Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Βαξεβάνη!


Μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης, μέσω του blog fimotro και τον Γιάννη Παπαγιάννη, κατηγορώντας τον - με πλαστό έγγραφο - ότι παίρνει χρήματα από την ΕΥΠ, τώρα, τα σκοτεινά κέντρα που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον δημοσιογράφο, προσπάθησαν να τον "χτυπήσουν" μέσω του planet-greece....
Συγκεκριμένα, χθες λάβαμε από "αναγνώστη" του planet-greece ένα e-mail με συνημένα έγγραφα από τη δικογραφία υπόθεσης, η οποία ήδη έχει διευθετηθεί εξωδικαστικά!

Η ιστορία

Σύμφωνα με τα έγγραφα που λάβαμε στο planet-greece, ο αποστολέας ισχυρίζεται ότι ο Κώστας Βαξεβάνης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για μια υπόθεση καταπάτησης του διπλανού οικοπέδου, στην Άνοιξη, όπου είχε χτίσει το σπίτι του μαζί με την πρώην γυναίκα του, Πόπη Τσαπανίδου, όταν ήταν παντρεμένοι.
Κατά τη διάρκεια του χτισίματος, όπως προκύπτει από τη δικογραφία, χρειάστηκε να μετακινήσουν τους πασάλους του διπλανού οικοπέδου για να μπορέσουν να εργαστούν οι οικοδόμοι. Όμως, όταν μετά επανατοποθέτησαν τους πασάλους, ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου διαπίστωσε ότι οι πάσαλοι βρίσκονταν ελάχιστα πιο μέσα στο οικόπεδό του, με αποτέλεσμα να μηνύσει του Βαξεβάνη - Τσαπανίδου για καταπάτηση.

Και μπορεί αρχικά το ζεύγος να καταδικάστηκε ερήμην, όμως, τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά. Και η ιστορία έληξε εκεί.

Τα περίεργα mail

Επικοινωνήσαμε με τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος και μας επιβεβαίωσε τα παραπάνω, εκφράζοντάς μας την έκπληξή του που κάποιοι διαρρέουν τέτοια έγγραφα.

Στο planet-greece δεν πέσαμε στην "παγίδα" του κατ' αρχήν εντυπωσιακού τίτλου ότι "καταδικάστηκε ο Βαξεβάνης", και κάναμε ρεπορτάζ, για να διαπιστώσουμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται κι ότι όντως ο δημοσιογράφος δεν έχει κάτι εναντίον του.

Τα ερωτήματα, όμως, που τίθενται είναι πολλά:

- ποιοι και γιατί έχουν κηρύξει πόλεμο εναντίον του; Γιατί, πρώτα με πλαστα έγγραφα δήθεν από την ΕΥΠ και τώρα με την επιλεκτική "διαρροή" της δικογραφίας θέλουν να τον "χτυπήσουν"; Ποιοι είναι αυτοί που επιθυμούν την επαγγελματική του εξόντωση;

Ίσως, ο Κώστας Βαξεβάνης, ειδικά μέσω των εκπομπών του και τώρα, μέσω του περιοδικού του Hot Doc, να έχει θίξει πολλά συμφέρονται που μέχρι πρότινως ήταν στο απυρόβλητο.

Συνειδητά, στο planet-greece, μετά από πολύωρη σύσκεψη αλλά και διεξοδική έρευνα του θέματος επιλέξαμε να ΜΗΝ δημοσιοποιήσουμε τα έγγραφα που μας εστάλησαν. Όπως αποφασίσαμε να μην δημοσιοποιήσουμε έγγραφα που αφορούν την εταιρεία παραγωγής του Κώστα Βαξεβάνη, στην οποία φαίνονται να έχουν γίνει διάφορες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου τα τελευταία χρόνια. Ούτε σε αυτή την περίπτωση αποδείχθηκε κάτι μεμπτό.

Ωστόσο, το ξανατονίζουμε, το ερώτημα παραμένει: Ποιος ή ποιοι θέλουν την δημοσιογραφική εξόντωσή του;

Όποιοι και να έχουν ενορχηστρώσει τέτοια προσπάθεια, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι το planet-greece δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...