Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Το Ιερατείο του Μωάμεθ,Ισλάμ-Γιαχβέ, απεχθάνεται την άθληση στους πιστούς της Σελήνης!. Και γι' αυτό δολοφονούν τους αθλητές!..

Αφγανιστάν: Σκότωσαν παιδιά ενώ έπαιζαν βόλεϊ
Δεν ανέχονται τα σπορ όλοι...


Τουλάχιστον πέντε αγόρια τα οποία έπαιζαν βόλεϊ σκοτώθηκαν την Πέμπτη στο ανατολικό Αφγανιστάν από τα πυρά ενόπλων, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο.

«Τα νεαρά αγόρια, τα οποία ήταν μαθητές σχολείου, έπαιζαν βόλεϊ σε χωριόστην περιοχή Αλινγκάρ όταν, στις 12:30 (10:00 ώρα Κύπρου) ομάδα ενόπλων από γειτονικό χωριό τα σκότωσε», δήλωσε ο Σαρχντάι Ζουάκ, εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας Λάγμαν.
«Οι δράστες, οι οποίοι σίγουρα είναι μέλη της ένοπλης αντιπολίτευσης, διέφυγαν», πρόσθεσε ο κ. Ζουάκ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι για τη δολοφονία των αγοριών ευθύνονται οι Ταλιμπάν.


«Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη γιατί πυροβόλησαν και σκότωσαν τα παιδιά, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι εχθροί του Αφγανιστάν δεν μπορούν να ανεχθούν τα σπορ. Οπότε καταφεύγουν σε άνανδρες επιθέσεις», υπογράμμισε ο ίδιος.

Την προηγούμενη εβδομάδα τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές σκοτώθηκαν στη νότια επαρχία Κανταχάρ, όταν μια ρουκέτα, την οποία φέρονται να εκτόξευσαν Ταλιμπάν, έπεσε στο γήπεδο όπου έπαιζαν.


http://www.ikypros.com/
~ΥΠΟΣΚΙΑΝ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...