Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Αυτά ΔΕΝ είναι οργονίτες !


Αναρτήθηκε από   

κΌχι αυτά τα κατασκευάσματα που βλέπουμε στις εικόνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ. Όταν κάποιος  παίρνει κρυστάλλους και τους καλύπτει με πολυεστέρα,σαν αποτέλεσμα δεν έχει οργονίτη αλλά κρυστάλλους ανακατεμένους με πολυεστέρα και μόνο.  Τώρα, γιατί, θα μου πείτε τα αποκαλούν οργονίτες και όχι κάπως διαφορετικά; Είναι απλό, γιατί δεν ξέρουν πως να τα ονομάσουν, ούτε ξέρουν τι φτιάχνουν, αφού δεν τα φτιάχνουν συνειδητά αλλά …οι καταλήψεις τους έχουν τον έλεγχο !!! Τι να κάνουμε, πως να προστατευθούμε από τους τσαρλατάνους που κατακλύζουν το σύμπαν; Μα με τους γνωστούς και δοκιμασμένους τρόπους. Όπως οι τσαρλατάνοι κάνουν σωστά την δουλειά τους καταστρέφοντας κάθε τι καλό και διαιωνίζοντας τηνβλακεία τους, έτσι και οι καλοί άνθρωποι έχουν τρόπους να προστατευθούν από την βλακεία.
Κάνοντας μια βόλτα στους αυτοαποκαλούμενους “κατασκευαστές οργονιτών” ντόπιους και ξένους διαπιστώνει κανείς ένα αλαλούμ. Βλέπει κατασκευές που είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από οργονίτες, που να δικαιολογούν το όνομα τους. Κάποιες κατασκευές είναι όντως όμορφες, αλλά απέχουν παρασάγγας από την έννοια του οργονίτη. Αυτό το αλαλούμ είναι σκόπιμο, είναι κλασική τεχνική αποπροσανατολισμού και καταστροφής ενός προϊόντος, μιας ιδέας ή η καταστροφή οποιουδήποτε είναι μη αρεστό, δηλαδή η σκόπιμη και δόλια καταστροφή οτιδήποτε κάνει καλό σε καλούς ανθρώπους.
Επειδή δεν είναι εύκολο, αυτοί (όποιοι) να εξαφανίζουν όλα όσα τους ενοχλούν, είναι φυσικό να υπάρχουν και διαρροές, ειδικά όταν υπάρχει το Ανθρώπινο Πνεύμα εν δράσει που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το ελέγξουν ή χειραγωγήσουν, τότε ενεργοποιούν την προπαγάνδα και τα εργαλεία της. Γνωρίζουν πολύ καλά τι να κάνουν άλλωστε εκατομμύρια χρόνια τώρα τα ίδια κάνουν.
Κάτι πολύ χαρακτηριστικό, που θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες είναι ότι οι κρύσταλλοι είναι ΟΡΑΤΟΙ, κάτι που όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, Απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου. Ο λόγος είναι ότι μπορούν να προγραμματιστούν αρνητικά ή θετικά (άσχετο) από κάποιους κακόβουλους είτε κατά την κατασκευή είτε αργότερα από κάποιον άλλον. Φυσικά αυτό συμβαίνει και με τους σκέτους κρυστάλλους η τα κοσμήματα με κρυστάλλους, για αυτό προσέχετε από ποιόν τους αγοράζετε. Εάν ήδη έχετε ένα σωστό  οργονίτη βάλτε τους δίπλα καθώς και τα κοσμήματα σας, όταν δεν τους χρησιμοποιείτε, καθαρίζουν πολύ γρήγορα από τις αρνητικές ενέργειες που απορροφούν έστω και από μια απλή βόλτα στην οδό Ερμού για ψώνια.
Η χρήση πολλών ειδών κρυστάλλων, αντί αυστηρά και ΜΟΝΟ του καθαρού ακατέργαστου χαλαζία (clear quartz), είναι από ύποπτη άγνοια έως σκόπιμη ηλιθιότητα.
Μπερδεύουν τις μεταφυσικές ιδιότητες των κρυστάλλων όταν δεν βρίσκονται μέσα στο κράμα ενός οργονίτη, με αυτές που αποκτούν όταν τοποθετηθούν μέσα! Άλλες ιδιότητες έχει ο κρύσταλλος έξω από το κράμα και εντελώς άλλες μέσα σε αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις δε, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Μπορεί κάποιος να βάλει ένα κρύσταλλο που γνωρίζει πως είναι για υγεία και μέσα στο κράμα να μετατραπεί στο ακριβώς αντίθετο του. Έτσι φτιάχνει και διαθέτει μια “ωρολογιακή βόμβα” που αυθαίρετα ονομάζει οργονίτη, αντί για κάτι καλό που είχε στον νου του εξ αρχής, αν υποθέσουμε πως δρα επί καλό από την αρχή.
Ο κρύσταλλος στον οργονίτη είναι αυστηρά και ΜΟΝΟ καθαρός ακατέργαστος χαλαζίας (clear quartz), Μ Ο Ν Ο και Π Ο Τ Ε να μην είναι ορατός. Αυτό δεν σηκώνει συζήτηση, ούτε εξαιρέσεις. Έχω θάψει εκατοντάδες οργονίτες, σε αποτυχημένες κατασκευές, με πολύτιμα υλικά, γιατί φαίνονταν οι κρύσταλλοι.
Πέρα από τους εκτεθειμένους κρυστάλλους πλήρως η μερικώς βλέπει κανείς και πολλά άλλα: Φίδια, κρυστάλλους κατεργασμένους και ομοιόμορφους που αγοράζονται σε τυποποιημένα νάιλον φακελάκια. Το απίστευτα αρνητικό flower of life για όσους μπορούν να το αντιληφθούν. Ακόμη και υδρύαλο αντί για πολυεστέρα η εποξική ρητίνη και χειρότερα γύψο! Σιδερένια ελατήρια αντί για σπείρες χαλκού. Μακρόστενα ρινίσματα σαν ελατήρια που προκαλούν ανώμαλη ροή. Διάσπαρτες μεταλλικές μπίλιες, ενώ σε οργονίτες πρέπει να είναι μικρές και όχι ομοιόμορφες για να τηρείται η χαοτική διάταξη. Νομίσματα, (αν είναι δυνατόν!!!) φυσικά γεμάτα από αρνητική ενέργεια και ακατάλληλα (αρνητικά – )κράματα. Απίθανα γεωμετρικά σχήματα που εμποδίζουν κάθε θετική ροή, η οποία όπως έχουμε γράψει δεν συμπαθεί τις γωνίες.
Διάφορες «μαγικές» επιγραφές, διάφορα αστεία μαντζούνια μέσα στην κατασκευή, μενταγιόν της Μαρίας Μαγδαληνής, και τυραννόσαυρος Ρεξ (!), μοντέλο κεραυνός του Δια, και το πλοκάμι του αζώρ (η βλακεία είναι αήττητη και παντοδύναμη) μαγικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα και το γνωστό λουρί της μάνας. Πόση σύγχυση υπάρχει μέσα στο νου τους; Δεν είναι δύσκολο να απαντήσουμε, φαίνεται στις κατασκευές τους.
y
Αγοράστε οργονίτες και τι να προσέχετε.
ΑΠΛΟΣ είναι η μαγική λέξη, ο κάθε είδους οργονίτης επιβάλλεται, να έχει απλή κατασκευή και σε σχήμα και σε υλικά. Περίεργα και περίτεχνα σχήματα πρέπει να αποφεύγονται. Επίσης ΔΕΝ αγοράζετε ποτέ, αν έχουν κρυστάλλους ΕΞΩ από το matrix ρητίνης ρινισμάτων. Επαναλαμβάνω Π Ο Τ Ε . Οι κρύσταλλοι φορτίζονται με πληροφορίες είτε θετικές, είτε αρνητικές. Υπάρχουν κακόβουλοι, που αυτό ακριβώς κάνουν. Φορτίζουν τους κρυστάλλους, με αρνητικές πληροφορίες, για να ικανοποιήσουν το ασήμαντο εγώ τους και να ταΐσουν και ικανοποιήσουν τις λογής λογής καταλήψεις τους.
Επίσης προσοχή σε κάτι άλλο, μπορεί να δείτε σωστά κατασκευασμένους οργονίτες και να παραγγείλετε, όταν όμως τους παραλάβετε, και δείτε ότι έχουν απ έξω τους κρυστάλλους, τότε καταλαβαίνετε πως είναι δόλια προγραμματισμένοι, ποιος ξέρει για ποιόν λόγο. Αν δεν μπορείτε να τους επιστρέψετε, άμεσα και χωρίς καθυστέρηση, γιατί συνήθως δεν τους παίρνουν πίσω, απλώς θάψτε τους στην γη και αυτή θα τους καθαρίσει και αδρανοποιήσει, μπλοκάροντας τον όποιον αρνητικό προγραμματισμό.
Επίσης μην αγοράσετε, εάν σας ζητούν ημερομηνία γεννήσεως και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. Μην δίνετε τέτοια προσωπικά στοιχεία, θα συμπλήρωνα, μην τα αναγράφετε στο διαδίκτυο γιατί είστε ενεργειακά εκτεθειμένοι.
‘Απλοϊκός οδηγός’ αγοράς Οργονίτη …
clip_image001 Αγοράστε από Νόμιμες εταιρίες που δεν ασχολούνται με παραεμπόριο, Χωρίς γωνιώδη, πολύπλοκα σχήματα. Εκτός της πυραμίδας στις αναλογίες του Χέοπος και ΜΟΝΟ.
clip_image001[1] Με τους κρυστάλλους ΜΕΣΑ στο matrix του οργονίτη.
clip_image001[2] Η Τιμή να είναι ανάλογη της καθαρότητας των υλικών, συναρτήσει του χρόνου παρασκευής.
clip_image001[3] Αυτό που παραλαμβάνετε να είναι το ίδιο με αυτό που έχετε παραγγείλει. Επειδή είναι χειροποίητες κατασκευές, διαφέρουν ελάχιστα το ένα από το άλλο, αλλά ποτέ στα βασικά.
clip_image001[4] Αν δεν σας έχουν ζητήσει προσωπικά δεδομένα, ώρα και μέρα γεννήσεως ή άλλα αντίστοιχα. Ποτέ μην τα δίνετε.
clip_image001[5] Χρησιμοποιήστε για να αγοράσετε οργονίτες το ένστικτο, την θέληση, την πρόθεση και όχι την λογική, Η λογική πρέπει να συμφωνεί με το ένστικτο και όχι το αντίθετο. Οι οργονίτες ανήκουν στο πεδίο του αιθερικού, άρα στο πεδίο του ένστικτου, η λογική έπεται.
clip_image001[14] Τους οργονίτες ποτέ μην τους ακουμπάτε σε μέταλλο, αλλά πάντα, πάνω σε ξύλο κατά προτίμηση, πλαστικό, μάρμαρο η πέτρα.
Το σχήμα επίσης στις μεγάλες κατασκευές πρέπει να είναι Ημισφαιρικό ή σε σχήμα ανεστραμμένης Κούπας, ή Κωνικό, ή Πυραμίδα ΜΟΝΟ με τις αναλογίες αυτής του Χέοπος. Υπάρχει λόγος για αυτό: η οργόνη κινείται αργά και δεν συμπαθεί τις Γωνίες, εξαίρεση όπως ανέφερα η πυραμίδα ΜΟΝΟ με αναλογίες του Χέοπος. Υπάρχει λόγος που απαγορεύονται οι γωνίες στους οργονίτες. Δείτε σχετικά με τον Lovecraft και το ‘γωνιώδες βλάσφημο χάος’, ψάξτε το θέμα πριν αγοράσετε ή χρησιμοποιήσετε προϊόν με γωνίες. Εξαιρούνται οι διακοσμητικοί που είναι …για διακόσμηση.
Με οδηγό το ένστικτο, όχι την λογική. Δεν κάνει ποτέ λάθος
Στο θέμα ‘αγορά οργονίτης’, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και συμπληρωματικά,τα μάτια σας. Τι νοιώθετε όταν βλέπετε αυτόν που σας πουλά οργονίτη; Ρωτήστε τον λεπτομέρειες, ξέρει τι πουλάει; Ενημερωθείτε πρώτα για το τι είναι αυτό που θέλετε να πάρετε και μετά ρωτήστε αυτόν που το πουλάει. Τον ίδιο τον κατασκευαστή και όχι τα κείμενα από κάποιο blog που συνήθως έχει αντιγράψει. Είναι ο ίδιος υγιής, δυνατός;
Το έχω κάνει πολλές φορές, να ρωτάω λεπτομέρειες στο θέμα και οι απαντήσεις είναι…. ‘τι βλέπουν τα αυτάκια μου και τι ακούν τα μάτια κου!!!’ . Το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό, ιλαροτραγωδία, όπως όλα σχεδόν στην χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Διάφοροι τύποι και τύπισσες με κύρια ασχολία το Ρέικι, τα μαγικά λαδάκια, τα λιβάνια και τις Κρύσταλλο – θεραπείες άρχισαν να κατασκευάζουν και να πουλούν οργονίτες, γιατί το βρήκαν σαν εύκολο τρόπο να τα κονομήσουν.
ΞΑΝΆ-σημειώνω εδώ, πως για να γίνουν σωστές κατασκευές οργονιτών, χρειάζονται κάμποσες χιλιάδες ευρώ για αγορά υλικών από όλο τον κόσμο, και πολλές αποτυχίες μέχρι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Κανένας τσαρλατάνος σε καμία εποχή σε κανένα αντικείμενο, δεν μπορεί να διαθέσει χρήμα, χρόνο και κόπο, γιατί σκοπός τους είναι μονάχα το εύκολο ά-κόπο και άμεσο χρήμα.
Αντί να αρχίσουν, να φτιάχνουν απλούς μικρούς, φτηνούς και να τους κάνουν ‘δωράκια’ στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ώστε να μειωθεί η αρνητική συνιστώσα της ηλεκτρονικής κουβέρτας που δημιουργούν για να ακυρώνεται το ψέκασμα, έκαναν το αντίθετο.
Έφτιαξαν μεγάλες κατασκευές, χωρίς να ακολουθούν τους κανόνες, με αποτέλεσμα να μην φτιάχνουν οργονίτες. Μερικοί μάλιστα χρησιμοποίησαν τις εικόνες από το άρθρο μου “Μαγικοί Οργονίτες” στοwww.miastala.com για να «εμπνευσθούν» και κατέληξαν σε αστεία, μα και επικίνδυνα αποτελέσματα.
Για να φτιάξει κανείς λειτουργικούς οργονίτες ακολουθεί απλές αρχές, χρησιμοποιεί άριστης ποιότητος υλικά και απαιτείται πρακτική πείρα από 2-3 χρόνια και φυσικά πολλά αποτυχημένα πειράματα. Τους έδωσα τις γνώσεις φιλτραρισμένες από την πείρα μου και τις αποτυχίες μου, για να μην πέσουν στην παραπληροφόρηση που υπάρχει στο Ιντερνέτ, αλλά φυσικά τα έκαναν όλα αχταρμά. Φυσικό είναι, αφού η σύγχυση είναι η κατάσταση που ζουν.
Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι οι ενέργειες του ίδιου του κατασκευαστή, πρέπει να είναι καθαρές και να μην ασχολείται με channeling, Ρέικι, ‘μαγικά αντικείμενα’ και λοιπά, διότι τότε “χρωματίζεται” αρνητικά η κατασκευή ! Άλλωστε είναι άμεσα αντιληπτό γιατί έχει χαμηλή απόδοση. Ο λόγος είναι απλός, οι κρύσταλλοι, που μπορούν να προγραμματιστούν ! Αυτό δεν θα κουραστώ να το λέω, γιατί έχω δει τα τραγικά και άσχημα, αποτελέσματα ανάλογων κατασκευών. Εάν όμως οι κρύσταλλοι, είναι μέσα στο matrix των ρινισμάτων και της ρητίνης, όσο και να τους προγραμματίσουν, το πολύ πολύ να μην λειτουργεί καλά ο οργονίτης.
Αυτά τα ολίγα σχετικά με τους οργονίτες και καλές κατασκευές ή αγορές.
Κάνε κλικ πάνω στην εικόνα να την δεις μεγάλη και να καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε πως αυτές οι κατασκευές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ.
a
cd
ef
gh
κk
ij
lm
n
rs
tu
v
y
ααβ
βγ
δζ
ε
ι
ν
ωo
Όχι δεν είναι λάθος ο τίτλος, και σημαίνει -οργονίτες από σκόρδο-, ετυμολογικά σημαίνει -δουλειά δεν είχε ο Μ. Κθούλου, έπαιζε με τα σκόρδα-. Σε αποκλειστική παρουσίαση, με όλα τα © κρατημένα σε παγκόσμια κλίμακα, οι αρθρογράφοι-ερευνητές, του miastala, ανακάλυψαν για εσάς και σας παρουσιάζουν τα νεώτερα ΝΕΑ, σχετικά με τις ΝΕΕΣ άκρως επιστημονικές κατασκευές οργονιτών. Περιέχουν, κρυστάλλους βιοδυναμικούς και εμποτισμένους σε ενέργεια από το Ενεργό Κενό. ΟΥΑΟΥΟ Γελαστούλης είναι έκπληκτος… Ετοιμαστείτε για μοναδικές στο είδος τους αποκαλύψεις. Το μόνο που μπορώ να πω εκστασιασμένος και παραζαλισμένος
 από την τόση σκορδοργονίαση είναι «… βρε τι κάνει ο ΖΟΥ-ΖΟΥ!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...