Τρίτη 9 Απριλίου 2013



Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988-Ηγεσία Ο.Ε.Α.  ΑΘΗΝΩΝ
Την Ελαμιτική δυναστεία των εβραιομογγόλων κατέλυσε ο Βαβυλώνιος ήρωας Νεβρώδ ή Γκιζτουβάρ, σύμφωνα με το έπος ΝΙΜΡΟΥΔ. Ο Νεβρώδ είναι κατά την Βίβλο απόγονος του (κατηραμένου Χαμ) δηλαδή φυλών υπό εξόντωση όπως οι φυλές -Ιάφεθ ή Ιαπετικές-.
Στην Γένεση ι' 8-10 ο Νεβρώδ χαρακτηρίζεται -ισχυρός κυνηγός ενώπιον - εναντίον- του θεού- δηλαδή εναντίον του Σεληνιακού ιερατείου ΣΙΝ ή Γιαχβέ, όπως εξάγεται από την ιδιότητα του Νεβρώδ ως πιστού Ηλιακού ιερατείου ΣΑΜΑΣ.
Η κυριαρχία των Ελαμιτών διήρκεσε κατά Βήρωσο 224 έτη ήτοι από 2.280-2.056 π.χ. και κατά HOMMEL τουλάχιστον 300 έτη ήτοι έως το 1980 π.χ. ή το 1930.
Η τελευταία εκδοχή είναι η αληθής διότι η Σημιτική κάθοδος στην Αίγυπτο υπό τον Αβραάμ, παρουσιάστηκε έντεχνα 'ως -αναγκαστική- λόγω κατοχής της Μεσοποταμίας από τους -κακούς Ελαμίτες-, που ήταν επίσης εβραιομογγόλοι Σημίτες.
Το αισχρό θέατρο της δήθεν έχθρας μεταξύ -διωκομένων Σημιτών του Αβραάμ- και -διωκόντων Σημιτών του Ελάμ- παίχτηκε στην εντέλεια με θύματα τους λαούς της Παλαιστίνης και Αιγύπτου.
Το αισχρό θέατρο ξαναπαίχτηκε στην σύγχρονη ιστορία όταν οι εβραιομογγόλοι της Βαυαρίας το 1939 άρχισαν - αντισημιτικό αγώνα - εναντίον των φανερών δεδηλωμένων εβραίων.
Το αισχρό αυτό θέατρο του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ όπου οι κρυπτοεβραιομογγόλοι διώκουν τους φανερούς ομοφύλους τους για να τους καταστήσουν ήρωες και άξιους ανοχής και οίκτου και ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ εκ μέρους των άλλων λαών, άρχισε στο Ελάμ.
Οι Ελαμίτες εβραιομογγόλοι έπαιζαν τον ρόλο των (ΧΙΤΛΕΡ) και οι ομόφυλοί τους Μεσοποτάμιοι Τον ρόλο του -ΙΣΡΑΗΛ- που καίγεται σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
Έτσι λοιπόν με το -διαβατήριο- του δήθεν διωκόμενου, εισέρχεται ο Αβραάμ στην Αίγυπτο με τις ορδές του περί το 1940 π.χ..
Για να μπορέσει να μπει στα κυκλώματα του Φαραώ γίνεται ο ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ της ΣΑΡΡΑΣ συζύγου του, την οποία αφού πείθει να διαδίδει -ότι είναι αδελφή του - την πλασάρει στους συλλέκτες παλλακίδων του Φαραώ.
Η ΠΟΡΝΗ ΣΑΡΡΑ κοιμάται με τον Φαραώ και τότε άρχισαν τα Καβαλιστικά θαύματα τιμωρίας του Φαραώ, ο οποίος έντρομος διώχνει τη Σάρρα αφού προηγουμένως σε αντάλλαγμα της εκπορνεύσεως της (αδελφής) του Αβραάμ, του έχει χαρίσει -πρόβατα, και βόας, και όνους θηλυκάς, και καμήλους, και δούλους και δούλας- ...; ...;.
Το ανωτέρω μαργαριτάρι εβραϊκής ατιμίας, εκμαυλισμού, προστυχιάς και προαγωγής σε πορνεία για να επιτευχθούν πολιτικά και στρατηγικά οφέλη, ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΕΣΗ Ιβ' 11-20.
Έκτοτε αυτή ακριβώς είναι η τακτική όλων των Εβραίων συζύγων που θέλουν να διαβρώσουν εχθρικά κυκλώματα.
Πωλούν ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ τους σε Πολιτικούς και Στρατιωτικούς Αξιωματούχους των εχθρών τους με σκοπό τη Κατασκοπεία, την απολαβή προνομίων και ευνοίας, την δημιουργία ενοχών, τον μετέπειτα εκβιασμό κ.λ.π.
Τέτοιο άντρο εξαγοράς είναι για την Ελλάδα το ξενοδοχείο (ΑΣΤΗΡ) Βουλιαγμένης, όπου οι ομάδες των ( Μις Ισραήλ) φρουρούμενες από ένοπλους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας και εντεταλμένες για -Ζευγάρωμα - με ορισμένους πολιτικούς και Στρατιωτικούς προσκεκλημένους των : Δεξιώσεων του (Αστέρα Βουλιαγμένης)..
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...