Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΝΙΑΣ


ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ: ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΔΙΑΛΥΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ - ΔΗΜΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΝΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΜΕ 54 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ 1% ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ 0%.  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΟΣ 1% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ. ΔΑΣΜΟΙ ΕΠΟΥΣΙΩΔΩΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ 1000%.  ΔΑΣΜΟΙ ΟΥΣΙΩΔΩΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1000%. ΔΑΣΜΟΙ ΟΥΣΙΩΔΩΝ, ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 0%.  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΖΕΥΓΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.- ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΥΨΗΛΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ,- ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ.- ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.- ΟΛΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ Η' ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΥΣΙΩΔΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.- ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ .... ΝΟΟΥΝΤΕΣ.

Κουρκούμη ή κουρκουμάς


Αλλιώς: κιτρινόριζα ή χρυσόριζα!Η κουρκούμη είναι καρύκευμα. Είναι η αστραφτερή κίτρινη σκόνη που προέρχεται από το θρυμματισμό του ξερού κοτσανιού του φυτού curcuma longa – τροπικός πολυετής θάμνος που ανήκει στην οικογένεια της πιπερόριζας και τον συναντάμε κυρίως στην Ινδία και την Ινδονησία. Η κουρκούμηθεωρείται ιερό φυτό στις χώρες αυτές ιδιαίτερα στην Ινδία όπου για μεγάλο διάστημα κατείχε
σημαντική θέση στην κοινωνική, πολιτιστική και θεραπευτική παράδοση. Επίσης κατέχει διακεκριμένη θέση στην ινδική ιατρική παράδοση, την Αγιουβέρδα μια και θεωρείται τροφή με ιδιότητες που καθαρίζουν τον οργανισμό και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πεπτικών ανωμαλιών, πυρετού, φλεγμονών, αρθρίτιδας, ηπατικών νόσων. 

Ποιό φυτό σκοτώνει τόν καρκίνο;

Εἴπαμε, κάθε φορὰ ποὺ μία ἀσθένεια ἐμφανίζεται, μία λειτουργία τῆς Φύσεως τὴν θερεπεύει.
Ἴσως νὰ λέγεται φυτό, ἴσως ζῶον ἤ μικροοργανισμός, ἴσως ἀκόμη καὶ κάποια ἄλλη φυσικὴ λειτουργία μὲ τὸ φῶς, τὸ νερὸ ἤ τὸν ἀέρα. 
Τὰ πάντα εἶναι ἐκεῖ ἔξω, ἀρκεῖ ἐμεῖς νὰ μποροῦμε νὰ τὰ ἀνακαλύψουμε.
Σήμερα συζητᾶμε γιὰ τὸ φυτὸ «βροντὴ τοῦ θεοῦ τῆς ἀμπέλου»…
Ἐχθὲς μιλούσαμε γιὰ κάτι ἄλλο… Ἤ ἀκόμη καὶ γιὰ τὴν ταπεινή μας ἐλιά…
Τὰ πάντα εἶναι ἐδῶ γύρω μας, ἱκανὰ κι ἄξια νὰ μᾶς καθάρουν καὶ νὰ μᾶς θεραπεύσουν, ἐὰν ἐτοῦτο ἀπαιτηθῇ…
Ἀρκεῖ φυσικὰ νὰ εἴμαστε ἔτοιμοι γιὰ νὰ δοῦμε αὐτὸ ποὺ μᾶς προσφέρεται ἁπλόχερα!

Θεραπεία καρκίνου: ποιο φυτό σκοτώνει τον καρκίνο

Είχαν θεραπεύσει τον καρκίνο από το 1934; Τι γνώριζαν οι γιατροί για τον καρκίνο το 1934;


Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέαςBarry Lynes, βασισμένος σε ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις. Έπρεπε όμως να περάσουν σχεδόν 80 χρόνια για να πληροφορηθούμε από χείλη επιστημόνων ότι αρκετές μορφές καρκίνου θα πρέπει πλέον να αναγνωριστούν ως μεταδοτικές νόσοι. Και μάλιστα ότι οφείλονται σε μόλυνση από ιούς, μικρόβια και παράσιτα, άρα μπορούν και να προληφθούν και να θεραπευθούν.

Τα πρόσφατα στοιχεία 
Η εξειδικευμένη σε θέματα ογκολογίας και μεταδοτικών νοσημάτων αγγλική ιατρική επιθεώρηση The Lancet ανακοίνωσε πρόσφατα τα τελευταία συμπεράσματα για τον καρκίνο, βασισμένα σε στοιχεία τουΔιεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (International Agency for Research on Cancer), ο οποίος αποτελεί τμήμα τουΠαγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (World Health Organization –WHO). Οι επιστήμονες εξέτασαν τα ποσοστά εμφάνισης 27 διαφορετικών μορφών καρκίνου σε 184 χώρες και αναγνώρισαν τον καρκίνο ως μια μεταδοτική ασθένεια. Οι στατιστικές έδειξαν ότι μία στις έξι περιπτώσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...