Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΜΑΖΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ(ΟΤOMAN), ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΡΚΑΣ MERCEDES. ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΟΕ 6961 ΜΟΝΤΕΛΟ 515(ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: WIND ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΖΚΥ 7106 ΜΟΝΤΕΛΟ VARIO(ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ), ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ INTERNET. ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ, ΖΑΛΑΔΩΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ(ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Η ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΥ" Ή ΑΓΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΧΑΑΑΡΩΝΟΥΝ" ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΙΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΒΟΥΛΗ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΖΑ, ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ, ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΕΞΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ". ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ;

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΡΙΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΕΨΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΕΙΝΑΙ "ΦΥΤΕΥΤΕΣ" ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ "ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ" ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΕΞ ΙΔΙΟΙΣ.

Η ΜΟΝΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ), ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ! ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...