Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ο.Ε.Α.:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΩΤΗ: “ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΗΤΩ”. Μέρος Γ’


Τώρα,  κάθε  Κλίμακα  108  Στοιχείων  (Χημικών  Στοιχείων)  έχει  τον  Άνθρακά  της,  το  Υδρογόνο της και το Οξυγόνο της και τα …όλα της. Επομένως κάθε Ζώνη: Κλίμακα 108 Στοιχείων  εκ ταυτότητος δημιουργεί Πανίδα και Χλωρίδα και Ανθρώπους δηλαδή δημιουργεί μία δική της Βιολογική Ζώνη ή Επίπεδο ή Διάσταση (όχι Γεωμετρική Διάσταση).
  Τα  Όντα  της  Πανίδος  μίας  Διαστάσεως,  ενώ  βλέπουν  τα  Όντα  της Πυκνοτέρας  Διαστάσεως, δεν μπορούν να δούν τα Όντα της Αραιότερης Διαστάσεως. Επί πλέον, τα Όντα μίας  Διαστάσεως μπορούν να διαπεράσουν τα Συμπαγή Στερεά Σώματα της Πυκνοτέρας Διαστάσεως,  χωρίς να πειραχθεί η Κυτταρική τους Δομή, ούτε η Μοριακή Δομή των διαπερνόμενων. 
  Αυτό είναι εύκολο να δειχθεί γεωμετρικώς αλλά εκφεύγει της …αρμοδιότητος παρούσης.
  Τελικώς, σύμφωνα με την Ελληνική Επιστήμη, το Σύμπαν είναι ένας Ζωντανός
Οργανισμός  στον  οποίο  συμβιώνουν  οι  περιεχόμενες  Διαστάσεις  και  αλληλοδιαπερνώνται  (συνύπαρξη  Αραιώσεων και Πυκνώσεων).
  Αυτός ο Συμπαντικός Οργανισμός είναι Γεωμετρικώς απεικονίσιμος. (1*)…
 Το ανωτέρω σχήμα είναι η ραδιοφωτογράφιση του Γαλαξία μας με ακτίνες Χ (Τηλεσκόπια  Χ), την οποία μπορείτε να ζητήσετε να σας δείξει ο Κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΝΟΣ, Αστρονόμος (για  τον οποίο γράφετε μέσα στην “ΠΤΗΣΗ” Ιανουαρίου) από ένα Κλασσικό Εγχειρίδιο Αστροφυσικής.
Νομίζω  ότι  το  Σχέδιο  αυτό  υπάρχει  και  στην  “Εκλαϊκευμένη  Αστρονομία  του  Χασάπη”.(2*) Παριστά την Γαλαξιακή Οντότητα η οποία ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΑ.  Με τον ίδιο τρόπο παρίσταται και ΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ο Συμπαντικός Οργανισμός, ο  οποίος περιέχει τον Γαλαξία μας στο Σώμα του ως Κύτταρο. (3*)
  Εννοείται  ότι  ο  ως  ανωτέρω  απεικονιζόμενος  Συμπαντικός  Οργανισμός,  ούτε  ακούει  προσευχές αθλίων παπάδων και υπερθρησκευομένων, ούτε απαντάει σε προσευχές νηστευόντων  της  …Σαρακοστής  ή  του  Ταλμούδ  του  Γιαχβέ  και  συμπαραμαρτυρούντων  …προφητών  και καραμπουζουκλήδων Σχεδιαστών Θρησκευμάτων.

Εκλαϊκευμένη Αστρονομία του Χασάπη”.(2*)
   Διότι όπως έλεγαν οι Έλληνες “οι θεοί δεν ενδιαφέρονται για τις πράξεις των ανθρώπων”.  Απλώς βιώνουν στη δική τους Διάσταση: Επίπεδο, εκτός και εάν… ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ κάποιος  αρχίζει να τους προκαλεί φαγούρα με Πυρηνικές Τρακατρούκες των οποίων η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ  επηρεάζει ΚΑΙ τη δική τους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΝΗ. (4*)
  Οπότε και αγριεύουν και γαμούν τη Μάνα των Ραββίνων με μία Επιχείρηση Εντομοκτονίας  κάθε μερικές χιλιάδες χρόνια (ίδε Ατλαντίδα). Οι …εντομοκτονούντες είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ της  ΑΝΩ ΕΛΛΑΔΟΣ ήτοι του Γαλαξία Ανδρομέδας (Αρχεία Σάνσκρι: Ινδία) του οποίου εμείς οι  σημερινοί Έλληνες είμαστε άποικοι εξαθλιωθέντες και λησμονήσαντες Προέλευση, Ορθοδοξίας  ένεκεν.
   Μετά από όλα αυτά τα σοβαρά (και τα φαιδρά) το άρθρο του Κου Βέμπου περί “Τεσσάρων  Δυνάμεων”, όπου υπάρχει και …Πέμπτη και …Έκτη, σαν τα “Παιδιά του Πειραιά”, πρέπει να  χτενιστεί λίγο …πριν πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων. (Πώς πάτε από χαρτί τουαλέτας στην  ”ΠΤΗΣΗ”;) Διότι κάπου αλλού ο Κος Βέμπος γράφει περί …”σκουληκομυρμηγκότρυπας” και “ταξιδιού  στο  χρόνο”!!!  Σοβαρά  πράγματα,  όχι  ρηχά!!!  Νταρντανάτα  και  εντυπωσιακά  καθ’  ότι  ακαταλαβίστικα και ως εκ τούτου σοφά!!!
  Τι λέτε ρε παιδί;  Σοβαρώς;  Πώς θα γυρίσουμε στο παρελθόν Κε Βέμπο, εφ’ όσον οι χημικές ουσίες που αποτελούσαν Πανίδα και “Ανόργανη” Ύλη του Παρελθόντος έχουν διαλυθεί  και αφομοιωθεί από Πανίδα και Ύλη του Παρόντος; Ή μήπως εννοείτε ότι θα κατεβάσουμε σε  οθόνες τις ιπτάμενες παραστάσεις αντικατοπτρισμού εικόνων του παρελθόντος, προλαβαίνοντας  στο διάστημα τα “μέτωπα” αυτών των αντικατοπτρισμών τα οποία απομακρύνονται από εμάς με  ταχύτητα φωτός;
 Μα  είναι  σοβαρά  πράγματα  αυτά;  Είναι  αυτά  τα  γραφόμενά  σας  γραπτά  ΑΝΤΑΞΙΑ  ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Το μόνο που θα μπορούσε κανείς να ευχηθεί ουτοπικώς είναι να αντλήσουμε από την Στερεοϋφή  του  Ηλιακού: Ανθηλιακού  μας  Συστήματος  τις  Ηλεκτρομαγνητικές  Εγγραφές  που  προεκάλεσαν  τα  μέτωπα  των  γήινων  φωτεινών  εικόνων, όταν  διαπέρασαν  στο  παρελθόν  την  Στερεοϋφή.
  Να επιχειρηθεί δηλαδή ό,τι γίνεται σήμερα στις “απομαγνητοφωνήσεις τοίχων” όπου με  υπαρκτή τεχνολογία, ο τοίχος ενός σπιτιού, θεωρούμενος μαγνητοταινία, μπορεί να αποδώσει τις  συνομιλίες που “άκουσε” στο παρελθόν.
  Με το φώς όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά, διότι δεν εισχωρεί στα στερεά υλικά και  αν εισεχώρησε στην επιφάνειά στους κατά μερικά Å, η επιφάνεια αυτή έχει οξειδωθεί ή φθαρεί  στο πέρασμα των αιώνων.
ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ = “ΑΚΑΣΙΚΟΝ (ΑΚΑΣΙΑΙΟΝ = ΗΣΎΧΙΟΝ) ΠΕΔΙΟΝ”, ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ  ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ
  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 1* )ΑΥΤΗ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ “ΥΨΙΣΤΗΣ” (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΜΕΓΙΣΤΗΣ) ΟΝΤΟΤΗ-ΤΟΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ “ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ”, ΤΙΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟ-ΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΑΙΩΝ-ΧΕΤΤΑΙΩΝ  ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ: “ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΔΕ ΠΩΠΟΤΕ” ΚΑΙ “ΑΔΥΝΑ-ΤΟΝ ΝΑ ΙΔΗ ΤΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΝΗ”. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ”ΒΛΕΠΟΥΝ” ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.
 3*)ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕ “ΑΙΜΑ” ΕΝΤΟΣ “ΑΡΤΗΡΙΩΝ” ΚΑΙ “ΦΛΕΒΩΝ” (ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΒΡΑΔΕΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ  ΕΝΤΟΣ ΔΙΑΥΛΩΝ) ΚΑΙ “ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ” ΕΝΤΟΣ “ΝΕΥΡΩΝ” (ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ-ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΑΧΕΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΥΛΩΝ).
ΕΔΩ  ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΟΙ “ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ” ΡΑΒΒΙΝΟΙ, ΟΙ ΨΙΘΥΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΙΟΣ (ΓΙΑΧΒΕ) ΤΟΥ ΙΔΑΙΟΥ ΤΡΩΑ-ΧΕΤΤΑΙΟΥ ΑΙΝΕΙΑ, ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΘΑ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗΣ ΠΕΛΑΣΓΩΝ “ΑΧΑΙΩΝ” ΚΑΙ ΠΕΛΑΣΓΩΝ “ΧΕΤΤΑΙΩΝ” ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ  ”ΣΑΡΜΑΤΩΝ” ΜΟΓΓΟ-ΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΛΑΜΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΕΠΙΝΟΗΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΗΣ “ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ” ΚΑΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ” ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ  ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΩΝ. 
 4*) Η ΥΠΑΤΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗ-ΜΑΤΑ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗ  ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙ-ΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ”. ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ (ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ).
ΕΦ’ ΟΣΟΝ  ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΝ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ, ΗΤΟΙ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ “ΜΑΗ 1968″ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.
Η  ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩ-ΣΗ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ: ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΤΟΥ “ΘΡΩΣΚΕΙΝ” ή  ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Τα επιστημονικά κείμενα στη Σελίδα: “ΟΥΔΕΙΣ  ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ  ΕΙΣΗΤΩ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...