Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αλκοολούχα ποτά υπό το μικροσκόπιο


Μια αμερικάνικη εταιρεία πουλάει αφίσες που δείχνουν ποτά, όπως μπύρες και κοκτέιλ, υπό το μικροσκόπιο. Τα ποτά αυτά έχουν μεγεθυνθεί 1000 φορές στο μικροσκόπιο δημιουργώντας το αποτέλεσμα των φωτογραφιών. 


Την ιδέα αυτή σκέφτηκαν επιστήμονες στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα, οι οποίοι δήλωσαν ότι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι οι κρυσταλλωμένοι υδατάνθρακες, οι οποίοι έχουν γίνει ζάχαρη και γλυκόζη.

Μπύρα



Dry martini



Vodka and tonic



Ουίσκι



Τεκίλα



Σαμπάνια



Μαργαρίτα



Πίνα κολάντα

 Αναρτήθηκε στο http://korioi.blogspot.com/ 

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας και Καλή Χρονιά.
    Ενημερωτικά η εν λόγω ανάρτηση δεν είναι του Πλανητικού αλλά του NewsBeast.gr Οι φωτό που πήρατε από τον Πλανητικό παραπέμπουν στο NewsBeast (όχι απευθείας, έχει σκόπιμα εισάγει σε όλες δικά του backlinks που οδηγούν πίσω σε αυτόν, αλλά αν κάνετε δεξί κλικ "Πληροφορίες εικόνας" φαίνεται και σε εσάς) και ούτως ή άλλως αρκεί αυτή η αναζήτηση για να δείτε ποιος είναι ο πρωτότυπος συντάκτης (5 ώρες διαφορά).

    Εγώ δεν έχω κάποια σχέση με το NewsBeast, απλώς δεν μπορώ την λογοκλοπή γιατί μου το έχουν κάνει κάποιοι και μένα με μερικά πρωτότυπα άρθρα μου. Κατανοείτε φαντάζομαι πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για όσους γράφουν πρωτότυπα άρθρα. Και ο Πλανητικός είναι αυτό ακριβώς : λογοκλόπος. Γιατί απλά δεν δίνει πηγή, ώστε να νομίζουν πως είναι δικό τους το άρθρο και να παραπέμψουν όλοι σε αυτόν. Ο Γκρίζος Γάτος τσίμπησε χειρότερα από εσάς, παρέπεμψε και με ενεργό λινκ στον λογοκλέφτη. Πάω αμέσως μετά σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.Γ. Στον ίδιο δεν μπορώ να τα πω γιατί έχει κλειστά τα σχόλια. Θα του τα πω όμως στην σελίδα του στο facebook και αμέσως μετά θα κάνω unlike.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Χρονιά και σ'εσάς....είσαι πολύ ευγενικός...... και έχεις απόλυτο δίκιο ούτε που το πρόσεξα........ από τον πολύ ψεκασμό έχουμε γίνει οκνοί... Δεν το αντιλήφθηκα για τον Πλανητικό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...