Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Το Εβραϊκό προφίλ της Ελλάδας! Ποιοι μας κυβερνούν; Αυτοί μας κυβερνούν τόσα χρόνια....


ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: - Εβραίος της Πολωνίας
- Μεγάλος χρηματοδότης του ΠΑΣΟΚ: ένας από την δυναστεία Ροκφέλλερ και φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου
- Ένας από τους κολλητούς του Ανδρέα ήταν κι ένας σημαντικός τεχνοκράτης της «Υπάτης Στοάς» και είναι ένας από αυτούς που δίδαξαν ως πανεπιστημιακοί στις ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Ισραήλ.
- Δίπλα στον Α. Παπανδρέου υπάρχουν κι άλλα Εβραϊκά ονόματα όπως, Λισσάκ, Βιέτοριτς, Γκρόσμαν, Χάλντιβ ...;

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
- ανήκει στην ΣΙΩΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΦΑΤΡΙΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
- Σύζυγος του διάσημου Γάλλου Εβραίου Συλ Ντασσέν
- Δεν είναι τυχαίο ότι τα κινηματογραφικά έργα περί γενοκτονίας των Εβραίων είναι υπερβολικά.
ΣΗΜΙΤΗΣ - Το πραγματικό του όνομα είναι Σιμιτσί Χαρούν, Ααρων Σαμουηλ και έγινε Ααρων Σημίτης
- Ο γάμος της κόρης του έγινε στην Εβραϊκή Συναγωγή, όπου απαγόρευσε την είσοδο των δημοσιογράφων
- Το οικογενειακό επώνυμο του Σημίτη είναι Βεντούρα. Ο Βεντουρα είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΚΚΕ.
- 1995 ο Σημίτης ήταν υπουργός Οικονομίας και η εφημερίδα «το όνομα» αποκάλυψε ότι ήταν μέλος της μυστικής εβραϊκής οργάνωσης «offer brothers»

ΑΡΣΕΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
- Η μάνα του είναι Εβραία της Κεφαλλονιάς και το επίθετο Ρατζή

ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΟΖΑΚΗΣ
- βοηθός του υπουργού εξωτερικών
- το πραγματικό του όνομα Rozenstein
- επί των ημερών του η εταιρία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ αναζωογονείτε
- η εταιρία ανήκει σε οικογενειακό φίλο του Ροζακη με το όνομα Μωιση Ραφαηλ
- Ο Μωιση Ραφαηλ είναι ο γιος του πρέσβη του Ισραήλ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ - Ο πατέρας του είναι ο παλιος αστυνομικός διευθυντής Αθήνας
- ο πατέρας του δηλώνει φιλο-ναζι.
- τοποθετεί τον Μιλτιάδη στην Ν.Δ.
- Το πραγματικό όνομα της οικογένειας Αάρων - Σαμπάτ Γκούντενμπεργκρ
- Άρα Γερμανο-Εβραίος
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ
- Υπουργός Εθνικής Άμυνας, είχε την διοικητική επίβλεψη της εταιρίας «SOLOMON BROTHERS» που βρίσκεται στην Ελλάδα
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Δήμαρχος Αθήνας και φίλος του RTE : αγαπημένο παιδί της οικογένειας του Ισραήλ και φυσικά του Αμερικανικού Εβραϊκού λόμπυ

ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ
- ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών Μάριος Καψής
- ο τότε υφυπουργός Παιδείας Αλαίν Ιωάννοβιτς
- πρώτος σύμβουλος Ιδρύμαος Στρατιωτκής Βιομηχανίας Σαμπι Σαμπατάι
- στέλεχος της ΔΕΗ Ραφαήλ Μωισής, Ισαάκ Λεβή
- στον ΟΣΕ Σμουήλ Κοέν
- κορυφή Ραδιοτηλεοπτικού Ιδρύματος Μαρία Ρεζάν, Μπιάνκα Κοέν, Ζακ Μεναχέμ
- επικεφαλής Διοίκησης Τηλεποικωνιών Αβραάμ Μορντος, Χαίμ Καπέτας, Βενιαμίν Αλμπαλάς
- διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Ελλάδας, Μ. Λεβή, Αλβέρτος Κοέν, Πάνος Μπεχουλίνιο,
- Ανώτατο πανεπιστημιακό Συμβούλιο Χαναάν Αζάριος, Βενιαμίν Ακαλάι, Χρήστος Κρισίπης, Χ. Περέζ, Χ. Ρόζενστειν
Έλληνες προσκεκλημένοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ - Ντόρα Μπακογιάννη, Ελλάδα (υπουργός Εξωτερικών)- Αννα Διαμαντοπούλου, Ελλάδα (βουλευτής ΠαΣοΚ)- Ι. Παπαθανασίου, Ελλάδα (υπουργός Οικονομίας)- Γ. Αλογοσκούφης, Ελλάδα (πρώην υπουργός)- Γ. Δαυίδ, Ελλάδα (επιχειρηματίας, πρόεδρος Coca-Cola 3Ε)
Παλαιότερα είχαν παραβρεθεί οι Αντ. Σαμαράς και ο Θ. Πάγκαλος . Επιπλέον το 2005, προσκλήθηκαν οι Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου (να ...; η κληρονομική διαδοχή !).

Παρατηρούμε λοιπόν, ότι η Ηγεσία της χώρας μας Εβραιοκρατείτε. Η μοναδική παράταξη που έρχεται και αντιστέκεται κόντρα σε αυτό το εβραϊκό και ανθελληνικό παιχνίδι είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. Γι'; αυτό και δέχεται πυρά εντός, εκτός και επί τα αυτά ...; διότι προσπαθεί να ξυπνήσει την χαμένη ελληνική κουλτούρα του κάθε Έλληνα πολίτη ...; τις ρίζες του ...; να ενεργοποιήσει το γονίδιό του ξανά ...; να θυμηθεί τον πολιτισμό του ...; την θρησκεία του ...; ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Αυτό αποτελεί μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια του Σιωνισμού, καθότι όλοι τους γνωρίζουν ότι το πνεύμα και η σκέψη αλλά και το ήθος του Έλληνα είναι ο μεγαλύτερός τους αντίπαλος ...;

Ερωτώ λοιπόν τους Έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους: Μπορεί η Πατρίδα μας με αυτήν την τετρακέφαλη «Λερναία Ύδρα» (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) να στοχεύσει υπέρ των συμφερόντων της Πατρίδας μας προς όλες τις κατευθύνσεις (οικονομία, Παιδεία, εξωτερική πολιτική, κ.τ.λ.); Μπορεί; Θέλει; Και απαντώ: δεν θέλουν, αλλά και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν εκεί που έμπλεξαν. Μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ. μπορεί, γιατί πολύ απλά δεν είναι γαντζωμένος στον Σιωνισμό ή στο Κέντρο Ισραηλινού Συμβουλίου Ελλάδας ή στο Αμερικανικό Εβραϊκό λόμπυ. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ισραηλινοί (Εβραίοι) έχουν μηνύσει τον κ. Καρατζαφέρη ...; μετά από τα αποκαλυπτικά στοιχεία εναντίον των Εβραίων, που είχε δημοσιεύσει στην εφημερίδα ΑΛΦΑ ΕΝΑ την εποχή που το Ισραήλ άνοιξε τον πρόσφατο πόλεμο ...;  


[Ανάρτηση από: Επιθεώρηση Τέχνης και Πολιτισμού «Ακαντεμιαγιά Ντουρού», Δρ. Χακκί Ατσικαλίν «Οι Εβραίοι στην ημερήσια διάταξη»]  

http://hellaspatriotnews.blogspot.com/

1 σχόλιο:

 1. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ
  Ομολογία – ΣΟΚ Ταμήλου για Δένδια

  Ξένες δυνάμεις επέβαλλαν τον Νίκο Δένδια ως υπουργό Εθνικής Αμυνας, αποκάλυψε ο βουλευτής της “ψευτοδεξιάς” Μιχάλης Ταμήλος….επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας τις σχετικές καταγγελίες της Χρυσής Αυγής.

  Ο Τρικαλινός πολιτικός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για το πλούσιο παρασκήνιο που προηγήθηκε της τοποθέτησης του δικηγόρου των …Ρόθτσιλντ στο ΥΠΕΘΑ.

  Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε “απορρίφθηκαν απο τους Νατοικούς άλλα ονόματα που προτάθηκαν ( για την συγκεκριμένη θέση ), ξέρουμε πως γίνονται αυτά !!!!!

  Πρόκειται ξεκάθαρα για μια δήλωση – ομολογία της απόλυτης υποτέλειας του Σαμαρά στις απαιτήσεις των διεθνών κέντρων εξουσίας και βεβαίως του αμερικανοεβραικού παράγοντα.

  Δεν ειναι τυχαία και η χρονική στιγμή μετακίνησης του Δένδια στο πιο κρίσιμο, αυτήν την περίοδο , υπουργείο.

  Οι “σύμμαχοι’” μας αντί να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας για τις αυξανόμενες προκλήσεις της σε Αιγαίο και Κύπρο…προτιμούν να έχουν ένα πειθήνιο όργανο τους στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, ώστε να αποτρέψουν τυχόν δυναμική αντίδραση της χώρας μας, έστω και με την μορφή ρηματικής ανακοίνωσης.

  Με τον Δένδια που ειναι άνθρωπος του επικεφαλής του Αμερικανοεβραικού Κογκρέσου ( AJC ) Ντέιβιντ Χάρις στην συγκεκριμένη θέση, διασφαλίζονται και τα συμφέροντα του Ισραήλ στην Κυπριακή ΑΟΖ, σε βάρος φυσικά των Ελλήνων της μαρτυρικής Μεγαλονήσου.

  Σε κάθε περίπτωση και μέσα απο τις δηλώσεις Ταμήλου, αποδεικνύεται ότι το δίδυμο της μειοδοσίας Βενιζέλου – Σαμαρά είναι πιστός υπηρέτης αντεθνικών κύκλων που στα πλαίσια των νεοταξικών αλλάγών που σχεδιάζουν….προωθούν τον διαμελισμό της Ελλάδος αφου προηγουμένος επέτυχαν …….την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση του λαού.

  Παράλληλα, αναδεικνύεται και η υποκριτική στάση των κομμάτων του “αντι – συνταγματικού τόξου” και του μιντιακού σσυστήματος που ελέγχουν οι μεγαλοεργολάβοι, τα οποία όταν η Χρυσή Αυγή μιλούσε για σχέδια σκοτεινών κύκλων που απεργάζονται την καταστροφή της Πατρίδας μας, έκαναν λόγο “για εθνικιστικό παραλήρημα”…

  Εκκωφαντική είναι και η σιωπή του Μαξίμου που σε άλλες περιπτώσεις θα “τραβούσε το αυτί” του βουλευτή για τις αλήθειες που εκστόμισε.

  Προφανώς ο Ταμήλος “γλύτωσε” απο τον εξάψαλμο του Σαμαρά γιατί δεν είπε τίποτε περισσότερο απ’ αυτά που όλοι γνωρίζουν…..για το ποιος επέβαλλες τον Δένδια στο Πεντάγωνο.

  Πάλι καλά που δεν διορίσθηκε στην θέση αυτή ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος ( ΚΙΣΕ ) Βενιαμίν Αλμπάλας.

  Ισως την επόμενη φορά !!

  εφημερ…….”ΕΜΠΡΟΣ”

  8/11/2014

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...