Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΥΤΟΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΑΜΕ!!! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!!  ..Γίναμε Έθνος... γέρων!!!  ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Σόνια Μαυρίδου

facebook: Σόνια Μαυρίδου

Τα ’χω πει και άλλες πολλές φορές και από ’δω πέρα μέσα και από αλλού!!! Πως δλδ. το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αυτή την στιγμή που ζούμε της Πατρίδας ΜΑΣ είναι η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!


 Που οι Ελληνίδες δλδ. ΔΕΝ κάνουνε ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ παιδιά!!! Και όταν λέω παιδιά φυσικά, εννοώ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, 100% δικά ΜΑΣ και όχι τίποτα «μειγαδάκια» με κανέναν λαθρομετανάστη και γενικά ξένο...
        Τι βλέπουμε λοιπόν τώρα μ’ αυτήν την κρίση; Πως ΕΠΙΤΗΔΕΣ μας την κοπανήσανε στα κεφάλια μας και την βάλανε στις ζωές μας, για να μας καταντήσουνε μίζερους ζητιάνους και έτσι, ειδικά εμείς οι ΝΕΕΣ-ΝΕΟΙ να ΜΗΝ μπορούμε να κάνουμε ποτέ των ποτών Οικογένεια!!! Γιατί θα δώσω τώρα το παρακάτω απλούστατο παραδειγματάκι. Έστω, λέω εγώ, πως μία κοπελιά που τελειώνει το σχολείο. Έστω πως ΔΕΝ πάει να σπουδάσει τίποτα! Φυσικό είναι να μην βρει ποτέ της δουλειά... Ή άμα ποτέ βρει, αυτό θα ’ναι τίποτα δουλειά του «κώλου» (που λέμε), με «τρεις κι εξήντα» κι έτσι... Άρα, βγάζω εγώ το συμπερασματάκι, με ΟΛΑ αυτά τα σούπερ-έξοδα και τα έξτρα-έξοδα που μας δημιουργούνε οι μασόνοι (φόρους επί φόρων κτλ. κτλ.) αυτή η κοπέλα ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσει να φύγει από το πατρικό της σπίτι!!!
        Κι άμα πάρεις και υπόψη την ανεργία στους Νέους Έλληνες, που αγγίζει το... 70% (!!!), τότε μπορείς να καταλάβεις πως εδώ πέρα μιλάμε για ΜΑΚΕΛΕΙΟ, για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Νέων Ελλήνων και Ελληνίδων, ειδικά αυτών που είναι κάτω από 30-35 χρονών!!! Γιατί κι απ’ αυτό το 30% που έχει (ας πούμε) δουλειά, ρωτάω εγώ, πόσοι και πόσες είναι που θα καθίσουνε να παντρευτούνε;;; Πρώτα-πρώτα ΔΕΝ τους φτάνουνε τα λεφτά να ζήσουνε ΟΥΤΕ και μόνοι-μόνες τους!!! Πώς λοιπόν να κάνουνε Οικογένεια; Αλλά και πώς να έχουνε σιγουριά, όταν πάνω απ’ το κεφάλι τους είναι συνέχεια η ΑΠΕΙΛΗ της απόλυσης;...

        Άρα, από αυτό το 30% των Νέων που δουλεύουνε αμφιβάλλω ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ άμα παντρευτούνε ποτέ το... 10% από αυτούς!!! Δλδ. στο σύνολο των Νέων να παντρευτούνε και να κάνουνε και κανένα παιδάκι το... 3% (ΜΟΛΙΣ!!!!!!) από αυτά τα Ελληνόπουλα!!! Καταλαβαίνεις ρε τι γίνεται εδώ πέρα;;; Σε λίγο καιρό ΔΕΝ θα γεννιέται πια ΟΥΤΕ ένα Ελληνόπουλο!!! Όταν τριγύρω μας τα ασιατάκια τα γεννάνε οι «κουνέλες» οι μουσουλμάνες... ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑ!!! Ρε το βλέπω και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! Έχω φίλες 30 και 35 και 40 χρονών και... το λένε πεντακάθαρα: ποτέ τους ΔΕΝ θα παντρευτούνε και ΔΕΝ θα γίνουνε μάνες!!! Ποτέ!... Γίναμε Έθνος... γέρων!!! Η Ελλάδα σβήνει και οι Ελληνίδες δεν κάνουνε ούτε ένα παιδάκι, αλλά όμως έχουνε κάνει στο μεταξύ από... 5-6 εκτρώσεις!!!


~ Υπό Σκιάν ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...