Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

15)Αληθής Λόγος Ο.Ε.Α.



Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988-Ηγεσία Ο.Ε.Α.  ΑΘΗΝΩΝ Κανών Λογικής (Ταυτότητος)
Ο κανών-λήμμα -Ταυτότητος - ορίζει -τι ακριβώς είναι- το αναζητούμενο, και στην περίπτωσή μας - τι ακριβώς είναι το ανωτέρω ιστορικό γίγνεσθαι-.
Παρατηρούμε ότι με - διορθώσεις ασήμαντες- πάνω στις χρονολογίες, οι διάρκειες των αυτοκρατοριών που αναφέρθηκαν, δίδονται από τον τύπο μαθηματικής γεωμετρικής προόδου χv =10.v2 θέτοντας όπου -v- την αριθμητική τάξη της αυτοκρατορίας.

Έτσι αν όπου -v- θέσουμε 1,2,3,4,5,6,7,8,9 λαμβάνουμε για το -χv- αντιστοίχως τις εξής τιμές: 10,40,90,160,250,360,490,640,810, έτη.
Για την τιμή -v- ίσον με 10 λαμβάνουμε τιμή ίση με 1.000 που καθώς θα δούμε έχει απόλυτη σχέση με τον εβραϊκό χιλιασμό και με το Χιλιετές Γ' ΡΑΪΧ ...;.
Έτσι οι θεωρητικές χρονικές τιμές του xv που διατηρήθηκαν στον ρου της Πόρνης ιστορίας είναι:

-Ασσυρία: Α' έτη 10 ήτοι από 680 έως 670 π.χ.
-Ασσυρία Β' έτη 40 ήτοι από 670 έως 630 π.χ.
-Βαβυλών: έτη 90 ήτοι από 630 έως 540 π.χ.
-Περσία: έτη 160 ήτοι από 540έως 380 π.χ.
-Ελλάς: έτη 250 ήτοι από 380 έως 130 π.χ.
- Ρώμη: Α' : έτη 360 ήτοι από 130 έως 230 μ.Χ.
- Μεσολαβεί κενό απώλειας ελέγχου =100 ετών, ήτοι από 230-330 μ.Χ.
- Ρώμη: Β' : έτη 490 ήτοι από 330 μ.Χ. έως 820 μ.Χ. που το Βυζάντιο τίθεται αντί Ρώμης Α' .
- Ρώμη: Γ' : έτη 640 ήτοι από 820 μ.Χ. έως 1460 μ.Χ. που υφίσταται χωριστά Δυτική Αυτοκρατορία.
- Μ. Βρεττανία : έτη 490 ήτοι από 1460 μ.Χ. που οι Αγγλοσάξονες εισέβαλαν στην Βρεττανία έως το 1950. Η αναμενόμενη διάρκεια της Βρεττανικής Αυτοκρατορίας ήταν όχι 490 αλλά 810 έτη. Αργότερα θα δούμε το που οφείλεται αυτή η -επιτάχυνση-. Ο αναγνώστης σημειώνει ότι στην περίπτωση της Μ. Βρεττανίας η χρονική διάρκεια είναι ίδια με την διάρκεια της Ρώμης Β' του Βυζαντίου.
Η ερώτηση που προκύπτει είναι: Ποιός η ποιοι είναι εκείνοι που από το 680 π.χ. άνοιξαν ένα τέτοιο τεράστιο γεωπολιτικό σχέδιο που -τρέχει- με βάση έναν μαθηματικό γεωπολιτικό τύπο; Ποιοι είναι εκείνοι που καυχώνται ότι - ο τύπος θα έχει και δέκατη επίλυση μέσω της Χιλιετούς βασιλείας του ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ;
Η απάντηση μπορεί να δοθεί ακαριαία: Ποτέ, κανένας λαός, κανένας αρχομανής κλάδος παρανοϊκών ηγεμόνων, καμία δυναστεία κανενός έθνους, ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, δεν θα διέθετε τέτοια συνωμοτική νοημοσύνη, τέτοια επιμονή, τέτοια ΛΥΣΣΑ για διεθνή εξουσία, τόση ενέργεια, τόσο χρόνο, τόση απώτερη σκοπιμότητα για κέρδη που ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ και ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ για παραλαβή μετά από 2.680 χρόνια, αρχίζοντας από το 680 π.χ.
Είναι τρελό, είναι ασύλληπτο ένα τέτοιο σχέδιο από τους οποιουσδήποτε ξεβράκωτους πολιτισμικά, ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ- ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ - ΑΡΑΒΕΣ και τις ορδές τους που προήλθαν από τον [Σήμ]
Είναι τρελό και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ότι τα Εβραιομογγολικά υπολείμματα της βυθισμένης Ατλαντίδος, εξαθλιωμένα από την διεθνή τους περιπλάνηση νομάδων βαρβάρων, μπόρεσαν να ξεπεράσουν σε νοημοσύνη τους θεϊκούς πολιτισμούς της : Ασσυρίας, Βαβυλώνας, Περσίας, Ελλάδας, Ρώμης και Ευρώπης, και να τους υπονομεύουν, να τους διαλύουν, να κλέβουν τον πολιτισμό τους, να τους στρέφουν εναντίον αλλήλων με αδελφοκτόνους πολέμους, και να τους απειλούν σήμερα με ολοκληρωτική γενοκτονία κρατώντας τον έλεγχο των ΗΠΑ και ΡΩΣΙΑΣ.
Είναι τρελό και ακατανόητο, αν αναζητήσουμε τη λύση στην εφευρετικότητα των γήινων Εβραιομογγόλοαράβων καφροϊδών εγκεφάλων.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ αν αναζητήσουμε τη λύση στην εφευρετικότητα Μη Γήινων Εγκεφάλων, που χρησιμοποιούν τους αθλίας νοημοσύνης Εβραιομογγόλους σαν ρομπότ ή σαν τέρατα Ζόμπι που εκτελούν τυφλά τηλεπαθητικές εντολές των ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.
Αόρατων; Πόσο αόρατων ή πόσο ορατών; Αναγκάζουμε τον αναγνώστη να θυμηθεί ότι όχι χωρίς λόγο οι ΣΗΜΑΙΕΣ των ΑΡΑΒΩΝ, της ΤΟΥΡΚΙΑΣ και της πρώην Μογγολίας έχουν σαν έμβλημα τους την ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ.
-Όχι χωρίς λόγο οι ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ προσεύχονται στη Σελήνη και πιστεύουν ότι ο θεός Αλλάχ κυβερνάει τον κόσμο από την Σελήνη.
-Όχι χωρίς λόγο η Εβραϊκή Καμπαλά περιέχει [ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ] που απαιτούν το -φως- και την παρουσία της Σελήνης.
-Όχι χωρίς λόγο οι ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ διατάσσονται να εορτάζουν την εαρινή και Φθινοπωρινή Ισημερία στις αμέσως ακολουθούσες Πανσελήνους.
-Όχι χωρίς λόγο το ΠΑΣΧΑ των ΕΒΡΑΙΩΝ εορτάζεται την πρώτη Πανσέληνο μετά την Εαρινή Ισημερία.
-Στην βίβλο ο εβραίος Μάγος Αρχιερέας της Καβαλά Αβραάμ -εξέρχεται- από την πόλη ΟΥΡ, την ιερή πόλη των Χαλδαίων αφιερωμένη στο θεό ΣΙΝ ή ΣΙΜ, [θεό των θεών] και -κυβερνήτη της ΣΕΛΗΝΗΣ- και κυβερνήτη των τεσσάρων μερών του κόσμου-η- κυβερνήτη των τεσσάρων κατευθύνσεων [ ΓΧΒΧ] κοινώς ΓιαΧωΒεΧαϊ, ή Ιεχωβά.
- Ο αλητήριος Εβραιομογγόλος ΑΒΡΑΑΜ -εξήλθε- για να αρχίσει τη δράση του, έχοντας ένα υπερόπλο στα χέρια του, την τέχνη Επικοινωνίας με την ΣΕΛΗΝΗ που περιέχουν οι ειδικοί συνδυασμοί φωνητικών συχνοτήτων της Καβαλά.
- -Από εκεί και πέρα δεν χρειαζόταν ευφυΐα .
- Αναλαμβάνουν οι παρανοϊκοί κύριοι της Σελήνης να κινούν τους -Τηλεκατευθυνόμενους- Αβραάμ.
Οι Εβραίοι ραββίνοι τοποθετούν την δράση του ΑΡΧΙΚΑΒΑΛΙΣΤΗ ΑΒΡΑΑΜ στο 1943 π.χ. .
Αυτή είναι ακριβώς η συμμετρική χρονολογία με το 1945 μ.Χ. όπου θεωρητικά με την εβραϊκή παγκόσμια διοίκηση των ΗΠΑ και Ρωσίας αρχίζει η ΧΙΛΙΕΤΗΣ - Βασιλεία του Χριστού - , την οποία έχασε το εκκολαπτόμενο ΧΙΛΙΕΤΕΣ Γ' ΡΑΪΧ του -αντίχριστου- Ναζισμού , Βουδιστικής και Μογγολοθιβετιανής εμπνεύσεως .
Διερωτάται ο αναγνώστης -γιατί τόσο βάρος στον ρόλο του [Αβραάμ], ένα νεκρό πρόσωπο της Ιστορίας.
Διότι η έξοδος των εβραιομογγολικών ορδών του Αβραάμ από την Σημιτική Ατλάντεια σφηκοφωλιά της ΟΥΡ, με τελικό προορισμό την Αίγυπτο, και τελικό σκοπό την διάλυση της Αιγύπτου ως ελληνικής επαρχίας υπόλόγου στους Δελφούς, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μετά τον αδελφοκτόνο πόλεμο της Δυτικής Ελλάδας Δελφών και της Ανατολικής Ελλάδας Τρωάδος- Σάρδεων.
Ο πόλεμος προκλήθηκε από προσυνεννοημένες ενέργειες των ιερατείων Μυκηνών και Τροίας, που καθόριζαν του -οιωνούς των θεών-.
Δεν θα επεκταθούμε τώρα σ' αυτό το ζήτημα. Απαιτούμε όμως από τον αναγνώστη να θυμηθεί ότι αφ' ενός οι Τρώες Έλληνες εγκατέλειψαν την λατρεία του Διός προς χάριν του Ποσειδώνα θεού της Ατλαντίδος, αφ' ετέρου οι Έλληνες Μυκηνών εγκατέλειψαν την λατρεία της Ήρας προς χάριν της ΣΕΛΕΝΗΣ ή ΣΕΛΗΝΗΣ.
Ποιο είναι το ιερατείο που μεθόδευσε αυτή την μεταστροφή;
Ποιο είναι το ιερατείο που προκάλεσε την σφαγή αδελφών Ελλήνων με αιτιολογία την απαγωγή της Σεληνιακής ιέρειας ΣΕΛΕΝΗΣ ή ΕΛΕΝΗΣ από τον Ποσειδώνιο Πάρι;
Το Πρόβλημα λύνεται μόνον με το εξής στοιχείο: Τα Εβραιομογγολικά υπολείμματα της Ατλαντίδος λατρεύουν τον ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΘΕΟ ΣΙΝ, ενώ οι -προγονοί τους - τους καταποντισμένοι Άτλαντες λάτρευαν - το ελληνικό δωδεκάθεο- και κυρίως τον Ποσειδώνα.
Οι Άτλαντες οπαδοί του ΣΙΝ επιζούν ενώ οι Άτλαντες οπαδοί του Δία και του Ποσειδώνα βυθίζονται μαζί με την Ατλαντίδα .
Ήδη διαφαίνεται η ΦΟΒΕΡΗ Αλήθεια που επίμονα επί αιώνες κρατήθηκε καλυμμένη από τις ΕΒΡΑΪΚΕΣ- ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ- ...;..
Διότι εκεί καυχάται ο παρανοϊκός ΣΙΝ η Ιεχωβά ότι είναι θεός -ζηλότυπος και απαιτών απικλειστικήν αφοσίωσιν- ...;..
Όταν δεν του δίνεται αυτή η αφοσίωση θεωρεί δικαίωμα του τον ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ και την ΒΥΘΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ.
Δύσκολα μπορεί μία στοιχειώδης νοημοσύνη να δεχθεί ότι ο Συμπαντικός θεός των θεών ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ από τόση ΛΥΣΣΑ , για αναγνώριση από τα ασήμαντα ανθρώπινα όντα.
Είναι αδύνατον να νοηθεί ότι ο Άπειρος Συμπαντικός Οργανισμός του Τελικού Ενός Θεού, κατέβηκε στο ΑΘΛΙΟ επίπεδο να Ασχοληθεί με τα ΜΙΚΡΟΒΙΑ _ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που περιέχει στο Σώμα του, και ότι τους ζήτησε [ Αποκλειστική Αφοσίωση] .
Αυτή η (θεολογική παραδοξολογία) του (ζηλότυπου θεού) που σκοτώνει τα απειροελάχιστα άτομα - μικρόβια της Ύλης του διότι δεν του παρέχουν -αποκλειστική αφοσίωση, είναι η Επαρκούσα και Αποχρώσα αιτία που καθιστά όλο το ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ οικοδόμημα έναν απέραντο κοπρώνα ψεύδους, εγκληματικής υστερίας, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΜΑΝΙΑΣ, μανίας αυτοκαταστροφικής, και άκρως ΑΝΙΑΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ.
Ιδιότητες που αντανακλώνται απόλυτα πάνω στο Ραββινικό ιερατείο των ΛΕΥΙ, και στις υπόλοιπες 11 ΕΒΡΑΪΚΕΣ φυλές.
Ιδιότητες που αντανακλώνται απόλυτα στο ΚΟΡΑΝΙΟ των ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΣΗΜΙΤΩΝ και των Βουδισμό των Εβραιομογγόλων ΧΑΝ η ΧΑΝΑΑΝ .
Παντού στα ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ- διαταγές (Πιστών) Να Σφάξουν Τους Άπιστους.
Παντού έγκλημα, υστερία και σχιζοφρένεια.
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ του ΑΡΑΒΑ , του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ, του ΙΟΥΔΑΙΟΥ και του ΜΟΓΓΟΛΟΥ πιστού.
Τέτοια εγκληματική παράφρων φυσιογνωμία θα μπορούσε να είναι μόνον ένας -ΘΕΟΣ- τελευταίας κατηγορίας στο πάνθεο των ΘΕΩΝ, που είδε στο πρόσωπο του τον Σουλτάνο, και τους γήινους σαν ευνούχους και δούλους του.
Θα μπορούσε να είναι μόνο ΕΝΑΣ -ΞΕΝΟΣ- διαστημικός γκάνγκστερ που αποφασίζει να διώξει τους -ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ- ενός στίγματος του διαστήματος, και να ΙΔΡΥΣΕΙ ΝΕΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ , επειδή έχασε τα βασίλειο που είχε κάπου αλλού .
Επειδή διώχθηκε από τον -αρχικό του χώρο - και από τους Ανώτερούς του, όταν επιχείρησε να ασκήσει εξουσία με τον ίδιο ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΤΡΟΠΟ που την ασκεί στον πλανήτη ΓΗ.
Είναι έτσι ή μήπως οι συλλογισμοί μας είναι εκτός λογικής;
Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...