Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

*Εθνικός Δίαυλος Ο.Ε.Α.*


Κατάργησαν την Ιστορία μας οι Εβραίοι, και Χριστιανοί λάτρεις ενός Εβραίου ψευδοθεού !!!

Κατάργησαν, στην Ελλάδα, την διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας για να –διαγράφούν από την μνήμη των Ελλήνων τα μη ευχάριστα {στους Εβραίους) γεγονότα των παρελθόντων Αιώνων-.
Την κατάργησαν γιατί δεν πρέπει να μάθουν οι Έλληνες τι γράφουν οι Ιστορικοί τους, για τα –ΜΑΖΙΚΑ- εγκλήματα σε βάρους του Ελληνισμού και του Ελληνικού Πολιτισμού, τα οποία οι Εβραίοι διέπραξαν τους αιώνες αυτούς.
Κατάργησαν την Ιστορία γιατί δεν πρέπει να διδαχθούν οι Έλληνες από τα κείμενα των προγονών τους Ποιητών και Ιστορικών, όπως:Α) Του Αθηναίου Τραγικού Ποιητή Χοίριλου, για την συμμετοχή των Εβραίων και την δράση τους στις εναντίων των Ελλήνων επιθέσεις των Περσών. Β)Του Στράβωνα, (Γεωγραφικά) 13οβιβλίο., του Διόδωρου Σικελιώτη (Ε΄ βιβλίο ΧΧΧΙ κεφάλαιο της Ιστορίας του) και του Εδουάρδου Γιββών, στην (Πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας), για τα πολλαπλά και πολύμορφα βάρβαρα –ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ-, τα οποία ο εβραϊκός όχλος διέπραξε στην Παλαιστίνη, Αίγυπτο, Κυρήνη, Κύπρο, Αντιόχεια, Αλικαρνασσό και αλλού, σε βάρος των Ελλήνων. Την διέγραψαν γιατί ΠΟΤΕ δεν πρέπει να μάθουν οι Έλληνες, ποιοι ήσαν οι εκ των Διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αντίοχος ο Επιφανής και Πτολεμαίος ο Φιλοπάτωρ, και γιατί κυνήγησαν τους Εβραίους.
Το κειμενο ΓΟΛΙΑΘ διανοητικου πολεμου της Ο.Ε.Α. που παρελυσε τον εχθρο και αποκαταστατησε την αληθη προιστορια! ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ WORD,ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ Η ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΘΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ
ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους
ΚΕΙΜΕΝΟ (ΙΑ) 1988 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΟΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ “MIND CONTROL” ΑΠΟ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΜΟΝΑΧΟΥΣ-ΚΛΠ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΝΩ ΣΙΩΝ” ASTRUM ARGENTINUM ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ “ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ”: ΒΑΣΙΛΕΩΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ-ΙΕΡΕΩΝ-ΜΟΝΑΧΩΝ-ΜΑΣΟΝΩΝ κλπ:
ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ & ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους)
ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΙΛΟΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 1988 ΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF, ΚΑΙ WORD.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ.
ΔΡΑΣΤΕ & ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ !!!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΟΛΙΑΘ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ 1985Ο.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/oea-10-9-1985-pdf-word.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...