Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ: ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ "ΝΙΜΠΙΡΟΥ", "ΠΛΑΝΗΤΗ Χ" ΚΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΛΑΓΝΙΩΝ 2012, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ MAYAS ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.

***ΑΝΑΝΕΩΣΗ***
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20/12/2012:

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η "ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΟΡΟΥ ΝΑΚΑΜΑΡΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣΔΙΑΦΟΡΑ(ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΣΗ)ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 21/12/2012 ΤΟΝ "ΝΕΟ ΗΛΙΟ" ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 13 BAK'TUN. ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 5000 ΕΤΩΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟ "ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ". ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΑΝ Ο ΗΛΙΟΣΕΧΑΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 3500 π.Δ.χ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ; (Π.Χ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ)

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΨΥΧΟΣ. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ... 


-----------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ":
Η Ο.Ε.Α ΑΠΑΝΤΑΕΙ!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝH ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΙΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΧΑΦΤΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ VIDEO .... ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ Ο.E.A ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ "ΞΕΚΟΥΤΟΥΛΙΣΕΙ" ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ...Μερική ανασκόπηση τρέχουσας κατάστασης αστροστρατηγικής και αντίπαλων


Ο Αλεξ Κολίερ τον οποίο το ιστολόγιο θεωρεί ως απατεώνα χειραγωγούμενο από Δρακονιανούς και την σκιώδη κυβέρνηση των ΗΠΑ (NSA) που αν και γνωρίζει σπέρνει παραπληροφόρηση πάνω στο θέμα των Ανδρομεδίων Ελλήνων και τον σκόπο έλευσης τους στο ηλιακό μας σύστημα.


Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους εκ των οποίων οι σημαντικότεροι είναι οι εξής:

Αν και αναφέρει γενικά για δρακονιανούς - ερπετικούς, δεν αναφέρει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για τους Κινέζους οι οποίοι είναι η κατεξοχήν φυλή - έθνος του δράκοντα με μαζικές εορτές, και σύμβολα υπέρ του δράκοντα (αστερισμός) και υπέρ διάφορων άλλων ερπετών. Οι Κινέζοι είναι προϊόν γενετικής μηχανικής της Σελήνης το οποίο δημιούργησαν οι δρακονιανοί ερπετικοί και αποβίβασαν πρώτα στην Ατλαντίδα περί το 11400 π.δ.Χ., ως χρονολογία ελεύσεως της σελήνης σε γήινη τροχιά, και με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία. Η μυθολογία των Κινέζων αναφέρει ότι οι πρώτοι Κινέζοι κατέβηκαν στην Γη από την Σελήνη, και η σημαία τους είναι ουσιαστικά η Ημισέληνος, όμοιας σχεδίασης και εμπνεύσεως με την Τουρκική Τουρανική-μογγολική σημαία.

Οι γενετικές εντολές των Κινέζων ήταν και είναι να γενοκτονήσουν, αλώσουν και να αφομοιώσουν τις αρχικές φυλές του πλανήτη (Ελληνική/Πελασγική/Ανδρομέδια/Λευκή , και Μαύρη/Σείρια/Φύλη) μέχρι την τελική ολική γενοκτονία τους στον "Αρμαγεδδώνα" ωστε να επικρατήσει μόνον η κίτρινη φυλή. Μετά από αυτό το σημείο η Κίτρινη Δρακονιανή Κινεζική φυλή ως απόλυτη πλανητάρχης πλέον θα χρησιμοποιηθεί από τον Δρακονιανό Αστροστόλο ως απόλυτα πειθήνιοι σκλάβοι τους που θα αναλάβουν την εξόρυξη των υπόλοιπων πρώτων υλών του ερειπωμένου πλέον πλανήτη και των πολύτιμων λίθων - κρυστάλλων του για να τους μεταφέρουν στα θησαυροφυλάκια της Σελήνης. (βλέπε παραδοχή του ίδιου του παραδόπιστου πουστόδρακου ελοχιμ Σιν-Σιων-Γιαχβε στην Παλαιά ΚινεζοΕβραική Διαθήκη όπου παραδέχεται ότι "Ο χρυσός και ο άργυρος ανήκουν σε αυτόν και στα θησαυροφυλάκια του")

Κατόπιν η ληστοπειρατική Σελήνη, αφήνοντας πίσω της έναν τελείως κατεστραμμένο πλανήτη Γη και ένα κατεστραμμένο ηλιακό σύστημα (βλέπε καταστροφή και του πλανήτη Φαέθωνααπό τους δράκους στο παρελθόν, σημερινή "ζώνη αστεροειδών") αυτή η εγκληματική σελήνη κατόπιν θα "ανταναιρεθεί" (Βλέπε επίσης "Παλαιά Διαθήκη") δηλαδή θα αναχωρήσει για άλλο ηλιακό σύστημα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΟΕΑ αυτό θα είναι το ηλιακό σύστημα του Σείριου - Υπερίωνα - Κόκκυγα όπου από εκεί θα εκβιάζει άμεσα ολόκληρη τη Γαλαξιακή Ανδρομέδια Κυβέρνηση και ολόκληρο το Σύμπαν με ηλεκτρομαγνητικό θάνατο, καθώς ο Σείριος είναι η περιοχή μέγιστων πυκνοτήτων (βλέπε υπέρπυκνο λευκό νάνο "Σείριο Β'") και αρνητικός ηλεκτρικός πόλος του σύμπαντος. Γι΄ αυτό κυρίως το λόγο η γαλαξιακή κυβέρνηση έχει επιβάλει ασφυχτική στρατιωτική καραντίνα στο ηλιακό μας σύστημα στο ύψος του πλανήτη Κρόνου, ώστε να μη διαφύγει ουδείς δρακονιανός από το σύστημα ζωντανός, ή ...νεκρός (ήτοι: δαίμονας - πνεύμα αραιότερων διαστάσεων υλοενέργειας)

Ο απατεώνας Αλεξ Κολίερ λοιπόν δεν λέει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣγια αυτά τα πράγματα κρίσιμης σημασίας επιβιώσεως των κατοίκων του πλανήτη και επιβιώσεως του σύμπαντος από τους καρκινικούς δρακονιανούς και τον ληστοπειρατικό τεχνολογικό αστροστόλο τους. Όμοια τακτική ακολουθάει και το άλλο ραββινόπαιδο ο Δαβιδ Αικ (David Icke) αφήνοντας τελείως στο απυρόβλητο τους Κινέζους. Δηλαδή αυτοί οι τύποι - προπαγανδιστές του σινοσιωνιστικού κατεστημένου, προστατεύουν την εκλεκτή φυλή των δρακονιανών στη Γη, τους Κινέζους, σπέρνοντας ψευδείς ειδήσεις.

Λέει επίσης για Ανδρομέδιους αποκλειστικά της 5ης Διάστασης. Αυτό είναι ψεύδος, καθώς οι Ανδρομέδιοι και η Γαλαξιακή Κυβέρνηση έχουν αποστείλει στόλο από σκάφη και πληρώματα στο ηλιακό μας σύστημα παρατεταγμένων σε 6 Διαστάσεις αραιώσεως ύλης (!!!) Δηλαδή από την δική μας ορατή ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (3η πραγματική) έως και την 6η ΔΙΑΣΤΑΣΗ (9η πραγματική).

Μιλάει για μετενσάρκωση αλλά δεν λέει ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για το ηλεκτρομαγνητικό τεχνολογικό πλέγμα παγίδων ψυχών (2ης Διάστασης) που έχουν στήσει οι δρακονιανοί/κρόνιοι πέριξ του πλανήτου Γη σε γεωστατικές τροχιές, και για την παγιδευμένη πολιτική διαδοχικών μετενσαρκώσεων και αποσβέσεως μνήμης - προγραμματισμού την οποία επιβάλουν σε κάθε ψυχή νεκρού όντος που επιχειρεί να διαφύγει από τον πλανήτη μετά θάνατον. Ο σκοπός αυτού του πλέγματος παγίδων ψυχών είναι να μην ειδοποιηθεί ο συμπαντικός οργανισμός και τα αντισωματικά του κέντρα για τα εδώ εγκληματικά πεπραγμένα των τοπικών επικυρίαρχων (δρακονιανών+κρονίων) αλλά και για να δημιουργούνται πειθήνιοι σκλάβοι - ζόμπι τηλεκατευθυνόμενοι και προγραμματιζόμενοι από τους δρακονιανούς μέσω της τεχνητής βίαιας μετενσαρκώσεως σε άλλο "δοχείο" (σώμα) με απόσβεση προηγούμενης μνήμης και με νέο προγραμματισμό (π.χ. να ηγηθεί ο "ταδε" τηλεκατευθυνόμενος του νέου βασιλικού κόμματος της Ελλάδος των εβραιοσαξόνων Γλυξμπουργκ). Οι δρακονιανοί όμως σε τελική φάση θα εμπιστευτούν και εμπιστεύονται μόνον τα "δοχεία" κίτρινης δρακονιανής φυλής, δηλαδή τα δικά τους "δοχεία" γενετικής μηχανικής (ανθρωποσαυρίτες ή σαυρομάτες) γι' αυτό και στον «αρμαγεδδώνα» οι 200.000.000 στρατιώτες κινέζοι (Βασιλείς από ανατολής ηλίου) παίρνουν αυτό το ..."θεάρεστο" έργο της γενοκτονίας του 1/3ου της ανθρωπότητας (βλεπε Δρακονιανή "Αποκάλυψη") μέσω θερμού πολέμου στον Κινεζοεβραικό "Αρμαγεδδώνα"... και του λοιπού 1/3ου από άλλες παράπλευρες αιτίες, για ένα σύνολο 5 δισεκατομμυρίων γενοκτονημένων ανθρώπων και την επιβίωση μόνον τον κίτρινων Κίνας 888 + Κορέας 777 (ελέω σεληνιακού εγκληματικού ψευτοθεούλη).

Γενικώς ο Κολίερ δίνει μίγμα ψευδών, ημιαληθών και αληθών ανούσιων πληροφοριών νεοεποχήτικης σούπας "νιρβάνα" άνευ κρίσιμων γεωστρατηγικών, αστροστρατηγικών και ιστορικών πληροφοριών ζωτικών για την επιβίωση των κατοίκων του πλανήτη και για την επιβίωση της λευκής + μαύρης φυλής. Ο κύριος εγκληματικός σκοπός του είναι να αποπροσανατολίσει και να εφησυχάσει τον κόσμο και τους Έλληνες, ενώ η ΟΕΑ μας θέλει σε συνεχή εγρήγορση επιβίωσης και σε εγρήγορση συντήρησης της ελληνικής εθνικής και πλανητικής ασφαλείας.

Αμφιβάλλουμε αν ποτέ οι πραγματικοί Ανδρομέδιοι θα ερχόταν σε επαφή με ένα τέτοιον τύπο. Αντίθετα αυτοί οι διαστημικοί Έλληνες ήρωες (της Εσω Γης και του ύψους της τροχιάς του πλανήτου Κρόνου) ήρθαν σε επαφή με την Ελληνική Πατριωτική Ο.Ε.Α. εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια ...ΜΕΣΩ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ NETRINO-NASER ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, καθώς προϊστορικά η μητροπολιτική Ελλάδα, (ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙAΚΟΥ ΛΟΓΟΥ) αυτός ο αιώνιος ιερός τόπος και το όρος Όλυμπος ήταν η Έδρα αυτών των επικυρίαρχων δυνάμεων (ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ - ΔΙΟΣ, "Ηλιακοί θεοί" VARUNA) και της Πελασγικής Αυτοκρατορίας εκπολιτιστών επί του πλανήτου Γαία με απόλυτο σεβασμό προς την αυτόχθονη μαύρη "Σείρια" φυλή, Τρόπιδος Αργούς (=Γνωστός Αρχ. Ελληνικός Αστερισμός που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Σείριο και το τοπικό ηλιακό σύστημα, όπως τα παρατηρεί ένας εξωτερικά ερχόμενος παρατηρητής)

Από την έλευση όμως της Δρακονιανής Σελήνης πριν 13000 χρόνια άρχισε η παρακμή και η πτώση της προόδου του πλανήτη και των τοπικών επίγειων Ελλήνων με τελικό αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε σήμερα.

Ο Κολίερ τα αποκρύπτει όλα αυτά.

Συμπέρασμα: Πρόκειται για πράκτορα των Δρακονιανών/Κρονίων που υποδύεται τον απεσταλμένο των Ανδρομεδίων σήμερα εβρισκόμενων στο ύψος τροχιάς πλανήτου Κρόνου.

Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, Πλειάδιοι και λοιπή Δρακονιανή σαβούρα

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_8895.html"Το μυστικό της Γορίτσας": Απάντηση της ΟΕΑ και του ιστολογίου σε e-mail αναγνώστη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/e-mail.htmlΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟΠΑΙΔΟ DAVID ICKE ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/25032010.htmlΜερική ανασκόπηση τρέχουσας κατάστασης αστροστρατηγικής και αντίπαλων αστροστόλων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_379.htmlΠΕΡΙ ΑΛΕΞ ΚΟΛΙΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...