Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Ο.Ε.Α.:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΩΤΗ: “ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΗΤΩ”. Μέρος Β’


πλαισιούμενο  από  ένα  σχετικώς  “ακίνητο”  κάλυμα  μη στρεφομένων  δωδεκαέδρων,  δίδει  το Συμπαντικό Οντολογικό Πρότυπο:
Αυτό το Οντολογικό Πρότυπο είναι παρ’ αρχαίοις, η Εσωτερική Δομή των …υποατομικών, των  ατομικών σωματιδίων, των πλανητικών συστημάτων, των Γαλαξιών, των Συμπαντικών Τομέων και  τελικώς του Σύμπαντος του Ιδίου.
Όπως θα δείτε εδώ το ουδετερόνιο δεν είναι το βλακώδες σωματίδιο Ν   όπως το σχηματοποιεί η σύγχρονη “φυσική” των Ραββίνων Αλβέρτων και Μάξ (Πλάνκ) εντός  του πυρήνα (επόμενο σχήμα), ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΩΣ ΣΤΕΡΕΟ ΚΕΛΥΦΟΣ (Στερεοϋφή) τους ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΩΣ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ του Ατόμου.
Είναι ομοίως φανερό ότι η ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΥΛΗ και η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΥΛΗ  ενυπάρχουν στο ίδιο Άτομο, καλυπτόμενες από τη Νετρονιακή (μη περιστρεφόμενη) Ουδετεροΰλη.
Είναι επίσης φανερό ότι ο Κώνος στο σημείο επαφής του με τον Αντικώνο της Αντιύλης ορίζει την  ΣΤΕΝΩΣΗ ΔΙΠΟΛΟΥ την οποία οι σημερινοί Ραββινομπερδεψίες εβάπτισαν “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”,  διότι  τα  όργανα  οράσεώς  μας  έχουν  εαισθησία  ΜΟΝΟΝ  στις  δεξιόστροφες  σπειροειδείς  ακτινοβολίες, ενώ δεν ενεργοποιούνται από τις αριστερόστροφες ακτινοβολίες.
Η ακριβής δομή αρμονικών του διπόλου Προτύπου είναι:
όπου μεταφέροντας το Πρότυπο σε επίπεδο Ηλιακού Συστήματος, συμπεραίνουμε ότι κάθε Ηλιακό  Δίπολο έχει ΗΛΙΟΝ και ΑΝΘΗΛΙΟΝ (έχει παρατηρηθεί ο Μεσήλιος και όχι ο Ανθήλιος (ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ …ΡΑΒΒΙΝΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ) από  τα Κατοπτρικά Τηλεσκόπια των Ραββίνων του Ψεύδους) και ΜΕΣΗΛΙΟΝ.
Ο κάθε ΗΛΙΟΣ (ή ΑΝΘΗΛΙΟΣ) πλαισιώνεται από Δώδεκα Πλανήτες (ή Αντιπλανήτες)  (Η ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΔΩΔΕΚΑ ΤΡΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΤΙΤΡΟΧΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙ-ΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΝ) εξ ού και το Αρχαίο Δωδεκάθεο συμβολικώς (και οι δώδεκα μαθητές του Χριστούλη Ημών, Αμήν).
Το  Ηλιακό  :  Ανθηλιακό  μας  Σύστημα  περικλείεται  από  μία  διαφανή  Ουδετερονιακή  Στερεοϋφή, από την οποία είναι αδύνατη η έξοδος “διαστημοπλοίων” των Ραββίνων, εκτός αν την επιχειρήσουν κάτωθεν του ΜΕΣΗΛΙΟΥ, δηλαδή από τον Νότιο Πόλο της Στερεοϋφής, διότι οι Πόλοι (Βόρειος και Νότιος) όλων των “Επιπέδων” των Προτύπων είναι αντιστοίχως ΟΠΕΣ  ΕΙΣΟΔΟΥ και ΕΞΟΔΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ.
Ο λόγος για τον οποίο, οι ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΩΝ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΩΔΕΚΑ, οφείλεται και πάλι στη Δομή του Δωδεκαέδρου Εκκινήσεως, αλλά η παρούσα εκφεύγει της …αρμοδιότητος  ταύτης διότι θα πρέπει να αναφερθούμε σε Γεωμετρία Κινητική.
Αυτές  τις  τροχιές  ΕΝΤΟΣ  ΤΟΥ  ΟΥΔΕΤΕΡΟΝΙΟΥ,  οι  Ραββίνοι  ονόμασαν  “τροχιές  ηλεκτρονίων” …εξωκείμενες του Ουδετερονίου, ονομάζοντας τους “πλανήτες” και “αντιπλανήτες”  του Ατόμου “ηλεκτρόνια” και “αντιηλεκτρόνια”.
Δηλαδή  σκλαβωθέντων  και  λογοκριθέντων  των  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ  (οι  τελευταίοι  εσφάγησαν  από  Θεοδόσιο  και  (1*)  Ιουστινιανό),  έγινε  στη  Φυσική  “της  Πουτάνας  Μητρός του Ραββίνου το Κάγκελον”.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι: Τα πρώτα δύο Δωδεκάεδρα Εκκινήσεως (τα δύο  ακραία της Τριάδος) (άλλη Επιστημονική Έννοια μεταλλαχθείσα εις …Πατέρα, Υιόν και Άγιον  Πνεύμα) εάν συμπαρασύρουν στην περιστροφή τους τα 12+12 δυνητικώς εφαπτόμενα γειτονικά  δωδεκάεδρα  και  εάν  κατόπιν  τα  δύο  13μελή  σώματα  συμπαρασύρουν  τα  δυνητικώς  σε  αυτά  εφαπτόμενα  και ούτω καθ’ εξής έως την “108η” (12η) (εκατοστή ογδόη διαστρωμάτωση), τότε το 109ο  (εκατοστό  ένατο)  στοιχείο  αποκτά  υπερπυκνότητα  ήτοι  “υπερβαρύτητα”  και  γίνεται  το  πρώτο μίας νέας “πυκνότερης σειράς” 108 στοιχείων.
Αυτά  σημαίνουν  ότι  αντί  οι  Ραββίνοι  να  γράφουν  για  “μπουζόνια”,  “πουστόνια”  και  ”κωλοτρυπιδόνια” (…μπουζόνε = πούστης στα Ιταλικά), θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευθούν και να βγούν να πούν ότι “ρε παιδιά, απατεώνες γεννηθήκαμε, συγχωρείστε μας, δεν υπάρχουν ούτε  ”πουστόνια”,  ούτε  “γλουτόνια”  (όλο  στον  …γλουτό  ο  Ραββίνος  το  μυαλό  του),  υπάρχουν  108  στοιχεία ελαφρότερα του Υδρογόνου εκ των οποίων το βαρύτερο είναι αυτό το οποίο μέχρι σήμερα  ονομάζουμε “νετρόνιο”.
Και υπάρχουν 108 στοιχεία βαρύτερα του ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ  ΚΛΙΜΑΚΑΣ MEDELEJEF (άλλο ραββινικό παιδί λουλούδι κι αυτό) και υπάρχουν τόσες χιλιάδες  ”κλίμακες:σειρές”  108  στοιχείων  πάνω  από  την  MEDELEJEF  και  τόσες  χιλιάδες  κλίμακες  ”υπερβαρέων”  στοιχείων  κάτω  από  την  MEDELEJEF,  έως  την  κλίμακα  108  υπερβαρέων  στοιχείων του Σειρίου Β …καθώς λένε και οι Ντόγκον για “το Βαρύτερο Άστρο του Σύμπαντος, το Συνοδό του Σειρίου Α” (“ΔΑΚΤΥΛΟΠΟΑ”).
(1*)  ΕΡΓΑ …ΤΡΩΙΓΕΝΟΥΣ-ΧΕΤΤΑΙΟΓΕΝΟΥΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ”: ΤΟ 525 Μ.ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ (GIUSTINIANO GENOVANO), ΡΩΜΑΙΟ-ΧΕΤΤΑΙΟΣ, ΔΙΑΤΑΓΑΙΣ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ (ΑΝΕΣΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ) ΤΗΣ “ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ” ΑΘΗΝΩΝ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΤΟ 1200 Π.Χ. ΚΑΤΗΛ-ΘΑΝ ΩΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΗΒΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΩΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ “25ΕΤΗ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ”. ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ (ΤΗΣ …ΤΡΩΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), ΗΤΑΝ ΣΚΥΘΕΣ ΗΤΟΙ ΤΡΩΕΣ ΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΗΣΑΝ ΤΡΩΕΣ ΟΜΟΙΩΣ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΗΒΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΠΑΡΟΙΚΟΥΣ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΡΩΩΝ-ΔΩΡΙΕΩΝ (ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΥΠΟΓΕΙΩΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΚΟΜΜΑΤΑ) ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ (…ΦΑΣΙΣΜΟΣ). ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ή ΑΛΛΕΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΥΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΩΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ. ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ ΗΤΑΝ: ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΩΡΙΕΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΙΝΕΙΑ (ΤΡΩΑ) ΠΡΟΣ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΩΡΙΕΩΝ ΠΡΟΣ ΙΔΡΥΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΡΩΑ ΛΥΚΟΥΡΓΟ. Η ΣΠΑΡΤΗ (ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΗΔΙΖΟΥΣΑ) ΕΝΩ ΔΙΕΘΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟ 40.000 ΑΝΔΡΩΝ , ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥ-ΛΕΣ 300 ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΣΠΑΡΤΗ ΔΕΝ ΠΟΛΕ-ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ (ΤΡΩΙΚΗΣ) ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΘΕΙ Η “ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΛΙΣ ΤΡΟΙΑ”. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΑΠΕΣΤΕΛΛΕΤΟ ΠΡΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ “ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑ-ΝΤΙΝΟΣ” (CONSTANTIUS) ΤΡΩΑΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ “ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ FAMIGLIA TROJANA ΤΟΥ ΑΙΝΕΙΑ”.
ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΕΛΕΓΗ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΕΦΟΒΕΙΤΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΩΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ …ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΟΓΕΝΗ-ΤΡΩΙΚΗ ΕΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΟΓΕΝΗ ΤΡΩΟΓΕΝΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΥΠΟΓΛΩΣΣΑ. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ-ΤΡΩΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΡΟΣ …ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ …ΝΟΜΟΘΕΤΩΝ.
ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΩΤΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ “ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΚΥΘΩΝ ΤΡΩΩΝ”, ΟΤΙ “ΣΚΩΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΣΚΥΘΙΚΟ ΔΟΓΜΑ” ΚΑΙ ΟΤΙ “TORY’S” (ΑΓΓΛΟΙ ΛΟΡΔΟΙ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΤΡΩΕΣ”. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΦΕΡΕΙ Η ΤΡΩΙΚΗ ΕΟΚ.
2-Οι Ντόγκον του Μάλι της Αφρικής αναφέρονται στον Σείριο Β με το όνομα ενός φυτού  (πόας) που έχει τη λατινική ονομασία “Ντιγκιτάρια” (http://en.wikipedia.org/wiki/Digitaria). Στην Ελληνική η πόα  αυτή λέγεται “Δακτυλοπόα”. Άρα η ονομασία των Ντόγκον για τον Σείριο Β είναι “Δακτυλοπόα”. Όμως ισχύει η  ισότητα “ΔΑΚΤΥΛΟΠΟΑ = 976 = Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΒΗΤΑ” !!!
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ  ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ  ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ  ΦΥΣΙΚΗΣ…
Τα επιστημονικά κείμενα στη Σελίδα: “ΟΥΔΕΙΣ  ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ  ΕΙΣΗΤΩ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...