Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.......Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΛΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ....


1Γνωστοί κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι ( με λεφτά του λαού στα χρεοκοπημένα ιδιωτικά κανάλια) έχουν νευράκια..Άποψή μας είναι πως και ο Δένδιας δεν περίμενε  τέτοια αντίδραση. Όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αστεία σε βαθμό γελοιότητας...παίζουν το χαρτί του φασισμού στο πρόσωπο απλών ανθρώπων. 



Διχάζουν τους Έλληνες, πονηρά και ύπουλα. ..Οι επαγγελματίες "ανθρωπιστές" της ενημέρωσης. Οι "δημοκράτες" οι οποίοι μας λεηλάτησαν μαζί με τους εργοδότες τους εκμεταλλεύονται την ενστικτώδη αντίδραση του λαού...
..του λαού που δεν ξυπνά!


~ΥΠΟΣΚΙΑΝ~

4 σχόλια:

  1. αν είστε γνήσια παιδιά της ΟΕΑ αρχίστε να αμφιβάλετε για τον ΣΩΡΡΑ
    ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΝΟΗΜΑ ΤΑ 2 ΤΕΛ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.
    ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ SION
    END Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 9 ΕΚΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ "ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ", ΤΙΣ "ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" , ΤΑ " ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ", ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΟΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΩΣΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΗΣΥΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ και εγώ με τον ανώνυμο ..ήμουν ένας από αυτούς που πίστεψαν τον απατεώνα.
    Αν δεν ήταν το Έλλην και χάος μπορεί να του είχα στείλει και τα σώβρακα μου.
    Καλούμε τα πάτρια ιστολόγια να συνεχίσουν να μας αφυπνίζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...