Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Πάντως, για να ξέρετε, η κόρη τού Δραγασάκη υπήρξε κατά το παρελθόν αναμεμιγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών.



Έτσι, για να μην ξεχνιώμαστε και να γνωρίζουμε το ποιος είναι ποιος και το τι ρόλο διαδραματίζει στο καθημερινό θέατρο τού χαμαιτυπείου τής (β)ουλής των Ελλήνων... Καλά, τον Δραγασάκη διάλεξαν για να επιβάλη τη... νομιμότητα σήμερα; Μα όλοι για τη «Χρυσή Αυγή», τη Μπακογιάννη και τους Αμερικανούς δουλεύουν τελικά; Αλλά εδώ θα μού πείτε ότι μέχρι κι η Αγγελοπούλου χρηματοδοτεί τον Alexis, τον Axel, τον ανηψιό τού Παττακού...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θέμα» η κόρη του ΔραγασάκηΒουλευτή του Συνασπισμού, είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών και βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό!!


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».


Η πλάκα είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι «ο Δραγασάκης το 1989 σαν νέος βουλευτής έκανε και σειρά ομιλιών για την καταπολέμηση των ναρκωτικών». Έδινε και συμβουλές δηλαδή...


Στην κατάθεσή της η κόρη Δραγασάκη λέει:«χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».


Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα...


Η συνέχεια  εδώ


~ Υπό Σκιάν ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...