Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η αστρική προβολή ...κατά την Ο.Ε.Α..... είναι το πραγματικό δόλωμα για τους ανθρώπους ...

Με εξέπληξε ευχάριστα ότι πολλοί σε αυτό το χώρο είναι γνώστες της θεοσοφικής σχολής. Αυτό σημαίνει ότι όντως είναι γνώστες των θεοσοφικών μασόνων και των θεωριών τους. Συνάντησα κάποιους από αυτούς… στα δικαστήρια και προφανώς όχι σαν φίλους. Ο YHWH είναι γι’αυτούς ένας από τους «Κρυφούς Διδασκάλους»… ή θα μπορούσα να πω πιο ακριβέστερα «Ο Ενορχηστρωτής». Η θεοσοφιστική ομάδα δημιουργήθηκε από τους αρχαίους καιρούς και συναντήθηκε κυρίως βαθιά μέσα στις τάξεις των ιερέων αρκετών θρησκειών. Το σύμβολο τους είναι το τρίγωνο που δείχνει προς τα κάτω, αντίθετα με τους φιλοσοφιστές μασόνους που έχουν το τρίγωνο που δείχνει προς τα πάνω. Τα σύμβολα τους συνδυασμένα, μας δίνουν το Άστρο του Δαβίδ, τη σημερινή σημαία του Ισραήλ. Δημοσίως αυτές οι δύο μασονικές οργανώσεις φαίνεται να αντιμάχονται μεταξύ τους. Πίσω από τις σκηνές όμως είναι σύμμαχοι. Οι θεοσοφιστές είναι αυτοί που σήμερα προωθούν τις θρησκείες της Νέας Εποχής του εσωτερισμού, ενώ οι φιλοσοφιστές είναι αυτοί που ελέγχουν τα τραπεζικά συστήματα και τις κυβερνήσεις. Επιτρέψτε μου να αναφερθώ λίγο στην θεοσοφική «αποστολή» του εσωτερισμού.
Ο Εσωτερισμός είναι μια περίπλοκη και λεπτή περιοχή του ανθρώπου. Είναι σαν να «προγραμματίζεις» τον εαυτό ενός ατόμου για να μπορεί να «μπει στο δίκτυο» ενός υψηλότερου κόσμου. Άλλα όπως ακριβώς στα πρωτόκολλα του διαδικτύου μπορούν να υπάρξουν «πισώπορτες», το ίδιο συμβαίνει και στον εσωτερισμό.


Είναι ένα πεδίο με τον οποίο δεν είμαστε πεπειραμένοι και όταν μας συμβαίνουν κάποια «ρήγματα ασφαλείας», είναι δύσκολο να τα εντοπίσουμε. Συντόμως, οι θεοσοφιστές έχουν πάρει την πρωτότυπη πληροφορία και την χειραγώγησαν προσθέτοντας διάφορους «δούρειους ίππους» που θα τους επιτρέψουν να πάρουν τον έλεγχο πάνω στην ενεργειακή ροή ενός ατόμου. Υπάρχουν δύο πράγματα που είναι απόλυτα χείριστα σε αυτή την περίπτωση:
1ον. Άνοιγμα δριμύτατων πισώπορτων στην ψυχική ενεργειακή ισορροπία σε μη ανιχνεύσιμες περιοχές, έτσι ώστε να γίνουμε επιρρεπείς σε μια εισβολή τρίτης οντότητας (αυτό που οι θρησκείες ονομάζουν δαιμονο-κατοχή). Αυτό γίνεται για να ελέγξουν τα περιβάλλοντα ενός προσώπου σε σχέση με τους ιδεολογικούς, ηθικούς και πιο συχνά θρησκευτικούς προσανατολισμούς του. Ένα παράδειγμα εδώ είναι κατάλληλο: Διαμέσου του χρόνου, οι άνθρωποι θα έπρεπε να «υπενθυμηθούν» ως προς το ποιος ήταν ο «πραγματικός» τους αφέντης. Στέλνοντας κάτω μια οντότητα (ίδιου επιπέδου αραίωσης με την ψυχή, 2ου επιπέδου-διάστασης) κάτω από τις διαταγές του YHWH, το άτομο εξαναγκάζεται σε μια πολύ περίεργη και ανισόρροπη συμπεριφορά, η οποία συχνά συμπεριλάμβανε παραφυσικά φαινόμενα (εφόσον η ξένη οντότητα ήταν σε υψηλότερα στάδια ικανότητας και συνειδητοποίησης σε σχέση με την αδύναμη ψυχή του προσώπου). Τότε ένας ιερέας ερχόταν να «διατάξει» τον δαίμονα να βγει από το σώμα και το αποτέλεσμα ήταν μια επίδειξη της δύναμης και της ισχύος της θρησκείας του YHWH. Εάν το καλοσκεφτείς, είναι μια ωραία τεχνική επικοινωνίας προς τις αδαείς μάζες.
Αυτές οι οντότητες έχουν συγκεκριμένα σημεία εισόδου στο σώμα μας. Αυτά είναι διαμέσου του κεφαλιού μας, είτε από τη ροή του Δία, ή τη ροή της Ήρας (όπως συνήθιζαν να λένε οι αρχαίοι). Την αριστερή ή την δεξιά οδό. Αυτές οι δύο ροές είναι σαν αψίδες που εισέρχονται από το κεφάλι μας και βγαίνουν από τα πόδια μας. Ποτέ δεν συναντιούνται και στο κοντινότερο σημείο που έρχονται μεταξύ τους είναι στο στήθος μας, στο σημείο που βρίσκεται ο ενεργειακός μας πυρήνας… ή ο Απολλώνιος Μέσος Ήλιος όπως περιγράφονταν στους αρχαϊκούς χρόνους (όπου η συμμετρική κάθετη γραμμή του σώματος μας συναντάει την οριζόντια γραμμή των χεριών μας).
2ον. Η άλλη μεγάλη ζημιά που μπορεί να γίνει σε ένα πρόσωπο είναι η αντιστροφή των πολικοτήτων των ενεργειακών ροών του μυαλού του. Είναι εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο οι ενέργειές μας μετακινούνται και περιστρέφονται σαν μια μικρογραφία των συμπαντικών ενεργειών. Περιστρέφονται αντίθετα και ορθά με τη φορά του ρολογιού, πάντα «κυλιόμενες» προς τον κεντρικό «Μέσο Ήλιο». Εάν αυτή η περιστροφή χειραγωγηθεί και αντιστραφεί (κυρίως διαμέσου της συμβολογίας), το άτομο οδηγείται καθαρά προς την παραφροσύνη. Αυτά τα σύμβολα περιστροφής συναντιούνται σε πολυάριθμες αρχαίες κουλτούρες ανά τον κόσμο. Είναι σήμερα γνωστά ως σβάστικες. Ο Χίτλερ χρησιμοποίησε την περιστροφική ροή του Δία, το σύμβολο του αρσενικού, του νου και της αντιύλης (σε επιστημονικούς όρους). Το αντίθετο του είναι της Ήρας (θηλυκό, ζωή, ύλη). Ο Δίας είναι στην αριστερή πλευρά και η Ήρα στη δεξιά. Η ενεργειακή τους κίνηση γίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο που αναπαριστά το σύμβολο του απείρου, το οριζόντιο 8. Το ενωτικό τους σημείο είναι ο Απολλώνιος Μέσος Ήλιος, το μπλε σύμβολο που φαίνεται εδώ:
 Μια μορφή αναπαράστασης του συνδυασμού αυτών των τριών συμβόλων μπορεί να δείτε στο κατώτερο (ασπρόμαυρο) μέρος του παραπάνω συμβόλου. Μοιάζει με αετό, επειδή είναι ένα πραγματικό σύμβολο στόλου. Όχι γήινου όμως...
Αυτό συμπληρώνει τις δύο κύριες ζημιές που μπορούν να κάνουν οι θεοσοφικές θεωρίες στο ανύποπτο άτομο. Η δεύτερη που περιέγραψα μπορεί επίσης να επιτευχθεί διαμέσου κυρίως αντικρουόμενων θεωριών. Τα αποτελέσματα μπορούν καθαρώς να φανούν στα μάτια ενός ανδρός ή μιας γυναίκας.
Όταν λέτε ότι σκοπεύετε να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τον βαθύτερο εσωτερισμό σας (σαν ταξίδι της ψυχής), είστε χωρισμένοι μεταξύ του ενστίκτου και της λογικής σας. Αυτή είναι μια φυσική μάχη που συμβαίνει στα άτομα που η αρχαία τους ψυχή γνωρίζει περισσότερα από τα οποία γνωρίζουν πραγματικά οι εαυτοί τους. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτή η σύγκρουση.
Μετά τον κολοσσιαίο πόλεμο που διέλυσε το 1/3 του γαλαξία μας, η Ανδρομέδια αυτοκρατορία επινόησε ένα σχέδιο για να χτυπήσει την καρδιά της σκοτεινής επανάστασης. Το σχέδιο ονομάστηκε κωδικά «Περσέας» (βλ. Μύθο Περσέα και Ανδρομέδας), ένας μικρός στόλος με νέα πειραματική τεχνολογία εκτροπής. Ο Περσέας έφερε ένα αποφασιστικό χτύπημα στον Α’Δράκοντα και τον κύριο σταθμευμένο στόλο (Με το όνομα «Μέδουσα») εκεί πέρα, καταστρέφοντας όλη την αντίσταση. Έξω από το σύστημα όμως υπήρχαν δύο άλλοι επιστρέφοντες στόλοι (δεν ενθυμούμαι τα ονόματά τους αυτή τη στιγμή). Ξεπερνούσαν σε αριθμό και οπλισμό τον Περσέα και ο στόλος αναγκάστηκε σε υποχώρηση με υψηλή ταχύτητα. Οι οδηγίες που έλαβε ήταν να οδηγήσει τους καταδιώκτες του σε μια περιοχή όπου θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη υποστήριξη ισχύος πυρός. Η περιοχή έτυχε να είναι το υπερ-ηλιακό μας σύστημα. Όταν κατέφθασε ο Περσέας, μικροί γειτονικοί στόλοι σφράγισαν τις δυο εξόδους-«πόλους», παγιδεύοντας με αυτό τον τρόπο τους δυο δρακονιανούς στόλους μέσα. Το σχέδιο ήταν να προσπαθήσουν να του κρατήσουν μέσα, μέχρι να καταφθάσουν ενισχύσεις. Αντί να προσπαθήσει να δραπετεύσει όμως ο YHWH πήρε μια εναλλακτική οδό δράσης και εξαπέλυσε πόλεμο εντός του ηλιακού συστήματος. Από αυτό το σημείο και μετά, μετρούμε δύο κατεστραμμένους πλανήτες (Ήφαιστος, και Φαέθων->σημερινή ζώνη αστεροειδών) και μια κατοχή του δικού μας. Ο YHWH κατέλαβε τους 6 εσωτερικούς πλανήτες μαζί με την βοήθεια του ανδρομέδιου προδότη Κρόνου (περιγράφεται στις θρησκείες ως Σαββίτ, Σαββάθ, Σαββαώθ) ο οποίος νωρίς προσχώρησε στην δρακονιανή επανάσταση (όπως έκαναν και ορισμένες άλλες φυλές). Ένας από τους μεγαλύτερους πολέμους που περιγράφονται στους αρχαίους Ελληνικούς μύθους (Λουκιανός, «Αληθής Ιστορία») ως η σύγκρουση μεταξύ δύο συμμαχιών, Κρόνου-Σελήνης εναντίον Δία-Ουρανού (Ο Ουρανός συνήθιζε να είναι ένα από τα αρχηγεία των Ανδρομέδιων, ο σημερινός 7ος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος). Η συμμαχία Δία-Ουρανού αν και μικρότερη σε αριθμούς, επικρατούσε, αλλά με μεγάλο κόστος προς τη Γαία. Η απόφασή τους ήταν να υποχωρήσει ώστε να αποφύγει την καταστροφή του πλανήτη μας. Χωρισμένοι σε τρία τμήματα, ένα απ’αυτά σταθμευμένο κάτω από τη Γη στις πολικές περιοχές, ένα άλλο επέστρεψε στους εξωτερικούς τρεις πλανήτες και το τελευταίο διέφυγε του συστήματος για να ενημερώσει τον έξω κόσμο για την δυσοίωνη κατάσταση του συστήματος μας (δύο καταστραμμένοι πλανήτες και οι υπόλοιποι έχοντας μειώσει την απόστασή τους από τον Ήλιο, που εν καιρώ θα τους οδηγούσε όλους σε μια πορεία σύγκρουσης με το άστρο… Ο Πλούτωνας είναι ήδη στη μισή απόσταση από το αρχικό του σημείο)
Η κύρια δρακονιακή ναυαρχίδα, Λεβάν(Σελήνη), προσπάθησε δύο φορές να εισαχθεί σε τροχιά πέριξ της Γαίας. Η δεύτερη απόπειρα ήταν πετυχημένη, χρονολογημένη το 11.500 π.Χ. Η δευτερεύουσα ναυαρχίδα Λίλιθ, ένας σχετικά πιο νέος και πειραματικός πλανήτης πολέμου (με αρκετά λιγότερη αστροσκόνη πάνω του… που τον κάνει να δείχνει πραγματικά τεχνητός) αργότερα εισήλθε σε πορεία πίσω από την Λεβάν περίπου το 9.500 π.Χ και έμεινε εκεί μέχρι στιγμής (με μικρές διορθώσεις πορείας, που έγιναν αντιληπτές από χρόνο σε χρόνο). Το υπόλοιπο των στόλων διασπάρθηκε στους εσωτερικούς πλανήτες, με περισσότερη συγκέντρωση έξω από τον Κρόνο. Η διαδικασία χτισίματος γραμμής άμυνας ξεκίνησε, αλλά οι ενεργειακές τους απαιτήσεις (όπως επίσης και του χρυσού, το πρωτεύων υλικό για ενεργειακά όπλα – πολύ σπάνιο στον Σύμπαν) έγιναν τεράστιες. Η Γαία ήταν πλήρης σε ανθρώπους…προς εσοδεία. Ο στόχος τους ήταν οι ψυχές… οι ενεργειακές οντότητες (μοιάζει οικείο;). Καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, μαζικές απαγωγές έλαβαν μέρος σε μια προσπάθεια να εξαχθούν οι ψυχές από τα σώματα μέσε σε τεχνητές οργανικές δημιουργίες. Από τη στιγμή που οι τελευταίες εξέλιπαν της ενεργειακής χωρητικότητας (λόγου της προφανής έλλειψης εξέλιξης) έγιναν ανίκανες στο να φιλοξενήσουν μια ψυχή και να ανακατευθύνουν την ενέργεια τους. Έτσι έλαβε χώρα το σχέδιο Β.
Καθώς οι ενεργειακές απαιτήσεις όλο και αυξάνονταν, ο δρακονιανός στόλος χρειαζόταν περισσότερες και περισσότερες ψυχές ως μπαταρίες (Ναι, το Μάτριξ έχει μια δόση αλήθειας)! Αυτό μπορούσε να επιτευχθεί μέσω μαζικών θανάτων. Αυτό μπορούσε επίσης να εξυπηρετήσει το γεγονός ότι χρειαζόταν έναν καινούργιο δικό τους κόσμο. Έτσι ξεκίνησαν οι γενετικοί πειραματισμοί. Μερικοί πρωτεύοντες ήταν επιτυχείς (στην μυθολογία έχουμε τους Σάτυρους –άνθρωποι με κατσίκα- και Κενταύρους –άνθρωποι με άλογο-)…άλλοι όμως δεν ήταν (παραμορφωμένα δαιμονικά όντα που περιγράφονται στους μύθους). Το τελευταίο στάδιο ήταν επιτυχές. Βρίλ, Δρακονιανό και Ανδρομέδιο DNA συνδυάστηκε και δημιούργησε μια εντελώς νέα φυλή… την Κίτρινη. Καθώς η νέα φυλή άρχισε να αποβιβάζεται στον πλανήτη μαζικοί πόλεμοι ξεκίνησαν στο έδαφος με τεράστιες απώλειες μέχρι και σήμερα. Ο YHWH μετά διέταξε να στηθεί ένα ενεργειακό-μαγνητικό πλέγμα γύρω από τον πλανήτη… γνωστό ως οι «ψυχοπαγίδες». Οι πρόθεση τους ήταν να συλλαμβάνουν τις ψυχές των νεκρών καθώς αυτές προσπαθούσαν να δραπετεύσουν απ’ τον πλανήτη. Ένας μπορεί μόνον να φανταστεί πόσες απ’ αυτές κρατιούνταν παγιδευμένες και χρησιμοποιούνται ως μπαταρίες τα τελευταία 11.000 χρόνια.
Έτσι, η ψυχή σου, ως ένας διασωθείς από μια προηγούμενη σύγκρουση είναι σε επίγνωση της ύπαρξης τους… και γι’αυτό είναι που σε προειδοποιεί ενάντια το να πάρεις το ρίσκο για ένα ταξίδι προς τα πάνω. Αυτές οι παγίδες μπορούν να αποφευχθούν, εάν μια ψυχή γνωρίζει τα κατατόπια και κάποιους στοιχειώδεις νόμους της φυσικής. Ειδάλλως η μοίρα τους (προσωρινή ή όχι) είναι σφραγισμένη με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτό είναι μια προειδοποίηση που λαμβάνεις από το ένστικτό σου. Θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις με εξαιρετική προσοχή καθώς μπορεί να είναι και ο θάνατος σου.
Όσον αφορά το σύμπαν, αυτό είναι μια υπέρτατη οντότητα από μόνο του, πεπερασμένο, μέσα σε μια ομάδα από άλλα σύμπαντα σε αλληλούπαρξη το ένα με το άλλο (σε ισοδωδεκάεδρα ανάλογα με τον όγκο). Το ένα ξεκινάει εκεί που το άλλο τελειώνει. Το καθένα από όλα αυτά είναι η υπέρτατη οντότητα του εσωτερικού του.
Ναι, η Ελληνιστική οπτική γωνία επιτρέπει την ύπαρξη μικρότερου αριθμού «θεών». Θα έρθουν στον πλανήτη μας. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη καταφθάσει στο ηλιακό μας σύστημα. Οι ενισχύσεις για τις οποίες αναφέρθηκα πιο πάνω, είναι ήδη εδώ σε πλήρη ισχύ από το 1999. Οι πρωτεύοντες δυνάμεις συγκεντρώθηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα, που μας δίνουν έναν υπαινιγμό ως προς το γιατί οι δρακονιανοί βοήθησαν να αναπτυχθεί η τεχνολογία μας τόσο δραματικά τον τελευταίο αιώνα. Ο Ανδρομέδιος αστροστόλος ήδη έχει κάνει την πρώτη κίνηση παίρνοντας πίσω τον Κρόνο, και συγκεντρώνονται γύρω του σε σχηματισμό επίθεσης… ενώ ο δρακονιανός στόλος έχει κινηθεί (εκτός από τις δύο ναυαρχίδες Λεβάν-Λίλιθ) γύρω από τον Δία. Στον Άρη, γνωρίζω ότι ήδη προετοιμάζετε μια δεύτερη γραμμή άμυνας.
Για να απαντήσω στην ερώτηση όσον αφορά την εμφάνιση των Ανδρομεδίων, χρειάζεται μόνο να πω ότι η λευκή φυλή είναι Ανδρομέδιοι άποικοι. (βλ. Ντόγκον/Νόμος/Σείριος-Μάλι Αφρικής). Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση των αρχαίων θεών (Δίας, Οντίν κλπ) είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα από μόνο του.
Ίσως συνεχίσουμε κάποια άλλη στιγμή.Να είστε καλά.



Μιλάς για στόλο του δικού μας επίπεδου-διάστασης, μέσα σε κοιλότητες, ή για στόλο άλλων επιπέδων, που κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα στην ύλη της γης;
Η κοίλη γη μήπως δεν ισχύει στο δικό μας επίπεδο, αλλά στο δεύτερο; Μήπως δηλαδή υπάρχει και μια δεύτερη γη, κούφια, που συνυπάρχει με την πρώτη, όπως το αστρικό σώμα συνυπάρχει με το φυσικό;



Και οι δυο αστροστόλοι αποτελούνται από πλανήτες πολέμου και σκάφη που ανήκουν σε πολλαπλές διαστάσεις. Ο ανδρομέδιος αστροστόλος διαθέτει πλανήτες πολέμου από την πρώτη στερεά και ορατή κατάσταση μέχρι και την 6η διάσταση. Οι δρακονιανοί διαθέτουν πλανήτες πολέμου μόνο στην πρώτη διάσταση.
Το 2003, αναφορές ανακοίνωσαν ότι ο ανδρομέδιος αυτοκρατορικός αστροστόλος κατέλαβε πίσω τον Κρόνο και προχωρεί πλέον προς τη Γαία. Ο Δρακονιανός στόλος συγκεντρώθηκε γύρω από τον Δία (από εκεί προήλθαν και όλα τα νέα "φεγγάρια" που "ανακαλύφθηκαν" προσφάτως)
Περισσότερο πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υψηλότερες διαστάσεις των ανδρομεδίων δυνάμεων έχουν μόλις καταφθάσει. Τα επίπεδα είναι από την 2η έως την 6η διάσταση αραιώσεως ύλης.
Λάβετε υπόψη ότι κάθε διάσταση ύλης μπορεί να επηρεάσει ΜΟΝΟ τη δικιά της και αυτή από πίσω της, διαμέσου τεχνολογίας. Δηλαδή η 2η την 2η και την 1η, η 3η την 3η και την 2η κ.ο.κ.
Οι δρακονιανές δυνάμεις έχουν πληρώματα της 1ης και 2ης διάστασης αραίωσης ύλης, ενώ ο υψηλός ηγέτης και διοικητής τους, ΥHWH ανήκει στην 3η. Η δυνατότητα ανίχνευσης/εντοπισμού των δρακονιανών περιορίζεται μέχρι την 3η διάσταση. Η υψηλή διοίκηση των ερπετών αποτελείται από 24+3 μέλη κάτω από την ηγεσία του YHWH.
Μπορείς να δεις στα παρακάτω κείμενα της ΟΕΑ την ανάπτυξη της ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ και την διάταξη των αντιμαχόμενων στόλων τόσο στο υπερ ηλιακό σύστημα (μέγιστη γαία) όσο και εντός της κοίλης γαίας. Η συντριπτική αριθμητική και τεχνολογική υπεροχή του ανδρομέδιου αυτοκρατορικού αστροστόλου είναι εμφανής. Ο χρόνος των ερπετών είναι μετρημένος.
Στην ερώτηση σου για την κοίλη γαία η απάντηση είναι ότι οι οπές στους πόλους βρίσκονται στην πρώτη διάσταση.
Οποιαδήποτε απόπειρα σου να προσεγγίσεις όμως αυτές τις περιοχές το πιθανότερο είναι να αναχαιτιστεί από την NSA.


quote:

Για ποιο λόγο θα συγκρουστούν με τον ήλιο; Εγώ ξέρω οι τροχιές των πλανητών είναι ελλειπτικές, με μεγάλη ακρίβεια, όχι σπειροειδείς.


Μετά την καταστροφή του Φαέθωνα και Ήφαιστου οι τροχιές των πλανητών έχουν υποστεί σταδιακή μετάπτωση προς τον ήλιο. Μια ακόμα καταστροφή πλανήτη και ολόκληρο το ηλιακό και υπερηλιακό σύστημα θα κινδυνέψει να αποσταθεροποιηθεί βαρυτικά τελείως. Αυτή ακριβώς την εκβιαστική τακτική (μαζί με άλλες) χρησιμοποιούν τα καρκινικά νεκρόσιτα ερπετά για να αποτρέψουν την βέβαιη συντριβή τους από τους επερχόμενους Δικαστές.
Επιπλέον ρίξε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα:

Εδώ φαίνονται οι αρχικές μέσες αποστάσεις των πλανητών βάσει του νόμου αρμονικών τροχιών του titius bonde.
Παρατήρησε ειδικά την μετάπτωση του Πλούτωνα από 77.2AU στα σημερινά 39.6AU.


quote:

Αν υπάρχει η Λίλιθ πίσω από τη Σελήνη, γίνεται να τη δούμε ανεβαίνοντας αρκετά ψηλά με πύραυλο; Σε πόση απόσταση πίσω από τη σελήνη βρίσκεται η Λίλιθ; Πόσο μέγεθος έχει; Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει Λίλιθ στο δικό μας επίπεδο-διάσταση;



Όλοι οι πλανήτες μάχης των δρακονιανών συμπεριλαμβανομένου και της Λίλιθ ανήκουν στην στερεά πρώτη κατάσταση και είναι ορατoί κάτω από προϋποθέσεις. Η περίπτωση της Λίλιθ όμως είναι ιδιάζουσα καθώς διαθέτει ένα λεπτό στιλπνό περίβλημα stealth που την καθιστά δύσκολη στον εντοπισμό πέρα ότι βρίσκεται και σε συγχρονισμένη τροχιά πίσω από την Λεβάν.
Όμως κάτι τέτοιο δεν εμπόδισε λίαν προσφάτως τον ερασιτέχνη αστρονόμο Paul Young να την επισημάνει αν και γρήγορα οι γνωστοί επίσημοι κύκλοι έσπευσαν να πουν ότι αυτό που είδε ήταν "διαστημικό σκουπίδι"!
Το μέγεθος της είναι ανάλογο με την Λεβάν. Είναι το "σπίτι" του Ταμίλ, 2ου αξιωματικού του YHWH. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.


quote:


Η ψυχή διασωθείσα από σύγκρουση; Δεν είναι άφθαρτη η ψυχή; 'Η καταστρέφεται κι αυτή, όπως καταστρέφονται τα οχήματα δεύτερης διάστασης;
Στην αναμενόμενη σύγκρουση του YHVH με τους Ανδρομέδιους, υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν οι παγιδευμένες ψυχές;



H ψυχή ως ενεργειακή οντότητα υψηλής διαστάσεως αραίωσης μπορεί να καταστραφεί κάτω από προϋποθέσεις, για παράδειγμα είτε με την είσοδο της σε μελανή οπή ή με την πλήρη ενεργειακή της εξουθένωση.
Οι παγιδευμένες ψυχές είναι ένας από τα εκβιαστικά χαρτιά που χρησιμοποιούν οι δρακονιανοί. Όπως καταλαβαίνεις είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση.


quote:

Οι ψυχές δημιουργούνται στο έμβρυο κατά Ο.Ε.Α, ή έρχονται από κάπου; Αν έρχονται, γιατί δεν παγιδεύτηκαν οι ψυχές κατά τον ερχομό τους στη γη, πριν μπουν στα έμβρυα, και παγιδεύονται μόνο κατά την έξοδο από τη γη;


Η ψυχή μπορεί να ενσαρκωθεί ξανά και ξανά κατά την κρίση του υπερνοήμονος συμπαντικού οργανισμού.
Πολλές ψυχές έχουν αποφασίσει να παραμείνουν στη Γαία. Ο τρόπος αποφυγής αυτών των παγίδων είναι υπαρκτός αλλά καθιστά δύσκολη την δραπέτευσή τους από το ενεργειακό αμυντικό πλέγμα που έχουν στήσει.
Εάν πιαστείς, δεν υπάρχει διαφυγή. Είναι σαν βαρυτικό πεδίο, μια μικροσκοπική μαύρη τρύπα. Η μόνη απόδραση είναι όταν η ψυχή σου βρίσκεται στο εξωτερικό πλέγμα της δύναμης έλξεως της παγίδας. Εάν πλησιάσει εγγύτερα, τότε η χρήση της ίδιας της βαρύτητας της ψυχοπαγίδας εναντίον της είναι ο μόνος τρόπος απόδρασης. Εάν πιαστείς μέσα στη συσκευή, είναι το τέλος. Υπάρχουν πολλές από αυτές στην εξωτερική ατμόσφαιρα της Γης όπως επίσης και στο βόρειο και νότιο πόλο.


quote:


Αυτοί που ασχολούνται με αστρική προβολή, γιατί δεν είπαν τίποτα για παγίδες ψυχών, YHVH, και διαστημόπλοια; Ή είπαν;



Η αστρική προβολή είναι το πραγματικό δόλωμα για τους ανθρώπους ώστε να πιαστούν σε αυτά τα πράγματα. Εκτός κι' αν κάποιος γνωρίζει για τα ακριβή κατατόπια των ψυχοπαγίδων το πέταγμα μακριά τους μπορεί να είναι μια πολύ επικίνδυνη πράξη, ικανή να προκαλέσει τον θάνατο σε ένα άτομο, ή τουλάχιστον να τον ρίξει σε κώμα. Σχεδόν αυτό ακριβώς συνέβηκε σε κάποιον μπροστά στα ίδια μου τα μάτια πριν ένα χρόνο.
Εάν επιθυμείς να δοκιμάσεις μια αστρική προβολή, γίνε ΠΟΛΥ προσεκτικός και πολύ επιφυλακτικός σε σχέση με αυτά που θα δεις. Εάν νιώσεις την πραγματική ενεργειακή έλξη, εξαφανίσου αμέσως από εκεί. Γίνε επίσης πολύ επιφυλακτικός από ψευδείς φίλους που μπορεί να σε προσεγγίσουν. Μην ξεχνάς ότι κάποιοι από τους συμμάχους του YHWH είναι ανδρομέδιοι που δουλεύουν για τον Κρόνο.


quote:

Γιατί γίνονται όλα τόσο αργά; Περιμένουν το 2012;



Αργά; Όπως είπα ο χρόνος είναι σχετικός.
Χρειάστηκαν χιλιάδες δικά μας χρόνια μέχρι να καταφθάσουν οι ενισχύσεις στο υπερηλιακό μας σύστημα. Οι αποστάσεις στο διάστημα είναι τεράστιες και οι ενδοεπικοινωνίες και τα ταξίδια ακόμα πιο δύσκολα και χρονοβόρα ακόμα και με την υψηλή τεχνολογία που διαθέτουν οι ανδρομέδιοι.
Επίσης η κατάσταση εδώ πέρα έχει φτάσει σε τεντωμένο σχοινί. Έχουμε τους καταστραμμένους πλανήτες και την απειλή καταστροφής του τρίτου. Μην ξεχνάμε τα πυρηνικά που έχουν φυτέψει στον φλοιό οι κίτρινοι γι'αυτόν ακριβώς το σκοπό.
Οι παγιδευμένες ψυχές και η απειλή ενός τρίτου γενικευμένου γενοκτονικού πολέμου με απώτερο σκοπό την εξολόθρευση της λευκής και μελανής φυλής και το χτίσιμο ενός καινούργιου αποκλειστικού κόσμου - σπιτιού για τις κίτρινες ανθρωπόμορφες σαύρες στην θέση του Α'Δράκοντα και Ε'Βοώτη.
Ενδεχομένως από το 2012-2017 να δούμε κάποια εξωφρενικά πράγματα. Οι εξελίξεις είναι όμως ραγδαίες ειδικά όσον αφορά την εξάπλωση του σχεδιαζόμενου από τους δρακονιανούς τρίτου παγκοσμίου πολέμου, ο οποίος πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία.


quote:


Ο YHVH δίνει το σχέδιό του στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. Μάλιστα. Ξέροντας ότι αργά ή γρήγορα θα του επιτεθούν οι
Ανδρομέδιοι και θα αναγκαστεί να μας αιματοκυλίσει, ίσως για να μαζέψει ψυχές. Αυτήν ακριβώς την εξέλιξη περιγράφει η Αποκάλυψη. Μάλιστα. Το Chernobyl λες να το σαμποτάρισαν οι Εβραιομασόνοι, για να επαληθευτεί η προφητεία με τον Υάψινθο στην Αποκάλυψη; Ή να προκλήθηκε η έκρηξη με μυστικά όπλα από κάποιους;



Όπως το είπες. Η αποκάλυψη είναι ο γενικευμένος κωδικοποιημένος ανώτερος σχεδιασμός του YHWH για την κυριαρχία του στη Γαία και στους 6 εσωτερικούς πλανήτες. Εσύ γιατί λες ότι αναφέρει για κάθοδο από τους ουρανούς της Νέας Ιερουσαλήμ δίνοντας μάλιστα και διαστάσεις; Προφανώς αναφέρεται σε σκάφος, πλανήτη μάχης. Επιπλέον γιατί συνέχεια μας λένε ότι ο Θεός κατοικεί στον ουρανό; (δηλαδή στην Λεβάν) Στον ισλαμισμό μάλιστα τους λένε ακριβώς την αλήθεια: Ότι ο Αλλάχ-Ελλώχ-Ελοχίμ-Γιαχβέ κατοικεί στην Σελήνη! Εξού και η σημαία της ημισέληνου των ισλαμιστών πραγματικός "Θεός" όμως και όχι ο ψευδοθεός YHWH, κατοικεί παντού, είναι γύρω μας, μέσα μας, είμαστε πολύτιμα κυτταρικά μέρη του.


quote:


Αν είναι άποικοι, πως γίνεται και έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής με τους αυτόχθονες κάτοικους της γης, τους μαύρους;



Γενετικά είμαστε συμβατοί καθώς εξελιχθήκαμε σε παρόμοιους κόσμους.
Ακόμα και τα γενετικά κατασκευάσματα της Λεβάν οι κίτρινοι έχουν συμβατότητα αναπαραγωγής. Μόνο που σ'αυτή την περίπτωση το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό καθώς τo DNA των δύο φυλών δεν είναι ακριβώς συμβατό με αποτέλεσμα να δημιουργείται το σύνδρομο των ντόμπερμαν στις μογγολικές προσμείξεις τους.


quote:

Οι Ανδρομέδιοι μιλούν προκατακλυσμιαία ελληνικά, ή κάτι άλλο;



Σωστά. Αρχαϊκά ελληνικά, τη γλώσσα που μιλούσε η λευκή φυλή προ των μεγάλων γεωλογικών κατακλυσμών.
Σ'αυτή την γλώσσα ήταν και τα κωδικοποιημένα τελεσίγραφα παραδόσεως της εξουσίας που παρέλαβαν πανικόβλητοι οι αρχές του πλανήτη τον προηγούμενο αιώνα.
Στην πορεία όμως και μέχρι σήμερα με την επαφή τους με τον σύγχρονο πολιτισμό έχουν μάθει και τις νέες γλώσσες.

quote:


Τι γίνεται με τις ψυχές των νεκρών κατά την Ο.Ε.Α; Υπάρχει τιμωρία για την κακία, και ανταμοιβή για την αρετή;



Οι ψυχές ενσαρκώνονται ή αναβαθμίζονται στην επόμενη διάσταση κατά την κρίση του υπέρτατου νοήμονος συμπαντικού οργανισμού.
]+[



Φίλε μου στην ερώτηση σου για την βαρύτητα, την κοίλη γαία και την ανδρομέδια φυσική πρόσεξε και τις παρακάτω πληροφορίες από τα αρχεία της ΟΕΑ.

Σύμφωνα με την απόλυτη φυσική το αδρανές διάστημα αποτελείται από δωδεκαεδρικές κυψέλες στατικής δυναμικής, ελαχίστου μηδενικού όγκου και ελαχίστης επιφάνειας, εις τέτοιον τρόπο ώστε να μην υπάρχουν χωρικά κενά υπομηδενικού όγκου, μεταξύ των ελάχιστης επιφάνειας δωδεκάεδρων.
Εις ένα τέτοιο αδρανές διάστημα, δεν νοείται χρόνος ούτε κίνησις, ούτε πυκνώσεις, ούτε αραιώσεις ύλης ή επιπέδων ενέργειας (διαστάσεων).
Στο ενεργό διάστημα διαταράσεται η στατική ισορροπία των μηδενικών δωδεκάεδρων, από αυθόρμητη μετακίνηση ενός δωδεκάεδρου προς μια από τις 12 πλευρές του, ήτοι ως προς 6 άξονες.

Η πρώτη μετακίνηση ενός δωδεκάεδρου, προκαλεί πύκνωση εφαπτόμενων δωδεκάεδρων προς την κατεύθυνση κινήσεως και αραίωση εφαπτόμενων δωδεκάεδρων προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Το δεύτερο αμέσως προσβαλόμενο δωδεκάεδρο αντιδρά εις την πύκνωση και την μεταβιβάζει εις το πρώτο κινηθέν, κατά την αντίθετη φορά επί της ίδιας ευθείας, ενώ το δεύτερο διαστέλεται εις αραίωση.
Το πρώτο κινηθέν δωδεκάεδρο αντιδρά εις την πύκνωσιν και την μεταβιβάζει εκ νέου εις το δεύτερο κινηθέν, κατά την αντίθετη φορά επί της ίδιας ευθείας, ενώ το πρώτο διαστέλεται εις αραίωσιν. Η περίοδος μεταξύ των συνεχών διαδοχικών πυκνώσεων νοείται ως χρόνος "ΕΝΑ", και εκφράζει ωσ αριθμητική αξία την απόσταση που διανύει το στατιστικό μέγιστο της κινούμενης πυκνώσεως, μεταξύ των γεωμετρικών κέντρων δύο χωρικών εφαπτόμενων δωδεκάεδρων.
Ήτοι ο χρόνος "ΕΝΑ" είναι ίσος με την απόσταση των κέντρων δύο εφαπτόμενων χωρικών δωδεκάεδρων πολλαπλασιαζόμενη επί 2. Εάν ονομάσουμε "Η" τον όγκο του στοιχείου υδρογόνον, τότε η τάξις μεγέθους των χωρικών δωδεκάεδρων είναι Η/10^66, ήτοι εικοσάκις εκατομμυριοστά του όγκου "Η". Τα χωρικά ενεργά δωδεκάεδρα ή κινητόνια χωρικά, είναι οι φορείς - δημιουργοί του ελαστικού χώρου, και συμπεριφέρονται ως τέλεια αέρια. Αποτελούν φυσική ενός άξονος ή μιας διαστάσεως χώρου.
Εάν ονομάσουμε "Η" τον όγκο του στοιχείου υδρογόνον, τότε η τάξις μεγέθους των πεδιογενών κινητονίων είναι είναι κατ'ανώτατο όριο Η*12/10^54. Τα πεδιογενή κινητόνια είναι φορείς του ηλεκτρισμού - μαγνητισμού - βαρύτητος - φωτός και αποτελούν φυσική δύο αξόνων επιπέδου.
Εάν ονομάσουμε "Η" τον όγκο του στοιχείου υδρογόνον, τότε η τάξις μεγέθους των σωματιδιογενών κινητονίων είναι κατ'ανώτατο όριο Η*36/10^45. Τα σωματιδιογενή κινητόνια είναι φορείς - δημιουργοί των υποατομικών σωματιδίων. Αποτελούν την φυσική δώδεκα αξόνων ή δώδεκα διαστάσεων, και κατά προσέγγιση - ταύτιση ενός άξονος, αποτελούν φυσική ένδεκα αξόνων ή ένδεκα διαστάσεων.
Τα κινητόνια τριών ειδών, αναλόγως του βαθμού πυκνώσεως του χώρου, συσπειρώνονται εις ακινητόνια σχετικά ή ακινητόνια στερουφής ως προς τα περιεχόμενα κινητόνια τριών ειδών. Η μη ύπαρξη δεξιοστρόφου ή αριστεροστρόφου κινήσεως των ακινητονίων ως προς τα περιεχόμενα κινητόνια, τα καθιστά ουδέτερα κινητικώς. Αυτά εις την γήινη φυσική ονομάζονται ουδετερόνια ή νετρόνια. Δεν αποτελούν τον πυρήνα των ατόμων αλλά το περίβλημα τους.
Ο Γήινος φλοιός είναι ένα "Ουδετερόνιο" ή Νετρόνιο ως προς την εσωτερική του κοιλότητα και τα εκεί "κινητόνια". Δύο αντιθέτως περιστρεφόμενων ηλίων, με 24 συνοδούς πλανήτες, 12 δεξιόστροφους και 12 αριστερόστροφους. (εξ ου και τα πανάρχαια ελληνικά σύμβολα της αριστερόστροφης και της δεξόστροφης σβάστικας - αγκυλωτού σταυρού)
Ομοίως, εις τα όρια των δύο αντιθέτως περιστρεφόμενων ηλιακών συστημάτων εκ των οποίων το ένα περιέχει τους 9 γνωστούς πλανήτες, εκτείνεται η ηλιακή ουδετερονιακή σφαίρα (περίβλημα ως στερεουφή), ως προς τους περιεχόμενους πλανήτες και ήλιους.
Η αποκατάστασις ισορροπίας κινήσεων μέσα εις το σύμπαν μεταξύ κινητονίων και ακινητονίων σχετικών είναι αιτία και δημιουργός της βαρύτητοςκαι της μάζας. Οι μάζες δύο κινητικών ή ακινητικών πυκνωμάτων δεν έλκονται μεταξύ τους αλλά προσεγγίζουν πιεζόμενες από τα κινητόνια τα ευρισκόμενα ελλειπτικώς ως προς την νοητή ευθεία ή άξονα ελλείψεως που τις "ενώνει" διότι η προσέγγιση τους δημιουργεί μεταξύ τους υποπίεσηδιερχομένων κινητονίων ή "ακτινοβολιών", που απορροφώνται από τις ίδιες μάζες.
Η επίληση πορείας σκαφών μεταξύ περισσότερων από δύο ουράνιων σωμάτων απαιτεί την χρήση μαθηματικών και φυσικής 12 αξόνων και δωδεκαδικού αριθμητικού συστήματος, αντί τριών καρτεσιανών και δεκαδικού συστήματος.
Εάν το δίπολο δύο αλληλεπιδρόντων χωρικών δωδεκάεδρων πλαισιωθεί εξωτερικώς με ένα επίπεδο δωδεκάεδρων ίσου όγκου, προκύπτει διπολικό σύμπλεγμα 19 δωδεκάεδρων, 108 αξόνων ή διαστάσεων, και κατά προσέγγιση 36 αξόνων ή διαστάσεων.
Η δεύτερη διάταξη πλαισιώσεως διπολικότητος είναι 13*2=26 δωδεκάεδρα νοούμενα ως δύο εφαπτόμενα συμπλέγματα 13 δωδεκάεδρων, κατά την μια πενταγωνική πλευρά τυχαίου δωδεκάεδρου.
Η δεύτερη διάταξη λαμβανομένη μονοπολικώς ως ένα κεντρικό δωδεκάεδρο περιβαλόμενο από 12 δωδεκάεδρα, χρησιμοποιείται συμβολικώς ως αριθμός μελών πλήρους επιτελείου γαλαξιακών αποστολών.
Τέτοια, 1 συν 12 μέλη επιτελεία "θεών", διεστράφησαν από τις δυνάμεις Σελήνης και Λίλιθ, εις 12 μέλη επιτελεία θρησκειών, όπως η χριστιανική με τους 12 μαθητές του χριστού. Το "12 μελές επιτελείο μαθητών χριστού" είναι ένα κακέκτυπο πλαστογράφημα των "δωδεκάθεων" των γαλαξιακών αποστολών.
Καταλαβαίνω πως όλα τα παραπάνω θα σου φανούν από λίγο έως πολύ δυσνόητα άλλα αυτά έχει η ανδρομέδια φυσική και κοσμολογία. Και να φανταστείς ότι πρόκειται για την εκλαικευμένη διατυπωσή της!
]+[

Καταλαβαίνω πως αυτά που λέω είναι ως ένα βαθμό "ανώτερα μαθηματικά" για τους περισσότερους από εσάς, γι'αυτό το λόγο θα ήθελα να ζητήσω την υπομονή σας και ένα όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό μυαλό. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο για εσάς, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε.
Όσον αφορά για την κατάρριψη του Κολούμπια η συνήθης επίσημη διπλωματική εξήγηση της NASA(=Never Α Straight Answer) δεν πείθει πλέον κανέναν αδογμάτιστο ερευνητή, καθώς υπάρχουν νέα στοιχεία πως κάτι διαφορετικό συνέβη.
"MEΛH TΩN ΔYO "AOA" ΛONΔINOY ΔIA THΣ ΠAPOYΣHΣ EΠIKYPΩNOYME TO ΠPOΣ EΣAΣ ΣHMA THΣ 6-11-2003 THΣ YΦHΓEΣIAΣ O.E.A. IΩΛKOY MAΓNHΣIAΣ KAI EΠAYΞANOYME ΩΣ AKOΛOYΘΩΣ:
A) TON MHNA IANOYAPIO 2003 MEΣΩ THΣ KATAPPIΨEΩΣ TOY "ΣKAΦOYΣ KOΛOYMΠIA" THΣ "AOA", APXIΣE H YΛOΠOIHΣH TOY ΓPAΠTOY A' EΛAΣΣONOΣ ΠOΛEMIKOY MAΣ TEΛEΣIΓPAΦOY 'H A' MILITARY ULTIMATUM HΛEKTPOMAΓNHTIKOY - ΓEΩΛOΓIKOY - METEΩPOΛOΓIKOY - BIOΛOΓIKOY ΠOΛEMOY TOY ΣEΠTEMBPIOY 2002, ΛOΓΩ THΣ EMMONHΣ ΣAΣ ΔIA ΣTPATIΩTIKH EΠIΘEΣH ENANTION IPAK KAI ΠPOETOIMAΣIA AΣIAΣ ΔIA TON Γ' ΠAΓKOΣMIO ΠOΛEMO.

XPHΣIMOΠOIHΘEIΣA TEXNOΛOΓIA:
OΛOΓPAMMATIKEΣ ΣYNΘHKEΣ ENPHΞEΩΣ ANTIYΛHΣ MEΣΩ EΣTIAΣEΩΣ TPIΩN MEHZEPΣ ΔEΞIOΣTPOΦOY AKTINOBOΛIAΣ EIΣ ΣHMEIO ΠΛHΣION TOY ΣTOXOY, AΠO ΣKAΦH ANΩTEPΩN ΔIAΣTAΣEΩN TOY ΓAΛAΞIAKOY AΣTPOΣTOΛOY.
AΠOΔEIKTIKA ΣTOIXEIA THΣ ENPHΞEΩΣ EΦΩTOΓPAΦHΣAN, METEΩPOΛOΓIKOΣ ΣAΣ ΔOPYΦOPOΣ ΩΣ "ΠPAΣINO ΔAKTYΛIO MEΛANOΣ KENTPOY KAI KITPINΩN AKTINΩN", KAI ΓHINOI ΠAPATHPHTEΣ ΩΣ "ΣΠEIPOEIΔH KEPAYNO OΛIKHΣ AΠOPPOΦHΣEΩΣ ENEPΓEIAΣ" ΠEPIΞ TOY KOΛOYMΠIA. "

πηγή Ο.Ε.Α. ]+[
Όσον αφορά τους γήινους παρατηρητές ακολουθεί φωτογραφία ενός ερασιτέχνη αστρονόμου από το San Francisco.
Παρατηρήστε την ηλεκτρική-ενεργειακή εκκένωση πέριξ του Κολούμπια τη στιγμή που διέρχεται στην ατμόσφαιρα.


Η ηλεκτρική θεωρία του υπερκεραυνού και η αιτία πτώσης του Κολούμπια.

Απρίλης 17
http://www.thunderbolts.info/tpod/2006/arch06/060417columbia2.htm

Άλλα: Φλεβάρης 23 2005 http://www.thunderbolts.info/tpod/2005/arch05/050223columbia.htm
Μάρτης 31 2006
http://www.thunderbolts.info/tpod/2006/arch06/060331columbia.htm


Επιπλέον η παράξενη λάμψη (T.I.G.E.R. FLASH) που παρατήρησε ψηλά στην ιονόσφαιρα όταν ήταν σε τροχιά το Κολούμπια, ενδεχομένως να σχετίζεται κατά ειρωνικό τρόπο και με το γεγονός της πτώσης του σύμφωνα με τη θεωρία του υπερκεραυνού.


http://www.livescience.com/forcesofnature/050118_tiger_flash.html
Αγαπητέ/ή medtech θα σας πρότεινα πρώτα να μελετάτε καλύτερα την "εργασία" σας πριν προβείτε σε βιαστικά συμπεράσματα για οτιδήποτε. Σας κρίνω επιεικώς αδιάβαστο/η.
]+[


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...