Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ... ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ..!!!


Τι είναι δηλαδή σήμερα ο Πάπας; Αρχιδούλος του Θεού ή διευθύνων σύμβουλος μιας ΑΕ., η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή πνευματικού τύπου "υπηρεσιών"; Εκτελεί εντολές Κυρίου ή είναι ο ίδιος αυτεξούσιος κύριος; Πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται την Εκκλησία; Ως επιχείρηση; Θα τη βάλει

σε "πρόγραμμα" sale and lease back, για να εξασφαλίσει την επιβίωσή της; Παρέδωσε το "μαγαζί" του στους τραπεζίτες με τη...ν προϋπόθεση να....τον "κρατήσουν" και τον ίδιο στη θέση του; Η Εκκλησία θα εκχωρήσει τον ποιμαντικό της ρόλο και θα περιοριστεί σε "εξορκισμούς" και "ξεματιάσματα"; Έχει ο Κύριος Του πρόβλημα ρευστότητας;
Όσο τραγικά κι αν φαίνονται αυτά τα οποία λέμε, δεν παύουν να είναι η αλήθεια. Για τους λόγους που εξηγήσαμε, είναι πλέον
φανερό ότι η χριστιανική Εκκλησία ελέγχεται από τους τραπεζίτες. Είναι προφανές ότι έχει "μπλέξει" σε παράνομες τραπεζικές δραστηριότητες και είναι φανερό ότι οι τοκογλύφοι την έχουν "διαβρώσει" εκ των έσω. Είναι σίγουρο ότι έχουν αποκτήσει "λόγο" ακόμα και στη στελέχωσή της ...Στην ανώτατη στελέχωσή της. Θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι ο σημερινός Πάπας εκβιάζεται και ότι μέσω εκβιασμού παραδίδει το σύνολο της Καθολικής Εκκλησίας στα αφεντικά του.

Για ποιον λόγο μπορεί να εκβιάζεται; ...Για πολλά πράγματα. Από πού ν' αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε ...Γιατί είναι πρώην Ναζιστής ...Γιατί είναι βέβαιο ότι την καριέρα του ―σε μια ιταλική Ρώμη, η οποία υπέφερε από τα εγκλήματα των Ναζί― τη χρωστά στα αφεντικά του. Όταν όμως εκβιάζεται η "κεφαλή", ευνόητο είναι ότι εκβιάζεται" και η "βάση". Όταν μπορείς να εκβιάζεις τον Πάπα, μπορείς να εκβιάζεις και όλους όσους ελέγχει ο Πάπας. Είναι δεδομένο δηλαδή ότι ο εκβιαζόμενος ναζιστής Ράτζιγκερ είναι ταυτόχρονα και εκβιαστής. Αυτός, ως παλιός "ιεροεξεταστής" τής Ρώμης, δημιούργησε, εμπλούτισε και διατηρεί υπό την κατοχή του όλους τους "φακέλους" των ανώμαλων ιερέων της Καθολικής Εκκλησίας.


Αυτό είναι βέβαια και το πιο τραγικό στοιχείο της υπόθεσης. Τα καθολικά κράτη τύπου Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας και Ιρλανδίας πεινάνε εξαιτίας του φασισμού και της ανωμαλίας. Πεινάνε, επειδή ένας σκληρός Ναζί εκβιάζει "μαλακούς" ανώμαλους. Τα ευσεβή αυτά κράτη του Καθολικού Δόγματος δεν αντιδράνε στην "επέλαση" των Εβραίων και των Προτεσταντών του Βορρά, γιατί οι θρησκευτικοί τους ηγέτες εκβιάζονται για τις κλοπές τους, τις παιδεραστίες τους και τις κτηνοβασίες τους ...Δεν αντιδράνε, γιατί ο Ναζί ηγέτης τους συνεχίζει τη δουλειά που είχε αναλάβει, όταν υπηρετούσε τον Χίτλερ ...Γιατί ο Ναζί ηγέτης τους έχει "αποφασίσει" να τους παραδώσει σε μια νέα "αρχή" και να τους τοποθετήσει σε μια νέα παγκόσμια "κοινότητα" ... Να τους παραδώσει στα αφεντικά των Ναζί.[http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/12/free-europe.html#]



Ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας Βενέδικτος XVI κάλεσε για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Σε ομιλία του στο Συμβουλίο με τους Ποντίφικες για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου του 2012, ο Πάπας ζήτησε "την οικοδόμηση μιας παγκόσμιας κοινότητας, με αντίστοιχη αρχή," ώστε να εξυπηρετούν το κοινό καλό της ανθρωπότητας.
Ως μέσο για την υπεράσπιση της παγκόσμιας ειρήνης και της δικαιοσύνης, το όραμα του Πάπα για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης δεν αναμένεται να δημιουργήσει μια νέα υπερδύναμη, αλλά ένα νέο κυβερνητικό σώμα που προσφέρει στους ανθρώπους (πολιτικούς) που είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων των κριτηρίων κρίσης και των κατευθυντήριων γραμμών.
Το προτεινόμενο σώμα (παγκόσμια κυβέρνηση) δεν θα είναι μια υπερδύναμη, που συγκεντρώνεται στα χέρια λίγων, και κυριαρχεί σε όλους τους λαούς, εκμεταλλευόμενους τους αδύναμους, αλλά μια «ηθική δύναμη» ή μια ηθική αρχή, με τη "δύναμη της επιρροής, σύμφωνα με τη λογική, δηλαδή, συμμετοχική αρχή, και να περιορίζεται από το νόμο που υπάγεται στη δικαιοδοσία της".
Αυτές οι παρατηρήσεις που έγιναν από τον Πάπα και την Καθολική Εκκλησία δεν είναι έκπληξη αν σκεφτεί κανείς ότι το 2010 η Καθολική Εκκλησία έχει ζητήσει τη δημιουργία μιας νέας Παγκόσμιας Κεντρικής Τράπεζας για τη ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα.
Το Βατικανό ζήτησε "μια υπερεθνική αρχή" που θα επηρεάσει όλο τον κόσμο με «οικουμενική δικαιοδοσία» για να καθοδηγεί και να ελέγχει τις αποφάσεις της παγκόσμιας οικονομικής πολιτικής.
Θέλει να σφυρηλατήσει στενότερους δεσμούς με την Κίνα και τη Ρωσία, και μία αυξανόμενη διείσδυση των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τον έλεγχο του Διαδίκτυου, ήταν οι τελευταίες παρατηρήσεις από την Καθολική Εκκλησία που είναι υπέρ μιας νέας παγκόσμιας τάξης που θα οριστεί σε μια διαδικασία που ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει.
http://hellasxg.blogspot.com/2012/12/xvi.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...