Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ο.Ε.Α. "ΑΤΕΡΜΩΝ ΓΝΩΣΙΣ" .. ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ


«ΕΠΟΜΕΝΩΣ... Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.  
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ (ΚΑΡΔΙΑΣ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ
ΤΕΛΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΟΙΛΙΑΣ (ΚΟΛΠΟ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΟΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ...

... ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΜΕΣΩ ΣΠΕΡΜΟΔΟΣΙΑΣ 'Η ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΙΔΕΩΝ-ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ-ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΙ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ 'Η ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, 
ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙΚΤΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΤΕΧΝΩΝ-ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ:


ΔΙΑΝΟΗΣΙ-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ


ΣΤΗΝ ΦΑΣΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΠΕΡΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ

Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΑΓΗ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ. 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΑΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΗΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΩΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ-ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. 
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΣΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΚΥΟΦΟΡΟΥΝΤΑ-ΤΙΚΤΟΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝ "ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ" ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ

ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ:ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΓΗΪΝΕΣ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΘΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩ. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ, ΥΠΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. 

ΤΑ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΧΛΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ-ΤΕΧΝΕΣ


ΣΤΗΝ ΦΑΣΙ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΠΕΡΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΘΩΡΑΚΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΚΑΡΔΙΑ) ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΩΝ

ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΑΓΗ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ, ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΑΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΞΗ ΤΕΧΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΜΕΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ "ΩΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ", ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ) ΟΤΑΝ ΕΛΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ-ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΛΗΨΙΜΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΜΟΡΦΩΝ-ΗΧΩΝ-ΧΡΩΜΑΤΩΝ-ΛΟΓΟΥ.

ΕΔΩ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΣΙΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ-ΤΙΚΤΟΝΤΕΣ ΤΕΧΝΩΝ (ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ-ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΠΟΙΗΣΕΩΣ Κ.Λ.Π.), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙ ΣΕ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΙΚΤΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ.


ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΙ, ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΙ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.


Ο ΓΡΑΦΩΝ, ΩΣ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, ΕΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΒΟΛΟΥ, ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΑΡΧΑΪΖΟΝΤΑ ΜΥΚΗΝΑΪΚΟ ΡΥΘΜΟ. ΑΠΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ «Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΟΜΗΣΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ». ΜΕΤΑΦΡΑΣΙ:«ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ».ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΣΚΩΝ ΟΠΩΣ Η "ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ" ΕΙΣΑΓΟΥΝΓΥΦΤΟΕΙΔΗ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΑΜΠΑΡ-ΝΕΟΠΟΡΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΑΧΡΩΜΗ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΤΥΠΑ, ΟΠΩΣ Ο... ΡΟΥΒΑΣ, Ο... ΚΑΡΒΕΛΑΣ, Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΖΟΝ ΣΑΘΡΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ.ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΜΕ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο... ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΕΙΔΕΙΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ «ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ» ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ.

Η ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΥΡΙΖΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ '50-'60-'70. ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ", ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ. Η ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΗΣ TV, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΣΧΟΛΙΩΝ, ΩΣ ΒΟΘΡΟΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΠΡΟΫΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΥΠΟΒΑΘΡΟ: ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΑΠΙΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΟΤΙ «Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ (ΤΕΧΝΕΣ) ΛΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ (ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ)» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ «Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ».

ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ-ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑ


ΕΔΩ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΤΟ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (ΚΟΛΠΟΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΚΕΤΟΥ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΔΗ ΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΩΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ (ΚΡΥΟΝΙΚΗ) 'Η ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΛΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΜΟΙΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ (ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ). Ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΝΔΡΑΣ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΗ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΕΜΒΡΥΩΝ" (ΝΑΙ, ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ" ΙΑΤΡΙΚΗΣ).
Η ΠΕΛΑΣΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΗ ΩΣ "ΛΕΣΒΙΑ" 'Η ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΩΣ ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ...

... ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ «ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ» 'Η ΓΥΝΑΙΚΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΗ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΕ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΩΣ-ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΑΦΥΣΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ, ΣΕ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΕΣ»ΑΥΝΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ Κ.Λ.Π. ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΑΒΕΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ-ΔΟΥΛΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ...».


(Ο.Ε.Α. "ΑΤΕΡΜΩΝ ΓΝΩΣΙΣ" ΣΕΛΙΔΕΣ 14-15/9)


 

~ Υπό Σκιάν ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...