Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ο.Ε.Α.:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΩΤΗ: “ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΗΤΩ”. Μέρος Α’


ΕικόναΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ  ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ  ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ  ΦΥΣΙΚΗΣ…
“ΟΥΔΕΝ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙ ΜΗ ΓΕΩΜΕΤΡΟΥΜΕΝΟΝ” εκ του οποίου προήλθε και η ΒΑΣΙΚΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ:  “ΟΥΔΕΙΣ  ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΗΤΩ”.
Γιατί;   Διότι το Α και το Ω της Ελληνικής Πυρηνικής  Ατομικής Φυσικής ήταν η παραδοχή ότι ο  ΑΔΡΑΝΗΣ  :  ΑΚΙΝΗΤΟΣ  :  ΑΝΕΥ  ΚΙΝΗΣΕΩΣ  (ΑΝΕΥ  ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ή  ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ  ΧΩΡΟΣ)  είναι  Στατικώς  Δωδεκαεδρικός.  Είναι,  δηλαδή, ατέρμων  γειτνίαση  απεριορίστως  απείρων  (διότι  άπειρον  =  απλώς  μη  γνωριζόμενον)  κανονικών  δωδεκαέδρων  εφαπτομένων  απολύτως κατά τις επιφάνειες των πενταγωνικών των πλευρών, κανονικών πενταγώνων…..
Εξ ού και το Πυθαγόρειο Έμβλημα:Εικόνα
Με τον “Πεντάκτινο Αστέρα” των Διαγωνίων του. Διά να αποκλεισθεί η έρευνα των Μαθηματικών  του Πενταγώνου, οι Ραββίνοι και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ τον κατέστησαν σύμβολο των τελετών του  …Σατανισμού, τις οποίες τελετές επινόησαν οι ίδιοι οι Ραββίνοι. Ο νοών νοήτω. (1*)
Η αιτία αυτής της παραδοχής ήταν πολύ απλή: Όπως το κανονικό εξάγωνο είναι το σχήμα  το οποίο δίδει το μέγιστο εμβαδόν με την ελάχιστη περίμετρο, έτσι και το κανονικό δωδεκάεδρο  είναι το στερεό με το μέγιστο όγκο και την ελάχιστη επιφάνεια (επί στερεών ιδίων όγκων) χωρίς  κενά επί απείρου επαφής.
Εκκινώντας  από  ένα  αρχικό  δωδεκάεδρο,  τα  εφαπτόμενα  ατέρμονα  καθ’  όλους  τους  άξονες καλύπτουν ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ, όπως τα ατέρμονα κανονικά εξάγωνα  καλύπτουν τελείως το επίπεδο, χωρίς κενά.
Οι Έλληνες λοιπόν έκαμαν την απλή και συγχρόνως τερατωδώς ευφυή σκέψη: “ΚΑΙ Ο  ΚΥΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ, ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΑ ΚΑΤ’ ΑΤΕΡΜΟΝΑ  ΤΡΟΠΟ, ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΕΥ ΚΕΝΩΝ, 
ΑΛΛΑ
Ο ΧΩΡΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΣΤΑΤΙΚΩΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΣ 
ΔΙΟΤΙ
  Η  ΕΝΑΡΞΗ  ΤΗΣ  ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ  ΑΠΑΙΤΕΙ  “ΜΗΔΕΝΙΚΑ”  ΑΙΤΙΑ  (ΣΗΜΕΙΟ  ΤΑΥΤΙΣΕΩΣ  ΤΗΣ  ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ  “ΑΙΤΙΟΝ  :  ΑΙΤΙΑΤΟΝ”)  ΙΚΑΝΑ  ΝΑ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΥ ΑΙΤΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΑΥΤΙΣΘΕΝΤΟΣ “ΑΙΤΙΟΑΙΤΙΑΤΟΥ”.
ΚΑΙ ΑΡΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ “ΜΗΔΕΝΙΚΑ” ΑΙΤΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΕΧΕΙ ΣΤΑΤΙΚΩΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΟΓΟ: ΟΓΚΟΣ / ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΔΙΟΤΙ
Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΟΓΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ “ΤΡΙΒΕΣ”  ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  
ΤΟΜΠΟΛΑ!!!
ΕικόναΕΔΩ  ΠΕΘΑΙΝΕΙ  ΟΛΗ  Η  ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ  ΦΥΣΙΚΗ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΒΙΒΛΙΑ  ΠΕΡΙ “ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΥ” και του Υιού Αυτού Χριστού Αμήν, μετά των προφητών αυτού Αλβέρτου  (ΑΪνστάιν) και Μωάμεθ Α’ του επονομαζομένου και Ημισεληνιακού Κάφρου (2*), ιδρυτού του  …θρησκεύματος:
σύμφωνα με το οποίο, ο Αλλάχ (εβραϊστί Ελλόχ) ή Γιαχβέ κατοικεί στη Σελήνη εν μέσω βουνών  πιλαφιού.
Και ιδού πώς …πεθαίνει ο Γιαχβέ (3*) και ο Αλβέρτος ομού, με όπλο τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ  ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ (“Μεταξύ θεών και ανθρώπων,  Έλληνες”):
Υποθέτουμε τρία εφαπτόμενα δωδεκάεδρα κατά ένα κοινό άξονα:Εικόνα
Εάν το κεντρικό κινηθεί αυθορμήτως στο φάσμα αξόνων από Α έως Γ, τα ακραία δωδεκάεδρα θα  κινηθούν κατά τις περιστροφές Δ και Ε.
Εάν το κεντρικό συνεχίσει να κινείται προς το “στέμμα” “Γ’, Β’, Α’” και αντικατασταθεί από το  άνωθέν  του  εφαπτόμενο  (άνωθεν  του  επιπέδου  Ζ),  τότε  τα  ακραία  θα  αρχίσουν  αντίστροφη  περιστροφική κίνηση ήτοι κανονική κίνηση “διαπασών διπλού”ή όπως συμβολιζόταν στην Αρχαία Πυρηνική Φυσική:
Εικόνα

Σημειώσεις
(1*)-ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΙΑΝΘΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ …ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΑ …ΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ. ΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΙ Η  ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦ’ ΕΑΥΤΗΣ  ΓΕΛΟΙΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ. ΤΑ …ΜΠΑΙΓΝΙΑ ΔΕΝ ΦΕΙΔΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ  ΤΟΥ …ΚΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΕΩΝ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ …ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΨΕΥΔΩΝ ΘΕΩΝ.
(2*)-ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΤΟΥ …ΜΕΓΑΛΟΥ, ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ, ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ 
ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΦΑΝΑΡΙ ΩΣ “ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΔΙΔΑΣΚΑΝ ΕΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΟ ΩΣ “ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ 
ΔΙΑΒΟΛΟΥ”. ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ”. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ 
ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΑΘΗ ΟΧΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣ.
(3*)-ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 8 ΤΗΣ 
ΠΑΡΟΥΣΗΣ (14 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ). ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ή ΧΑΜΗΛΗΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΑΤΟΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...