Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

KOMHTHΣ ELENIN : Τι μας κρύβουν;


http://elenin.org/
δείτε στο δευτερο μαυρο πινακάκι μέσα στο χρόνο τις συνόδους με άλλους πλανήτες, τη σχέση του με τον άλλο κομήτη HONDA και υπολογιστε απο μονοι σας ποτε πλησιάζει τη ΓΗ. Ελεγχξτε τις συνόδους τοτε που εγιναν οι σεισμοί στη Χιλή και στην Ιαπωνία και δειτε ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 24-29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 θα κανει σημαντική εμφάνιση. Στην τροχιά της γής μπήκε τις 4 Αυγούστου 2011 (γενεθλια Obama). Το περιήλιο του κομήτη θα γίνει ακριβώς τις 11 Σεπτεμβρίου 2011 και θα ειναι σε σύνοδο (περα απο τις πολλες που μπορουμε να δουμε) τις 11-11-11 !!!. Δείτε τη σχέση του με το αστέρι της Βηθλεέμ (έρευνα 

στο διαδύκτιο για το 2-3 π.Χ.) και τη σχέση με τον ερχομό του μεσσία (ΟΧΙΟ Ιησού Χριστού ΟΜΩΣ !!!). Η ΝΑΣΑ το απέκρυψε και αυτό με πάρα πολλές αποδείξεις !!!. Αναζητήστε στοιχεια στο youtube και στο google !!!.
υπάρχει ένα σενάριο για την έναρξη του Γ.Π.Π. που ΙΣΩΣ να συνδυαστει και με την άφιξη του
κομήτη το Σεπτέμβριο, το τριήμερο σκοτάδι των παπικών προφητειών περί ΠΤΩΣΗΣ του ΠΑΠΑ και έξοδο του απο το Βατικανό και τον ΒΡΟΝΤΟ ή μεγάλο σεισμό ή ΝΕΦΟΣ πρίν τον Γ.Π.Π. που θ΄ακολουθήσει ή ακόμη και την ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.


Οπωσδήποτε δείτε το συσχετισμό του ELENIN με την ταινία DEEP IMPACT σε βιντεάκι και δειτε τις διαολικές συμπτώσεις !!!!!!!!!.




Πατήστε τον κωδικό του κομήτη : 11133 site:Nasa.gov στο google και θα σας βγαλει στο : 11133.kml - NASA, πατήστε το και κατευθειαν αν εχετε google earth θα σας βγάλει την ΠΙΘΑΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Θα παθετε πλάκα !!!!


ενδεικτικά δείτε και το εξής στο google:


Comet ELENIN Project Camelot - Richard C. Hoagland MUST SEE!! 
Elenin Warning September 2011 (Part 1 of 2).flv 
Elenin Warning September 2011 (Part 2 of 2).flv 
URGENT! 3 DAYS OF DARKNESS - ELENIN ECLIPSES SUN 
comet elenin update 2011 
The Star of Bethlehem and Comet Elenin. 
Elenin to collide with Asteroid Sep 13th sending Debris towards Earth = Devilenn 
ATTENTION THREE COMETS AND FOUR ASTEROIDS ALL THEIR ORBITS IN VID ALL DUE SOON 
!!! ALERT !!! ELENIN - Red Dragon from Apocalypse ! 


δειτε το χρονικο με σχόλια (σε κόκκινο) και εντοπίστε την ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου 2011 και ΜΕΤΑ (τότε που θα ξεκινήσουν η ερευνες στην ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ και δεν θα θελουν οι Τουρκοι !!!!)

τυχαίο που στο ELEnin εμπεριέχεται το αρχικό ΕLE = Extinction Level Alert ?????

τυχαίο που υπάρχει και σε παιχνίδι με τον κωδικό OTTO MATIC ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...