Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Καταστράφηκαν ο Μινωικός και ο Μυκηναικός πολιτισμός…. και το 1200 π.α.χ.χ. κατέβηκαν οι Έλληνες….!!!!!!! Τί να σχολιάσεις εδώ;;;!!!!! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ….. ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Το βιντεάκι είναι από την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, στις 11 το πρωΐ της Παρασκευής 27 Γενάρη 2012 στον «Σκάϊ» . Φιλοξενούμενος ο πάμπλουτος Διευθυντής Ειδήσεων του «Στάρ», Σταμάτης Μαλέλης, πρώην Τροτσκιστής και νύν στέλεχος του Χριστιανο-Αριστερού Κόμματος «Δημοκρατική Αριστερά» του Φώτη Κουβέλη.

περιμέντε και θα έρθει η ώρα σας και εσάς..
Ο αμειβόμενος με 45.000 ευρώ μηνιαίως από τους Βαρδινογιάννηδες, Σταμάτης Μαλέλης, δηλώνει (0:21 και 0:44 του βίντεο) πως οι Έλληνες ήλθαν στην Ελλάδα γύρω στο 1200 πρό Ραββίνου Χριστού, πολύ μετά την έκρηξη του Ηφαιστείου της Θήρας!..
Ματαίως οι αρχαίοι συγγραφείς Θουκυδίδης, Ισοκράτης κλπ. μάς βεβαιώνουν πως οι Αθηναίοι είναι γηγενείς και κατοικούσαν εξ-απο-ανέκαθεν στα εδάφη της Αττικής. Ο τροτσκιστής Μαλέλης ξέρει καλύτερα τα πράγματα, διότι προφανώς ήρθε ο Γιαχβέ – Χριστός στον ύπνο του και του τα αποκάλυψε: Οι Έλληνες είναι Λαθρομετανάστες σε αυτόν τον Τόπο: Εκμεταλλεύτηκαν το γενικό Χάος που δημιουργήθηκε μετά την έκρηξι του Ηφαιστείου της Θήρας και μπούκαραν στην Χώρα από τον Βορρά, 12 αιώνες πρίν γεννηθή ο Χριστούλης για να μάς σώση…
Προσέξτε κι αυτό που λέει ο Μαλέλης για τον Μινωϊκό και Μυκηναϊκό Πολιτισμό που κατεστράφησαν από την έκρηξι του Ηφαιστείου της Θήρας:
Προφανώς, οι Μινωΐτες και οι Μυκηναίοι ΔΕΝ ήσαν Έλληνες, κατά τον σύντοφο Μαλέλη.
Μάλλον Φοίνικες ήσαν, δηλαδή ξαδελφάκια των συμπατριωτών του Εβραίου Ραββίνου Τζέζους Μπέν Γιοζέφ..

hellasxg.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...