Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Διορισμοί και μεταπτυχιακά! Δουλειές για όλα τα παιδιά ( τα δικά μας παιδιά).

Το ανίκητο πελατειακό κράτος δίνει τα ρέστα του σε συγγενείς και φίλους. Kακός άνθρωπος μέχρι τέλους ο Τσίπρας. Πούλησε τις ελπίδες των νέων ανθρώπων..





Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται για τον ράπερ Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλο.
 
Ο ράπερ κατάφερε να βολέψει στο χυδαίο πελατειακό κράτος την μητέρα του και τον αδελφό του. Η μητέρα του διορίστηκε στο Υπουργείο Υγείας και ο αδελφός του στο Μέγαρο Μαξίμου για να παρακολουθεί τον Προυπολογισμό!

Την αποκάλυψη κάνει το “Πρώτο Θέμα”. Οπως όλα δείχνουν κάθε μέρα θα βγαίνει ένα Δελτίο Διορισμών ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο.
Τις ίδιες αθλιότητες που έκαναν και οι προηγούμενοι από την κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά.

Ο ράπερ με την κρατικοδίαιτη οικογένεια γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στη Μεταμόρφωση, στη γειτονιά της Καναπίτσας. Πήγε στο 2ο Δημοτικό, στο 3ο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Μεταμόρφωσης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΜΜΕ) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτή την περίοδο κάνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Έχει συνεργασθεί με την εφημερίδα “Αυγή” ως εξωτερικός συνεργάτης για το
περιοδικό ένθετο “Παιδεία & Κοινωνία”, έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα site και έντυπα. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου ΕΜΜΕ ως εκπρόσωπος της Αριστερής Ενότητας στον Πανεπιστημιακό χώρο ενώ συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα 2006-07 ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων και την αναθεώρηση του Άρθρου 16 του Συντάγματος.

Τον Δεκέμβρη του 2008 βρέθηκε στους δρόμους με χιλιάδες νέους για να διαμαρτυρηθεί για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου. Έχει ενεργή παρουσία σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα της γενιάς του, από το κίνημα των πλατειών μέχρι το αντιφασιστικό κίνημα.

Το 2011 συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη του ευρωπαϊκού δικτύου αριστερών και δημοκρατικών νεολαίων (Endyl). Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον είναι μέλος της Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την “Αττική Συνεργασία-ΟΧΙ στο Μνημόνιο” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Αλέξη Μητρόπουλο”.

 kourdistoportocali.com
~ΥΠΟΣΚΙΑΝ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...