινείς και Έλληνες)Τα πήραμε πανάκριβα προκειμένου να βολευτούν γνωστές προσωπικότητες !!!
      Τα Leopard 2 A4 : μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση ,χωρίς ίχνος προβλημάτων και σε λογική τιμή.
      Τα Leopard 2 HELL : Νέα κλάση ιδικά για Ελλάδα, ίσως το καλύτερο άρμα στον κόσμο. Οι σοφοί μας δεν παρήγγειλαν και πυρομαχικά για να έχουν ξανά την δυνατότητα να φάνε.
      Μικρός αριθμός τους παρουσίασε μικρές ρωγμές στον πύργο λόγω κράματος. Συμβαίνει συχνά σε άρματα νέας σχεδίασης και θωράκισης. Κόστος Υπερβολικό για τους ίδιους με πιο πάνω λόγους.
      Μιράζ 2000 και 2000-5 : Απλά ευτυχώς πού υπάρχουν και αυτά, επίσης με ελλείψεις σε πρώτες παραγγελίες (αυτοπροστασία- βλήματα) ώστε να συνεχίζεται το φαγοπότι.
      F16 ……Αμερικάνικα. Αντί των τελευταίων block 52+ θα μπορούσαμε να έχουμε το Su-31/37 (Ρώσικο, αλλά με προβλήματα πολυτυπίας) το Eurofighter ή το Rafale.
      Έπρεπε όμως να είμαστε καλά παιδιά με τον «Μπαμπά» μας….και υποτακτικά!
      Άρματα με προβλήματα …..τα παλαιότερα (Μ-47,Μ-48,Μ-60) που ξεφορτώνονταν οι Αμερικάνοι.
      Επίσης προβληματικά ήταν τα Ρώσικα αντιαεροπορικά OSA, M300,και τα Ρώσο/Ουκρανικά αερόστρωμνα Zubr.
      Το μέγα θέμα όμως δεν είναι αν τα όπλα πού αγοράζαμε ήταν καλά (σε γενικές γραμμές ήταν) αλλά πόσο τα αγοράζαμε ,αν όντως χρειαζόμασταν τα συγκεκριμένα και όχι άλλα και τέλος γιατί αγοράζαμε τόσα πολλά με Ελληνικά λεφτά που δανειζόμασταν από Ευρωπαίους για να υπερασπιζόμαστε σύνορα Ελληνικά –ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ?????

      Διαγραφή
  47. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...........

    Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες

    (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
    και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
    (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

    Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...

    Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;
    Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου.
    Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

    Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;
    Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.

    Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου,τον ιδρώτα σου, με αέρα;

    Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά";
    Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα
    μεγαλομπακάλικα τους.

    Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οιεκλεγμένοι «αλήτες» μας;
    Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων εμάς να νομίζουμε ότι είμαστε ευτυχείς.

    Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου;

    Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και
    την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων.

    Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό;
    Θέλεις 20 ευρώ πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου
    Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον... εργολάβο.

    Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... χαζοκούτια;
    Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο.
    Να σου κάνουν με το ζόρι ''φιλική'' γλώσσα τα ... Τουρκικά !!!
    Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση
    υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.

    Κατάλαβες τώρα γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο... "δημόσιο";
    Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους..."εποίκους".

    Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του;
    Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές.
    Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό
    προωθούν την... υπογεννητικότητα.

    Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;
    Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι
    κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της
    παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" του τόπου.
    Έτσι, στο θέατρο που λέγεται... Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν
    από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι...θεατρίνοι.

    Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά;
    Επειδή είναι υπεύθυνοι

    για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ,

    για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

    Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο.

    Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ.....ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι ολοι ρε φιλε;Δεν τους ψηφισα ποτε κι ομως με τραβαν κι εμενα στον πατο.

      Διαγραφή
  48. Με αυτά τα οποία γράφουμε εδώ (αλλά και αλλού) ... δεν μπορώ να πιστέψω πως ψήφισαν 214,000 σκεπτόμενα άτομα για το Βενιζέλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε! Αυτό έχει εύκολη απάντηση. Είπες σκεπτόμενα ???????????
      Μακάρι να είχε ή Ελλάδα 214000 σκεπτόμενα άτομα.

      Διαγραφή
  49. wraia ta les dhmhtrh. duo tria shmeia na epishmanw pou den einai kai polu akribh kata th gnwmh mou:
    1)omorfes oi fwtografies twn ergwn pou para8eteis. na dieukrinisoume omws oti einai erga kataskeuasmena apo kata koron 3enes etairies me eurwpaika xrhmata- eite anaptu3iakwn programmatwn-ara plhrwmena apo thn tseph tou mesou eurwpaiou pou den proekeitai na ta parei pote pisw, eite mesw daneiwn pou kai pali den prokeita na ta paroun pote pisw...daneika ki agurista pou leme.. 2)epishs tous politikous pou toso tous miseis pshfise ton aprilh kai alla3e tous. katalabainw oti emeis oi ellhnes eimaste ligo atuxoi mias kai panta oi 9.999.700 agnoi kai ka8aroi pshfoforoi pshfizoume ta 300 mox8hra lamogia alla mia zwh h ellada brisketai sto stoxastro giati 8eloun na mas paroun ton orukto mas plouto. kalh tuxh me ton agwna sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)Αυτό ακριβώς λέει, νομίζω. Ότι τα δάνειά που πήραμε δεν τα ξοδέψαμε σε σουβλάκι και ούζο αλλά σε τέτοια έργα.

      Διαγραφή
  50. Η ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι μόνο η ενδοξότερη χώρα αλλά και η ψυχή κάθε ελεύθερου ανθρώπου. Δυστυχώς ο πολιτισμός του ανθρώπινου γένους εκπέμπει μέχρι και σήμερα ΜΟΝΟ από την Ακρόπολη. Η ακρόπολή δεν είναι ένα πέτρινο μνημείο αλλά η ελπίδα κάθε ελεύθερου σκεπτόμενου ανθρώπου.

    Έλληνας της Κύπρου προς όλους τους αδελφούς μας Έλληνες. Πάντα ενωμένοι όσο και αν οι ξένοι θέλουν να μας χωρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ένα μήνυμα προς τους πολιτικούς όλου του κόσμου: " Η διαφορά της ηλιθιότητας από την ιδιοφυία είναι ότι.... και η ιδιοφυία έχει τα όριά της!!!!!", Αινστάιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ευγε σου Δημήτρη...Δες το και στην αλεπου του Ολύμπου σήμερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μπράβο Δημήτρη, αν είχαμε 300 σαν και σένα στην Βουλή, όλα θα ήταν διαφορετικά τώρα για την Ελλάδα και οι Έλληνες θα ήταν σε καλύτερη μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εμείς τα ξέρουμε όλα αυτά. Ας τα βλέπουν οι ξένοι που τα έχουν βάλει με μάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μπράβο Δημήτρη,καταπληκτική η δουλειά που έκανες!
    Έφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! KEEP UP.....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΘΗΜΗΖΕΙΣ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. I totally agree with everything you said. Never give to the fight, because if you quit, you're dead. Not necessarily physically dead, but spiritually dead. Continue to fight bravely. Respect and greetings from Romania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ευχαριστούμε για την γενναία προσπάθεια.
    Ξεχάσατε, μόνο, να αναφέρετε ότι η Ελλάδα παράγει επίσης Θ.Μόλυβδο και θ.Ψευδάργυρο καθώς και Άργυρο.
    Συγκεκριμένα στα Μεταλλεία Κασσάνδρας (όπου και η παραγωγή χρυσού)στα κοιτάσματα θειούχου Μολύβδου εκτός από χρυσό υπάρχει υψηλή περιεκτικότητα σε Άργυρο, τα οποία μέχρι πριν από καμμιά 15αριά χρόνια εξήγαγε με μεγάλα κέρδη,κυρίως στη μεγαλύτερη βελγική Μεταλλουργία. Τη συνέχεια, τη ξέρετε ή αν δεν τη ξέρετε ψάχτε την. Για να μη μπαίνουμε σε πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. BRAVO RE MHTSO!
    POLY KALH IDEA. DOYLEYO STH AGGLIA SE MIA POLYE8NIKH KAI ESTEILA TO LINK SOU SE 5000 SYNADELFOYS. AYTO POU ME PARAKINHSE PERISOTERO HTAN TA SXOLIA TON SYNADELFON PROS EMAS TOYS ELLHNES SYNADELFOUS, POLLA APO TA OPOIA APANTAS STO BLOG SOU.
    BRAVO KAI PALI,
    PANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΕΒΑΛΑ ΛΙΝΚ ΣΕ 2 ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΑ E-MAIL ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ AVAAZ.ORG ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ.MILTΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ E-MAIL KAI ΣΤΗΝ ONE.ORG.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΜΙΛΤΟΣ.

      Διαγραφή
  62. ΜΠΡΆΒΟ ΜΗΤΣΆΡΑ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ!!!! (ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΈΧΩ ΛΊΓΗ ΑΜΦΙΒΟΛΊΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΈΡΓΑ ΑΛΛΆ ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ)..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ (ΜΑΝΙΑΤΗΣ)15 Αυγούστου 2012 στις 4:16 μ.μ.

    MΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ κι άς μη σε ξέρω σε προσφωνώ όπως σου πρέπει...ΦΙΛΕ! Κανείς δεν αξίζει άλλος αυτή τη λέξη εκτός από όποιον φροντίζει πραγματικά για τα συμφέροντά μας χωρίς κάν να μας γνωρίζει και φυσικά χωρίς να περιμένει ανταπόδωση...γνήσιο Ελληνικό στοιχείο πλήρως εκμετατευμένο από όλους τους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ που τους δώσαμε τροφή σκέψης,αντίληψη,αξίες,διδάγματα,ήρωες,φνώσεις και λόγο ύπαρξης ακόμα....ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ: Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ δηλαδή ΕΜΕΙΣ!!!! Απαίσιο αλλά προφανές ποιός άξιος θα ασχολούνταν με κάτι τόσο λαμπρό όσο το Ελληνικό Πνεύμα? Μόνο άν ήθελε να μάθει από αυτό. Κάθε ανάξιος κοιτά να καταστρέψει ότι αξίζει για να μπορεί να γίνει βασιλειάς ο μονόφθαλμος στούς τυφλούς.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ όχι τα φέσια ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.Κι εσύ Φίλε συνέχισε και μην το βάζεις κάτω.ΠΟΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...