Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Γεώργιος Παπαδόπουλος ο τελευταίος Έλληνας Πρωθυπουργός τα τελευταία 37 χρόνια


Ακούστε την εκπομπή και βγάλτε συμπεράσματα! Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν στην πρώτη γραμμή στον Β Παγκόσμιο πόλεμο ήταν δηλαδή μάχιμος. Και τέτοιους μάχιμους πραγματικούς έλληνες πατριώτες το εβραιομασονικο κατεστημένο τους σκοτώνει με κάθε τρόπο σε συνεργεία με τα υπόλοιπα νεοελληνικά οχλοδημοκρατικα μουνοσκυλα της Ελλάδος.

Πουσταραδες σιχαμένοι 10.000.000 νεοπουστρελληνες και πουσταραδες εβραίοι της Αμερικής και της mossad και όλου του πλανητου, τώρα θα φάτε τα σκατα σας για όσα πράξατε εναντίον αυτού του ΑΝΔΡΑ.
Το λάθος αυτό το επαναλαμβάνετε εναντίον της

ελληνικής πατριωτικής Ο.Ε.Α. και εναντίον του εκπροσώπου της κύριου Καραγεωργιου Γιάννη μέσω διωγμών, φυλακίσεων, και απομόνωσης διότι δεν δέχεστε υποταγή στους ΦΥΣΕΙ ανωτέρους σας λόγω της αρρώστιας και πλύσης εγκεφάλου που έχει υποστεί ο εγκέφαλος σας μέσω απάντων των δρακονιανών μπουρδελοιερατείων!
Φάτε τα σκατα σας τώρα πρώτα σε οικονομικό επίπεδο με ΔΝΤ και έπεται και η συνέχεια κατάσχεσης και γενοκτονίας σας από τους Δρακονιανούς Κινέζους γενητορές σας.














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΝΗΜΑ ΩΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...