Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Η ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΩΣ Η ΜΟΝΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ-ΨΥΧΡΟΤΗΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΠΕΡΙ ΥΠΝΟΥ

«ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑΗ ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΙ ΕΛΞΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ. ΟΤΑΝ ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΙ ΤΩΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΕΡΟΠΟΛΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ, ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΟΜΟΙΟΠΟΛΙΚΗ 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΙ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΩΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΙΟΤΙ "ΤΑ ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΩΝΥΜΑ ΑΠΩΘΟΥΝΤΑΙ".

Η ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΩΣ Η ΜΟΝΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ-ΨΥΧΡΟΤΗΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΜΕΣΟΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΓΥΝΩΝ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΩΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑ, ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΞ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΩΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ.

ΔΙ' ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΤΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΑ ΟΜΟΙΟΠΟΛΙΚΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΡΡΕΝΩΝ 'Η ΔΥΟ ΘΗΛΕΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ 
"ΑΠΩΘΗΣΙ ΟΜΩΝΥΜΩΝ"».

(Ο.Ε.Α. "ΝΟΥΣ ΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ", ΣΕΛΙΔΕΣ 15-16)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/04/blog-post_26.html
~ Υπό Σκιάν ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...